SamenGezond

SamenGezond

van Stichting Menzis Beheer
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 05-05-2021
 • Gratis! · iOS 12.0 + · 110 MB · Versie 3.0.7
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3.567)
2.5
Alle versies (3.567)
2.5

SamenGezond van Stichting Menzis Beheer is een iPhone app met iOS versie 12.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

SamenGezond stimuleert jou om gezonder te leven. In de app verschijnen daarom wekelijks nieuwe uitdagingen voor jou. ‘Meer stappen zetten’ is zo’n uitdaging. 'Meer minuten actief bewegen’ ook. Alle uitdagingen samen, maken het Weekdoel. En haal je dat Weekdoel? Dan verdien je punten voor de webshop of die ene unieke trofee voor je virtuele prijzenkast. Naast uitdaging biedt de app ook informatie en handige tips over bijvoorbeeld voeding en ontspanning. Want dat hoort immers ook bij gezonder leven.

Informatie voor SamenGezond is het laatst vergeleken op 9 mei om 22:12. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 3.0.7

Het eerste Weekdoel is door bijna alle deelnemers behaald – waaronder veel nieuwe deelnemers (welkom bij SamenGezond :D). Dankzij jullie oplettendheid zijn enkele bugs ontdekt in het uploaden/synchroniseren van GPS-activiteiten en het tracken van activiteiten zonder actieve internetverbinding. Deze update verhelpt dat.

Schermafdrukken

 • SamenGezond iPhone app afbeelding 1
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 2
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 3
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 4
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 5

Recensies

Slechte update

Niet tevreden over nieuwe update. Niet meer gekoppeld. Je krijgt geen vouchers meer voor je weekdoel en je kunt alleen door bijbetalen en punten producten kopen.

2 / 5  door Persoon038
03/05/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Egni
  Egni
  09/05/21 20:53 · Versie 3.0.7

  Verschrikkelijk, om te janken, zo slecht is deze app geworden.
  Welke ziel heeft dit bedacht en gedacht dat het nog motiveert? Nu er nagenoeg niks te meten valt. Nu er geen leuke tegoedbonnen meer te sparen zijn. Geen koppeling mogelijk is met sportwatches. Ik was teleurgesteld toen Rituals niet meer besteld kon worden, nu heb ik er helemaal geen woorden meer voor.
  Oh toch nog eentje:
  Chapeau

 • RMo
  RMo
  06/05/21 16:29 · Versie 3.0.7

  Tja, dat was het dan, uitloggen en de-installeren. Deze update leert je achteruit lopen ipv vooruit, wat een afgang. Vele jaren een goede motivator geweest, tot nu. En dan die tenenkrommende afdeling propaganda, geef ons feedback, bij vraag 1 kun je als laagste beoordeling "geen verbetering" kiezen... Hoe zelfingenomen ben je dan, t'is gewoon een kapot slechte app geworden. **** ZERO POINTS ****

 • Monique
  Monique
  02/05/21 22:02 · Versie 3.0.5

  Ik maakte een jaar lang erg veel gebruik van de app, nu na de invoering van de nieuwe app ben ik alleen maar teleurgesteld over de mogelijkheden. Ik mis veel “oude” functies en mogelijkheden! Ik hoop dat het weer bijgesteld of aangepast wordt!

 • Jantje Klein
  Jantje Klein
  20/04/21 08:40 · Versie 2.6.2

  Sinds de app vernieuwd is krijg je veel minder punten voor een activiteit, enorm frustrerend. Zo is het lastig om aan honderd punten te komen.
  Daarbij duurt het een eeuwigheid voordat de punten überhaupt zichtbaar zijn! Jammer

 • Nicole Platenkamp
  Nicole Platenkamp
  25/09/20 16:00 · Versie 2.6.0

  Het komt te vaak voor dat hij of niet de hele route registreert of helemaal niets. Enorm frustrerend

 • Frans.Rosink
  05/05/19 20:18 · Versie 1.5.0

  De samengezond werkt bij aardig , maar 1 mei zijn er 220 punten plotseling afgeggaan,
  Er stond bij -220 puntencorrectie, waarom

 • Harry nanninga
  Harry nanninga
  15/10/18 22:52 · Versie 1.3.0

  Tot 30 september tevreden over deze app. Vanaf 1okt.geen statistieken of punten meer terwijl ik elke dag fiets. Strava werkt goed alleen koppeling met samen gezond blijkbaar niet meer. Snap er geen...... meer van.

 • ger.vranken25@gmail.com
  ger.vranken25@gmail.com
  14/10/18 14:44 · Versie 1.3.0

  In potentie een prima app met goede bedoelingen. Helaas krijgen ze het niet voor elkaar deze ook goed werkend te krijgen, met veel frustratie tot gevolg.
  Meerdere keren met Menzis contact gehad: Bedankt voor het doorgeven, we weten het en het heeft zeker onze aandacht.
  Laatste update dateert alweer van 31 juli, oftewel 2,5 maand geleden. Er lijkt dus niets te gebeuren. Stappenteller doet bijna niets en synchronisatie met Runkeeper is volledig weggevallen. Punten zijn er dus niet meer te verdienen. Ok niet met de oplossingen in de online omgeving die Menzis aangeeft.
  Menzis: Doe er iets aan of stop gewoon met de app!

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie