SUNNY PORTAL

SUNNY PORTAL

van SMA Solar Technology AG
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 30-08-2018
 • Gratis! · iOS 8.0 + · 8.19 MB · Versie 1.13
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (27)
2
Alle versies (141)
2

SUNNY PORTAL van SMA Solar Technology AG is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Sunny Portal - PV-installaties professioneel bewaken, beheren en presenteren. Eenvoudig mobiel toegang tot het grootste online portal voor het bewaken, beheren en presenteren van PV-installaties via de gratis Sunny Portal app.

Of het nu gaat om kleine residentiële dakinstallaties of grote zonne-energieparken: met de Sunny Portal heeft u altijd alle belangrijke informatie en centrale functies over uw PV-installaties op uw smartphone. Zo heeft u als exploitant, installateur of servicemedewerker dus altijd en overal toegang tot de voor u belangrijkste informatie. Dat bespaart tijd en kosten.

Visualisatie en beheer

Welkom in het SMA Smart Home. Met de Sunny Portal heeft u als exploitant van PV-installaties altijd de nieuwste grafieken en belangrijkste besturingsopties binnen handbereik. Want het mobiele online portal geeft niet alleen op een overzichtelijke manier alle relevante elektrische energiestromen weer, het biedt ook eenvoudige beheerfuncties - van de uitvoering van basisinstellingen van het systeem tot aan de activering van afzonderlijke huishoudelijke apparaten via draadloze contactdozen. Zo profiteert u als gebruiker niet alleen van de weergave van het totale en het eigen verbruik, de netafname en het aandeel eigen verbruik, maar voor het eerst ook van een geïntegreerde PV-opwekkingsprognose en de daaruit resulterende handelingsadviezen. Daarnaast beschermt een instelbaar installatiewachtwoord het gehele systeem tegen onbevoegde toegang.

Standaardfuncties:

Installatie selecteren
Met uw bestaande toegangsgegevens heeft u overal toegang tot al uw installaties. Wanneer u nog geen Sunny Portal Account heeft, kunt u nu door middel van de demo-account live ontdekken hoe online installatiebewaking bij SMA werkt.

Energie en vermogen
Hoeveel energie heeft de installatie vandaag of in de afgelopen maand opgewekt? Nog nooit was de toegang tot alle energie-informatie van de installatie zo eenvoudig. En dankzij iPhone ook nog nooit zo intuïtief.

Het logboek voor rendementsbewaking
Als installateur of gebruiker met admin-rechten heeft u bovendien toegang tot het logboek met alle gebeurtenissen. Zo bent u altijd en overal direct geïnformeerd.
Als de zonne-energie-installatie bijvoorbeeld een netstoring meldt, kunt u direct contact opnemen met de exploitant: zo kunt u meteen uitzoeken of er alleen maar een zekering gesprongen is of dat het nodig is een servicebeurt in te plannen.

Installatieflyer
In een oogopslag heeft u zicht op de belangrijkste informatie van de PV-installatie - zo kunt u ook onderweg probleemloos uw eigen installatie presenteren. Overigens: In de Sunny Portal kunt u ook nieuwe gebruikers aanmaken, zodat ook bekenden of aandeelhouders continue toezicht kunnen houden op de zonne-energie-installatie.

Informatie voor SUNNY PORTAL is het laatst vergeleken op 24 mrt. om 17:00. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.13

- iPhone X support
- Small bugfix in Webconnect
- Some minor bugfixes

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • SUNNY PORTAL iPad app afbeelding 1
 • SUNNY PORTAL iPhone app afbeelding 1
 • SUNNY PORTAL iPhone app afbeelding 2
 • SUNNY PORTAL iPhone app afbeelding 3
Categorieën: Diensten, Productiviteit

Recensies

Storing

Sinds eind 2014 geen problemen. Maar Ook hier sinds 2 november geen verbinding meer. Melding dat aanvraag bij server helaas is mislukt. Ook bij demotoegang dezelfde melding.

3 / 5  door Chickens4 Charly
05/11/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Ellen
  Ellen
  04/11/18 09:14 · Versie 1.13

  Deze app werkt al vanaf vrijdag niet meer, erg jammer donderdag mijn laatste mail gehad. Hoop dat jullie er snel wat aan kunnen doen

 • Jo voncken
  Jo voncken
  03/11/18 11:31 · Versie 1.13

  Ook bij mij werkt sedert 2/11 2018 de app niet meer. Zowel op iPhone als iPad geen contact te krijgen. Wel via website. Heeft dat soms iets te maken met de laatste up date naar IOS 12 ?
  Ik vind dat zeer vervelend want ik gebruik deze dagelijks.
  Ook de mail meldingen van de dagelijkse resultaten van de zonnepanelen komen de lastste tijd heel onregelmatig. Ik moet vaak met de hand via de website een rapport genereren.
  SMA doe er iets aan, zo ga je niet met klNten om

 • Alf
  Alf
  03/11/18 11:10 · Versie 1.13

  App werkt ook hier niet meer sinds 2/11/18
  Ben daarnaast ook erg verbaast over de zeer beperkte info op deze app. Dat is niet echt reclame voor SMA.
  Bedenk dat gebruikers info uit deze app delen met potentiële nieuwe klanten om ze te laten zien hoe het werkt en hoe leuk het is te monitoren. Ik heb dit nog niet gedaan omdat ik me eigenlijk een beetje schaam voor die beperkte inhoud.

 • Weebee
  Weebee
  03/11/18 10:51 · Versie 1.13

  Ik heb ook dezelfde storing op iOS op andriod werkt die wel

 • An
  An
  03/11/18 10:45 · Versie 1.13

  Ik krijg dezelfde melding zowel op de iPhone als op de iPad. Heel vervelend! Op Android werkt de app wel.

 • App werkt niet meer sinds 2-11-2018
  App werkt niet meer sinds 2-11-2018
  03/11/18 10:16 · Versie 1.13

  App werkt niet meer sinds gisteren op iPhone 6S
  Krijg telkens de melding dat er geen contact kan worden gelegd met de server.
  Applicatie via internet werkt wel nog...... heel vreemd
  Iemand een oplossing voor mij; app verwijderen en opnieuw installeren op iPhone werkt helaas niet

 • Harro
  Harro
  02/10/16 14:36 · Versie 1.10

  App werkt niet (meer) op iPad 4 met iOS update. Na 1 seconde opstartscherm stopt de app. Raar. Heeft bij eerdere versies prima gefunctioneerd. Via website wel prima verbinding, maar dat is stuk lastiger.

 • Ad
  Ad
  03/07/16 11:14 · Versie 1.10

  De ios-app werkt niet op iPad air2. De app start niet op, valt na opstarten meteen weg. Op iPhone 4s en 5s doet hij het vreemdgenoeg wel. Geen idee wat hier aan de hand is. Updates of upgrades heb ik lang niet meer gezien. Contact met SMA alleen in het Duits, heb ik het idee. Neemt SMA de app en zijn klanten wel serieus genoeg, of spelen er andere zaken binnen dit bedrijf?

 • G. Oberink
  G. Oberink
  10/01/16 14:56 · Versie 1.10

  Sinds nieuwjaar 2016 werkt de iOS app niet meer op geen van de 4 apparaten die in gebruik zijn.

 • Hans husson
  Hans husson
  26/11/15 21:14 · Versie 1.10

  Als je de app opstart stopt hij gelijk op mijn iPad met iOS 9 ik dacht dat dit zou zijn opgelost met de update maar helaas

 • Gerard
  Gerard
  03/07/15 12:11 · Versie 1.09

  Net nieuwe iPhone 5, app werkt niet meer. Bij opstarten stopt de app.
  Contact gehad met SMA en zei konden mij vertellen dat het wachten is op een update van de app.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie