Twitter

Twitter

van Twitter, Inc.
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 09-04-2021
 • Gratis! · iOS 12.0 + · 137 MB · Versie 8.60
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (71.678)
4.5
Alle versies (71.678)
4.5

Twitter van Twitter, Inc. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 12.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 17 jaar.

Volg wat jou boeit waar je wilt: updates van je vrienden, nieuwsorganisaties, beroemdheden en wat personen over de wereld bezighoudt.

Neem deel aan het gesprek! Twitter is jouw favoriete socialmedia-app en eerste bron voor nieuws uit binnen- en buitenland. Volg het nieuws van de dag en blijf op de hoogte van sporten zoals formule 1 en voetbal, politiek, tv en het weer. Wanneer er iets gebeurt in de wereld, lees je dat als eerste op Twitter. Vind vrienden en volg influencers en internationale beroemdheden op een van de populairste socialmedia-platforms – elke stem kan een verschil maken in de wereld! Ontdek als eerste de belangrijkste trends op Twitter.

Tweet, retweet, reageer op tweets, gebruik hashtags, deel of like – Twitter is heel eenvoudig te gebruiken.

Chat via privéberichten of pak het anders aan en start een groepsgesprek met je volgers. Volg je vrienden en andere volgers op Twitter of volg je favoriete celebrity samen met duizenden andere interessante influencers en twitteraars, zodat je hun content, reacties en posts in één oogopslag kunt bekijken. Ontdek nieuws over de sterren en het laatste binnenlandse nieuws. Vul je social media aan met de belangrijkste trends op Twitter, foto’s, memes, gifs en virale video’s. Ontdek welke van je tweets de meeste likes of retweets hebben en het vaakst gedeeld worden.

Met Twitter kun je interessante personen vinden en een community van volgers verzamelen die in jou geïnteresseerd zijn. Het online onderhouden van sociale contacten is nog nooit zo eenvoudig geweest! Met Twitter kunnen internationale en nationale beroemdheden, politici, sporthelden of zelfs leden van het Koninklijk huis contact onderhouden met hun fans en volgers. Twitter is niet voor niets een van de populairste socialmedia-platforms wereldwijd.

Creëer een interessant profiel

Pas je profiel aan en voeg een foto, beschrijving, locatie en achtergrondafbeelding toe

*Tweet regelmatig en plaats je berichten op de juiste momenten
*Plaats visuele content
*Gebruik hashtags in je tweets
*Trek volgers aan van buiten Twitter

Volg de trending topics

Ontdek trending hashtags en live nieuws. Of je nu geïnteresseerd bent in eten, films, kunst, mode of economisch nieuws, trending topics van entertainment en cultuur, het laatste nieuws over de koning en koningin of internationale politiek, je vindt het op Twitter.

Houd je van sport, gebruik dan Twitter voor het laatste nieuws over formule 1, hockey of basketbal. Lees de voetbaluitslagen, check tenniswedstrijden, volg je favoriete team en blijf op de hoogte via je nieuwsfeed.

Neem deel aan het gesprek of bekijk live video’s direct vanaf je mobiele apparaat en kom in contact met een groot publiek.. Ga live, maak je eigen livestream-evenementen, deel video’s of ga er goed voor zitten en bekijk evenementen van over de hele wereld.

Neem deel aan het gesprek of bekijk live video’s direct vanaf je mobiele apparaat en kom in contact met een groot publiek.. Ga live, maak je eigen livestream-evenementen, deel video’s of ga er goed voor zitten en bekijk evenementen van over de hele wereld.

Privacybeleid: https://twitter.com/en/privacy
Algemene voorwaarden: https://twitter.com/en/tos

We delen gegevens over apparaten met sommige reclamepartners, waaronder informatie over geopende apps vóór registratie. Meer informatie vind je hier: https://help.twitter.com/en/safety-and-security/data-through-partnerships

Informatie voor Twitter is het laatst vergeleken op 12 apr om 18:06. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Mild grof taalgebruik of grove humor;
Soms/Milde seksuele content en naaktheid;
Regelmatig/Intense volwassen/suggestieve thema’s.

Nieuw in versie 8.60

Als je wachtwoord-apps gebruikt, is het nu eenvoudiger om de functie 'automatisch wachtwoorden invullen' te gebruiken in onze inlog- en aanmeldschermen.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Twitter iPad app afbeelding 1
 • Twitter iPad app afbeelding 2
 • Twitter iPad app afbeelding 3
 • Twitter iPad app afbeelding 4
 • Twitter iPad app afbeelding 5
 • Twitter iPhone app afbeelding 1
 • Twitter iPhone app afbeelding 2
 • Twitter iPhone app afbeelding 3
 • Twitter iPhone app afbeelding 4
 • Twitter iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Nieuws, Sociaal netwerken

Recensies

Volgend/volgers... werkt niet meer

Voor de laatste update kon je in je profiel op het woord volgend of volgers tikken on te kijken wie je volgde of door wie je gevolgd wordt. Dit werkt nu niet meer (weet niet of dit met iOS 14.4.2 samenhangt)

3 / 5  door Joris4 Pinter
08/04/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie