SamenGezond

SamenGezond

van Stichting Menzis Beheer
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 09-06-2020
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 79.5 MB · Versie 2.6.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (2.447)
3
Alle versies (2.444)
3

SamenGezond van Stichting Menzis Beheer is een iPhone app met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

De SamenGezond app helpt jou gezonder te leven. Maar wat is nou precies gezond? Hoe kan je er eenvoudig voor zorgen om gezond te worden, te zijn en te blijven? En hoe kan je zelf makkelijk verbeteringen aanbrengen?

Intuïtief heb je misschien wel een idee hoe het er voor staat met je gezondheid, maar hoe zit het nou echt? Met de SamenGezond app geven we je inzicht in jouw gezondheidssituatie middels een score. Je persoonlijke fitscore wordt dagelijks op 3 onderdelen berekend: je lichamelijke conditie, mentale gesteldheid en de dagelijkse keuzes rond onder meer voeding en beweging. Je kan verschillende apps en apparaten (zoals Apple Health, Fitbit, Runkeeper etc.) aan de SamenGezond app koppelen om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast biedt SamenGezond handige tips en een online coach die je adviseert en stimuleert gezonde keuzes te maken op het gebied van beweging, voeding en ontspanning.

Informatie voor SamenGezond is het laatst vergeleken op 20 okt. om 04:20. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.6.0

Mede dankzij de feedback van onze deelnemers verbeteren we continu de app.

Via deze update zijn verschillende technische en visuele optimalisaties doorgevoerd. Daarnaast is er een nieuwe versie van het ik-scherm. Hierin laten we zien welke volgende stap voor jou beschikbaar is in SamenGezond.

SamenGezond zit niet stil. Ben je benieuwd naar onze laatste wijzigingen en updates? Bekijk het op samengezond.nl/status.

Schermafdrukken

 • SamenGezond iPhone app afbeelding 1
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 2
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 3
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 4
 • SamenGezond iPhone app afbeelding 5

Recensies

Fijne app , stimuleert om te bewegen

Fijne app, stimuleert om kritisch naar je beweeg en eet patroon te kijken. Wel vind ik het jammer dat de trainingssessie heel vaak niet meegeteld wordt voor het weekdoel. De 3 cardio en kracht groepslessen die ik wekelijks volg leveren 9 van de 10 keer geen weekdoel punten op terwijl ik dat wel “aan” zet in de app.

4 / 5  door Happyinge60
18/10/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Nicole Platenkamp
  Nicole Platenkamp
  25/09/20 16:00 · Versie 2.6.0

  Het komt te vaak voor dat hij of niet de hele route registreert of helemaal niets. Enorm frustrerend

 • Frans.Rosink
  05/05/19 20:18 · Versie 1.5.0

  De samengezond werkt bij aardig , maar 1 mei zijn er 220 punten plotseling afgeggaan,
  Er stond bij -220 puntencorrectie, waarom

 • Harry nanninga
  Harry nanninga
  15/10/18 22:52 · Versie 1.3.0

  Tot 30 september tevreden over deze app. Vanaf 1okt.geen statistieken of punten meer terwijl ik elke dag fiets. Strava werkt goed alleen koppeling met samen gezond blijkbaar niet meer. Snap er geen...... meer van.

 • ger.vranken25@gmail.com
  ger.vranken25@gmail.com
  14/10/18 14:44 · Versie 1.3.0

  In potentie een prima app met goede bedoelingen. Helaas krijgen ze het niet voor elkaar deze ook goed werkend te krijgen, met veel frustratie tot gevolg.
  Meerdere keren met Menzis contact gehad: Bedankt voor het doorgeven, we weten het en het heeft zeker onze aandacht.
  Laatste update dateert alweer van 31 juli, oftewel 2,5 maand geleden. Er lijkt dus niets te gebeuren. Stappenteller doet bijna niets en synchronisatie met Runkeeper is volledig weggevallen. Punten zijn er dus niet meer te verdienen. Ok niet met de oplossingen in de online omgeving die Menzis aangeeft.
  Menzis: Doe er iets aan of stop gewoon met de app!

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie