SamenGezond

SamenGezond

van Stichting Menzis Beheer
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 28-06-2021
 • Gratis! · iOS 12.0 + · 112 MB · Versie 3.0.11
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3.733)
2.5
Alle versies (3.733)
2.5

LET OP: Downloads verlopen via de App Store, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actief Apple account nodig om apps te installeren.

SamenGezond stimuleert jou om gezonder te leven. In de app verschijnen daarom wekelijks nieuwe uitdagingen voor jou. ‘Meer stappen zetten’ is zo’n uitdaging. 'Meer minuten actief bewegen’ ook. Alle uitdagingen samen, maken het Weekdoel. En haal je dat Weekdoel? Dan verdien je punten voor de webshop of die ene unieke trofee voor je virtuele prijzenkast. Naast uitdaging biedt de app ook informatie en handige tips over bijvoorbeeld voeding en ontspanning. Want dat hoort immers ook bij gezonder leven.

SamenGezond van Stichting Menzis Beheer is een iPhone app met iOS versie 12.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Informatie voor SamenGezond is het laatst vergeleken op 29 jul om 21:14.

Nieuw in versie 3.0.11

Het was zó nat en koud in mei, dat we weer vol op het programmeerorgel zijn gegaan. Wat jij daarvan merkt? De tracker trackt nu nog beter en overzichten zijn overzichtelijker gemaakt. Ook kan je voortaan flexen met je trofeeën en reeksen bij je vrienden. In uitzonderlijke gevallen gebruikte de app meer batterij en data dan gebruikelijk. Dat is nu opgelost. Ook kan je je scherm vergrendelen terwijl de activiteit aftelt naar de start. Succes de komende weken. Blijf in beweging!

Schermafdrukken

 • SamenGezond iPhone app afbeelding 1
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 2
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 3
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 4
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 5

Recensies

Niet meer motiverend

Sinds de update is de app veel minder motiverend. Je wordt verplicht om met je telefoon rond te lopen om het aantal stappen per dag te halen. En dat is nou net niet wat ik wil. Met de Fitbit haal ik gewoon de stappen met gemak. Erg jammer.. ik heb sterk de indruk dat de app voor de update iets te veel geld heeft kost aan cadeaubonnen en punten…

Erg jammer!

2 / 5  door Eveline Liedewij
25/07/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • A75
  09/06/21 15:41 · Versie 3.0.9

  Zo ontzettend jammer deze update. Ik vond het elke week erg motiverend om mijn doelen te halen, was superblij steeds met de kortingsbonnen van Coolblue. Nu krijg je alleen nog punten voor die webshop, daarin heb ik geen interesse want dan moet je alsnog veel bijbetalen wat je elders goedkoper vindt. Dit is duidelijk een bezuinigingsronde geweest. Ik stap eind van het jaar over naar een andere verzekeraar.

 • Robbert
  Robbert
  23/05/21 21:11 · Versie 3.0.9

  Back to basic, waardeloze app geworden. Begin van het jaar de keuze voor menzis voort gezet maar aan het eind van het jaar maar eens verder kijken. Niemand loopt de hele dag met zijn telefoon op zak om stappen bij te houden, app werkt niet meer zonder internet.

 • Benno
  17/05/21 12:37 · Versie 3.0.8

  Erg jammer dat deze app zo slecht is geworden. De koppeling met Strava is eraf gehaald hierdoor geen mogelijkheid meer om te koppelen wat altijd tot volle tevredenheid gebeurde. Als Menzis, de zorgverzekeraar die de ontwikkelaar is van deze app, dit niet snel weer herstelt dan wordt volgend jaar ook mijn zorgverzekeraar anders! Een ogenblik inactiviteit heeft direct tot gevolg dat de activiteit niet wordt opgeslagen maar wordt afgekeurd! Op mailcontact wordt ook al niet gereageerd! Misschien worden ze hierdoor wakker!

 • Egni
  Egni
  09/05/21 20:53 · Versie 3.0.7

  Verschrikkelijk, om te janken, zo slecht is deze app geworden.
  Welke ziel heeft dit bedacht en gedacht dat het nog motiveert? Nu er nagenoeg niks te meten valt. Nu er geen leuke tegoedbonnen meer te sparen zijn. Geen koppeling mogelijk is met sportwatches. Ik was teleurgesteld toen Rituals niet meer besteld kon worden, nu heb ik er helemaal geen woorden meer voor.
  Oh toch nog eentje:
  Chapeau

 • RMo
  RMo
  06/05/21 16:29 · Versie 3.0.7

  Tja, dat was het dan, uitloggen en de-installeren. Deze update leert je achteruit lopen ipv vooruit, wat een afgang. Vele jaren een goede motivator geweest, tot nu. En dan die tenenkrommende afdeling propaganda, geef ons feedback, bij vraag 1 kun je als laagste beoordeling "geen verbetering" kiezen... Hoe zelfingenomen ben je dan, t'is gewoon een kapot slechte app geworden. **** ZERO POINTS ****

 • Monique
  Monique
  02/05/21 22:02 · Versie 3.0.5

  Ik maakte een jaar lang erg veel gebruik van de app, nu na de invoering van de nieuwe app ben ik alleen maar teleurgesteld over de mogelijkheden. Ik mis veel “oude” functies en mogelijkheden! Ik hoop dat het weer bijgesteld of aangepast wordt!

 • Jantje Klein
  Jantje Klein
  20/04/21 08:40 · Versie 2.6.2

  Sinds de app vernieuwd is krijg je veel minder punten voor een activiteit, enorm frustrerend. Zo is het lastig om aan honderd punten te komen.
  Daarbij duurt het een eeuwigheid voordat de punten überhaupt zichtbaar zijn! Jammer

 • Nicole Platenkamp
  Nicole Platenkamp
  25/09/20 16:00 · Versie 2.6.0

  het komt te vaak voor dat hij of niet de hele route registreert of helemaal niets. Enorm frustrerend

 • Frans.Rosink
  05/05/19 20:18 · Versie 1.5.0

  De samengezond werkt bij aardig , maar 1 mei zijn er 220 punten plotseling afgeggaan,
  Er stond bij -220 puntencorrectie, waarom

 • Harry nanninga
  Harry nanninga
  15/10/18 22:52 · Versie 1.3.0

  Tot 30 september tevreden over deze app. Vanaf 1okt.geen statistieken of punten meer terwijl ik elke dag fiets. Strava werkt goed alleen koppeling met samen gezond blijkbaar niet meer. Snap er geen...... meer van.

 • ger.vranken25@gmail.com
  ger.vranken25@gmail.com
  14/10/18 14:44 · Versie 1.3.0

  In potentie een prima app met goede bedoelingen. Helaas krijgen ze het niet voor elkaar deze ook goed werkend te krijgen, met veel frustratie tot gevolg.
  Meerdere keren met Menzis contact gehad: Bedankt voor het doorgeven, we weten het en het heeft zeker onze aandacht.
  Laatste update dateert alweer van 31 juli, oftewel 2,5 maand geleden. Er lijkt dus niets te gebeuren. Stappenteller doet bijna niets en synchronisatie met Runkeeper is volledig weggevallen. Punten zijn er dus niet meer te verdienen. Ok niet met de oplossingen in de online omgeving die Menzis aangeeft.
  Menzis: Doe er iets aan of stop gewoon met de app!

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie