Tikkie

Tikkie

van ABN AMRO Bank N.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 20-02-2020
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 163 MB · Versie 2.4.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (5)
4
Alle versies (3.835)
4.5

Tikkie van ABN AMRO Bank N.V. is een iPhone app met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Geld terugvragen én overmaken hoeft niet lastig te zijn. Met Tikkie betalen je vrienden jou eenvoudig terug via WhatsApp, Telegram, Messenger of sms. En ook geld overmaken is supermakkelijk met Tikkie. Het maakt niet uit bij welke bank je zit. Tikkie is er voor iedereen!

Wanneer is Tikkie handig?
Tikkie helpt jou als je geld hebt voorgeschoten en dat wilt terugvragen. Of als je zelf geld wilt overmaken. Denk bijvoorbeeld aan:
- drankjes met je studiegenoten
- cadeautje voor je collega
- kaartjes voor een festival

Verder is Tikkie ook erg handig voor bedrijven.

Supersimpele betaalverzoekjes
Je stuurt met Tikkie een betaalverzoekje via WhatsApp, Telegram, Messenger, sms of hoe je maar wilt. In het verzoekje staat een link. Via deze link betalen je vrienden jou terug. IBAN’s uitwisselen is niet meer nodig! En je vrienden hoeven Tikkie niet te hebben. Iedereen moet wel een Nederlandse betaalrekening hebben en 18 jaar of ouder zijn. Tip: je kunt je vrienden nu ook zelf het bedrag laten invullen. Handig als je verschillende bedragen per persoon terugkrijgt.

Betalen via iDEAL
Je vrienden betalen terug via iDEAL met hun eigen vertrouwde bank-app. Het geld komt rechtstreeks op je betaalrekening. Ook als je via Tikkie geld overmaakt, gaat dat via iDEAL. We berekenen hiervoor geen transactiekosten.

Overzicht van je betaalverzoekjes en betalingen
In het overzichtsscherm in de app zie je wat de status is van jouw verzoekjes en betalingen. Duurt het wel erg lang voordat je je geld ontvangt? Dan kun je altijd even een reminder sturen.

Ook voor zakelijk gebruik
Ben je zakelijke klant bij ABN AMRO? Maak het jezelf en je klanten makkelijk: stuur een betaalverzoekje! Tikkie is er voor bedrijven. Van zzp’er tot multinational. Je facturen snel betaald én blije klanten. Zij hebben geen cash nodig, en jij geen dure pin.

Initiatief van ABN AMRO
Tikkie is een initiatief van ABN AMRO. Je gegevens zijn dus veilig. ABN AMRO gebruikt je gegevens alleen voor de betaalverzoekjes en betalingen. Je gegevens worden niet gebruikt voor commerciële activiteiten.

Informatie voor Tikkie is het laatst vergeleken op 25 feb. om 10:29. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.4.1

Yes, het probleem voor iOS 13-gebruikers die de pop-up ‘geen internetverbinding’ kregen, is opgelost. Heb je een Kendu-rekening? Ook die rekening kun je nu voor Tikkie gebruiken.

Schermafdrukken

 • Tikkie iPhone app afbeelding 1
 • Tikkie iPhone app afbeelding 2
 • Tikkie iPhone app afbeelding 3
 • Tikkie iPhone app afbeelding 4
 • Tikkie iPhone app afbeelding 5
 • Tikkie iPhone app afbeelding 6
Categorieën: Financiën, Lifestyle

Recensies

Via siri geld vragen

Als ik via siri een verzoekje maak van €9,99 wordt het een tikkie van €9,00. Jammer, want die 99 cent is mij erg veel waard.

3 / 5  door Eenhebruiker
22/02/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Elsje
  18/07/16 17:48 · Versie 1.01

  Onwijs handige app, alleen vervelend dat ik geen acties kan verwijderen uit mijn lijst - zo raak ik mijn overzicht kwijt wat al betaald is en wat niet, misschien ook een tip het font van 'afgetikt' iets te vergroten

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie