Tikkie

Tikkie

van ABN AMRO Bank N.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 12-04-2021
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 168 MB · Versie 3.6
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3.833)
4.5
Alle versies (3.833)
4.5

Tikkie van ABN AMRO Bank N.V. is een iPhone app met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Geld terugvragen én overmaken hoeft niet lastig te zijn. Met Tikkie betalen je vrienden jou eenvoudig terug via WhatsApp, Telegram, Messenger of sms. En ook geld overmaken is supermakkelijk met Tikkie. Het maakt niet uit bij welke bank je zit. Tikkie is er voor iedereen!

Wanneer is Tikkie handig?
Tikkie helpt jou als je geld hebt voorgeschoten en dat wilt terugvragen. Of als je zelf geld wilt overmaken. Denk bijvoorbeeld aan:
- drankjes met je studiegenoten
- cadeautje voor je collega
- kaartjes voor een festival

Supersimpele betaalverzoekjes
Je stuurt met Tikkie een betaalverzoekje via WhatsApp, Telegram, Messenger, sms of hoe je maar wilt. In het verzoekje staat een link. Via deze link betalen je vrienden jou terug. IBAN’s uitwisselen is niet meer nodig! En je vrienden hoeven Tikkie niet te hebben. Iedereen moet wel een Nederlandse betaalrekening hebben en 18 jaar of ouder zijn. Tip: je kunt je vrienden nu ook zelf het bedrag laten invullen. Handig als je verschillende bedragen per persoon terugkrijgt.

Unieke deals met Tikkie Terug
Je kunt nu ook geld terugkrijgen van bekende merken via een cashback! Zie je een QR-code in de winkel of op een actiepagina online? Scan de code met de Tikkie app en ontvang direct (een deel van) het aankoopbedrag terug.

Betalen via iDEAL
Je vrienden betalen terug via iDEAL met hun eigen vertrouwde bank-app. Het geld komt rechtstreeks op je betaalrekening. Ook als je via Tikkie geld overmaakt, gaat dat via iDEAL. We berekenen hiervoor geen transactiekosten.

Overzicht van je betaalverzoekjes en betalingen
In het overzichtsscherm in de app zie je wat de status is van jouw verzoekjes en betalingen. Duurt het wel erg lang voordat je je geld ontvangt? Dan kun je altijd even een reminder sturen.

Ook voor bedrijven
Ben je zakelijke klant bij ABN AMRO? Maak het jezelf en je klanten makkelijk: stuur een betaalverzoekje! Tikkie is er voor bedrijven. Van zzp’er tot multinational. Je facturen snel betaald én blije klanten. Zij hebben geen cash nodig, en jij geen dure pin.

Initiatief van ABN AMRO
Tikkie is een initiatief van ABN AMRO. Je gegevens zijn dus veilig. ABN AMRO gebruikt je gegevens alleen voor de betaalverzoekjes en betalingen. Je gegevens worden niet gebruikt voor commerciële activiteiten.

Informatie voor Tikkie is het laatst vergeleken op 16 apr om 18:11. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 3.6

De Tikkie Terug-acties hebben een make-over gekregen. Bekijk ze snel en cash nog even snel je korting.

Schermafdrukken

 • Tikkie iPhone app afbeelding 1
 • Tikkie iPhone app afbeelding 2
 • Tikkie iPhone app afbeelding 3
 • Tikkie iPhone app afbeelding 4
 • Tikkie iPhone app afbeelding 5
 • Tikkie iPhone app afbeelding 6
Categorieën: Financiën, Lifestyle

Recensies

Montenegro?

Tikkie draait als .me: geregistreerd in Montenegro. Phishing maakt ook vaak gebruik van .me
Een tikkie krijgen maakt mij altijd een beetje bang.

3 / 5  door Amstelman
19/03/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Elsje
  18/07/16 17:48 · Versie 1.01

  Onwijs handige app, alleen vervelend dat ik geen acties kan verwijderen uit mijn lijst - zo raak ik mijn overzicht kwijt wat al betaald is en wat niet, misschien ook een tip het font van 'afgetikt' iets te vergroten

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie