Scenic Motor Touring

Scenic Motor Touring

van Applified Life Inc.
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 14-02-2019
 • Gratis! · iOS 9.3 + · 174 MB · Versie 1.75
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (9)
4.5
Alle versies (1.016)
4.5

Scenic Motor Touring van Applified Life Inc. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.3 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Waarom honderden euros uitgeven aan een extra apparaat, terwijl je telefoon hetzelfde en meer kan? Vind, maak, importeer en navigeer mooie wegen en track je toer-avonturen! Hoewel Scenic is ontworpen voor de motor, wordt het ook gebruikt door veel oldtimer en cabrio rijders. Het is eigenlijk een app voor iedereen met een gemotoriseerd voertuig die van een dagje (of langer) toeren houdt.

ROUTEPLANNING
Scenic biedt veel mogelijkheden om routes te plannen: (1) Selecteer een locatie en navigeer ernaartoe via bochtige wegen. (2) Maak zelf een route door maximaal 200 via punten te 'droppen' met snelle, korte of bochtige wegen om van het ene naar het andere punt te komen. (3) Importeer routes op vele manieren en van veel bronnen. Bijvoorbeeld: Scenic integreert met de Furkot, RouteYou en Kurviger.de online routeplanners en de Scenic WebApp maakt het makkelijk om GPS files (GPX, KML, KMZ, GDB, ITN) and Google (My) Maps URLs te importeren. Gewoon slepen van GPS-bestanden en kopiëren / plakken van Google Maps-URL's in de WebApp en de route wacht op je in Scenic op je telefoon. (4) Als de enige app van zijn soort kan Scenic bijna elke geïmporteerde route navigeerbaar maken, zelfs als deze duizenden punten bevat. (5) Als je geen zin hebt in het creëren of importeren van eigen routes, kun je ook kiezen uit de vele duizenden routes die gedeeld en beoordeeld zijn door mede Scenic gebruikers.

NAVIGATIE
Natuurlijk zou Scenic geen goed alternatief voor Motor GPS-apparaten zijn als het geen navigatie zou bieden. Het navigatiescherm is speciaal ontworpen voor gebruik op de motor, met grote lettertypes, een duidelijke route en een schermopmaak waarmee je de aankomende bochten en afslagen snel kunt zien. En natuurlijk geeft Scenic ook steminstructies (in 21 talen). Daarnaast heeft Scenic speciale voorzieningen om je te begeleiden naar het beginpunt van een route en van punten over te slaan als je een (opzettelijke of onbedoelde) omweg neemt.

TRACKING
Scenic's tracking functie stelt je in staat om je tour avonturen voor altijd te bewaren. Met elke rit die je doet, of je een route navigeert of niet, wordt je rit opgenomen. Scenic registreert je snelheid, de wegen die je hebt genomen en de foto's die je onderweg hebt gemaakt. Elke rit die je ooit hebt opgenomen kan worden gedeeld op sociale media, geëxporteerd worden naar GPX en zelfs omgezet worden in een navigeerbare route, zodat je deze zelfde rit weer opnieuw kunt rijden.

* WAARSCHUWING: Voortgezet gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij drastisch verminderen.

* Scenic heeft een optioneel Premium abonnement dat toegang geeft tot de premium functionaliteiten (Stem begeleiding, Route Import en Route en Trip export) Het abonnement wordt automatisch elk jaar verlengd. De eerste betaling wordt bij uw bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op uw iTunes-account. Het wordt automatisch vernieuwd tenzij automatisch vernieuwen is uitgeschakeld ten minste 24 uur vóór het einde van de huidige periode. Uw account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de huidige periode opnieuw in rekening gebracht. Abonnementen kunnen door u worden beheerd en automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door naar uw account instellingen in de iTunes Store te gaan, die ook bereikbaar zijn via 'Abonnementen beheren' in het Scenic instellingen menu. De huidige prijs voor een premium abonnement is 10.99 EUR per jaar, en kan verschillen van land tot land.

Scenic's privacy policy: http://www.motomappers.com/privacy_policy.php
Scenic's terms of use: http://www.motomappers.com/terms.php

Informatie voor Scenic Motor Touring is het laatst vergeleken op 19 feb. om 07:24. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.75

- New Map Version
- Removed 'Bad GPS Reception' sound

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Scenic Motor Touring iPad app afbeelding 1
 • Scenic Motor Touring iPad app afbeelding 2
 • Scenic Motor Touring iPad app afbeelding 3
 • Scenic Motor Touring iPad app afbeelding 4
 • Scenic Motor Touring iPhone app afbeelding 1
 • Scenic Motor Touring iPhone app afbeelding 2
 • Scenic Motor Touring iPhone app afbeelding 3
 • Scenic Motor Touring iPhone app afbeelding 4
 • Scenic Motor Touring iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Reizen, Navigatie

Recensies

Great app, unfortunately not optimised for iPhone X

Love the app, have used it a lot, including on a weeklong trip with some friends.
Love the archive with routes by other users, I always get an interesting route that way.
Instructions of the screen are clear and I also like the option of audio navigation, that way I can put my phone in my pocket and still know which way to go.
Two small problems: Firstly, sometimes the audio navigation isn’t exactly at the right time. This especially creates problems at roundabouts, when the last instruction is “Take the exit”, instead of “take the third exit”. Secondly, the app is not optimised for bigger screens such as the iPhone X, there are black bar on the top and bottom.
But all in all a great way to navigate on a motorcycle.

5 / 5  door Joris van der Vorst
15/02/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie