Scenic Motor Navigatie

Scenic Motor Navigatie

van Applified Life Inc.
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 19-06-2020
 • Gratis! · iOS 12.1 + · 91.0 MB · Versie 2.3.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1.711)
4.5
Alle versies (1.711)
4.5

Scenic Motor Navigatie van Applified Life Inc. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 12.1 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Honderden euros voor een Garmin Zumo of TomTom Rider? Scenic is een echt alternatief, en in sommige opzichten zelfs beter dan dure navi-units. Probeer het gratis!

PLAN
Plan routes door via punten en stops te droppen. Scenic toont je een route tussen de punten. Vind je de route niet mooi? Kies een andere routemodus, inclusief curvy!

IMPORTEER
Een mooie route op 't internet gevonden? Of heb je er nog wat in Basecamp? Geen probleem ... Scenic kan vele bestandsformaten aan en heeft zelfs directe koppelingen met heel wat andere apps en websites, waaronder Scenic's eigen WebApp waar je Google Maps-URL's kunt plakken en GPX, KML, KMZ, GDB (Garmin) en ITN (TomTom) bestanden in kunt slepen.

ONTDEK
Scenic heeft een uitgebreide database met duizenden prachtige routes, gedeeld en beoordeeld door lokale Scenic-gebruikers wereldwijd. Selecteer een gebied, tap op 'Zoeken' en kijk welke routes er naar voren komen.

WEES VERRAST
Nog een andere manier om een ​​geweldige route te krijgen ... Scenic kan een rondreis voor je genereren in een bepaalde richting met een bepaalde afstand. Of een bochtige route naar een bestemming naar keuze creëren.

RIJ
Laat Scenic je navigeren met duidelijke instructies op het scherm, stembegeleiding en aanpasbaar detour-gedrag. Gebruik touch-enablede handschoenen om de speciaal ontworpen gebruikersinterface te bedienen.

OFFLINE KAARTEN
Ga je vaak buiten de gebaande paden? Naar gebieden zonder mobiele telefoonontvangst? Geen probleem, met offline kaarten heeft Scenic geen verbinding nodig tijdens het navigeren.

REGISTREREN
Scenic navigeert je niet alleen, maar houdt ook je locatie, snelheid en hoogte bij. Leuk om een ​​logboek bij te houden van al je ritten.

HERLEEF
Maak onderweg foto's en voeg een opmerking toe. Scenic herinnert zich waar je ze hebt genomen en slaat ze op bij je rit.

INZICH
Hoeveel heb ik gereden op mijn oude Yamaha? Heb ik dit jaar minder gereden? Wat was mijn gemiddelde snelheid deze week? Hoeveel ritten heb ik deze maand gedaan? Scenic vertelt het je!

* WAARSCHUWING: Voortgezet gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij drastisch verminderen.

* Scenic heeft een optioneel Premium abonnement dat toegang geeft tot de premium functionaliteiten (Stem begeleiding, Route Import en Route en Trip export, Round Trip generatie, beter zoek resultaten en hoogte profielen) Het abonnement wordt automatisch elk jaar verlengd. De eerste betaling wordt bij uw bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op uw iTunes-account. Het wordt automatisch vernieuwd tenzij automatisch vernieuwen is uitgeschakeld ten minste 24 uur vóór het einde van de huidige periode. Uw account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de huidige periode opnieuw in rekening gebracht. Abonnementen kunnen door u worden beheerd en automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door naar uw account instellingen in de iTunes Store te gaan.

Scenic's privacy policy: http://scenicapp.space/privacy_policy.php
Scenic's terms of use: http://scenicapp.space/terms.php

Informatie voor Scenic Motor Navigatie is het laatst vergeleken op 11 jul. om 16:35. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.3.0

Scenic 2 is een echt alternatief voor dure motor GPS-units. Scenic 2.3.0 brengt een nieuwe kaartversie en lost een belangrijke bug op voor degenen die Scenic gebruiken met de iPhone in de jas zak.

ENHANCEMENTS:
- NEW MAP VERSION!!!
- Changed default ride name
- Dutch language adjustments

BUG FIXES:
- Ride remaining paused (not auto-resuming) when Scenic is used with locked iPhone (resulting in no voice instructions and no tracking after a pause, until Scenic is brought to foreground)
- When saving as track, the distance and duration of calculated route is saved in stead of the distance and duration of track itself

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Scenic Motor Navigatie iPad app afbeelding 1
 • Scenic Motor Navigatie iPad app afbeelding 2
 • Scenic Motor Navigatie iPad app afbeelding 3
 • Scenic Motor Navigatie iPad app afbeelding 4
 • Scenic Motor Navigatie iPad app afbeelding 5
 • Scenic Motor Navigatie iPhone app afbeelding 1
 • Scenic Motor Navigatie iPhone app afbeelding 2
 • Scenic Motor Navigatie iPhone app afbeelding 3
 • Scenic Motor Navigatie iPhone app afbeelding 4
 • Scenic Motor Navigatie iPhone app afbeelding 5
 • Scenic Motor Navigatie iPhone app afbeelding 6
 • Scenic Motor Navigatie iPhone app afbeelding 7
 • Scenic Motor Navigatie iPhone app afbeelding 8
 • Scenic Motor Navigatie iPhone app afbeelding 9
 • Scenic Motor Navigatie iPhone app afbeelding 10
Categorieën: Navigatie, Reizen

Recensies

Tweede keer in gebruik

Werkelijk een topapp! Ik gebruik hem momenteel voor m’n tweede toertje duitsland. In combi met een kliksysteem voor m’n gsm.
Zelf een toer maken, dat vind ik wel het leukste, binnen 10 minuten. Geen laptop of iets dergelijks nodig.

Volgens mij heb ik een gratis versie? Ik beveel een betaalde versie bij iedereen aan; navi is oldschool.

Gr Jan

5 / 5  door Jan Uit Katwijk
08/07/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie