RollerCoaster Tycoon® Classic

RollerCoaster Tycoon® Classic

van Atari
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 20-12-2017
 • € 6.99 · iOS 7.0 + · 426 MB · Versie 1.1.9
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (274)
4
Alle versies (274)
4

RollerCoaster Tycoon® Classic van Atari is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 7.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

RollerCoaster Tycoon® Classic is een nieuwe RCT-ervaring, de combinatie van de beste functionaliteit van de twee meest succesvolle en geliefde RCT-games uit de geschiedenis van de serie – RollerCoaster Tycoon® en RollerCoaster Tycoon® 2. Bouw en beheer fantastische parken compleet met de meest verbazingwekkende attracties die je kunt bedenken. RCT Classic omvat een combinatie van authentieke speelbaarheid, immersieve gameplay en de unieke grafische stijl van Chris Sawyer’s originele toptitel RollerCoaster Tycoon® PC Games; nu geoptimaliseerd voor mobiele apparaten . Volop content zorgt dat de spelers genieten van de bouw van achtbanen en attracties, het park mooi kunnen aankleden en het personeel en de financiën kunnen beheren om bezoekers blij te houden zodat het geld blijft binnenstromen.

Word jij de volgende RollerCoaster Tycoon?

OPMERKING: Aanvullende content voor Roller Coaster Tycoon Classis is beschikbaar via aankopen in de app, met name de drie uitbreidingspakketten: Waanzinnige Werelden, Tijdreizen en Toolkot. De uitbreidingspakketten zijn de ENIGE content waarvoor een aankoop in de app is vereiste en elders in het spel worden geen aankopen in de app gebruikt.

Hoogtepunten:

•De originele achtbaansimulator: Ervaar al het plezier van de originele RollerCoaster Tycoon® en RollerCoaster Tycoon® 2 spellen, in deze nieuwe app die een combinatie is van de beide klassieke titels.

•Bouw achtbanen: Bouw fantastische achtbanen – Bouw snel kant-en-klare ontwerpen of gebruik de intuïtieve bouwhulpmiddelen om onderdeel voor onderdeel een unieke attractie met een eigen thema te ontwerpen.

•Park-ontwerper: Hou je gasten blij door rustige of wilde attracties de bouwen, kraampjes voor eten en drinken, waterattracties en zelfs transportattracties om ze door het park te voeren; Pas je park aan door de omgeving aan te kleden, zorg voor een mooi park en leg looproutes en voetpaden aan.

•Park-scenario's: Speel door de 95 klassieke parkscenario's van RollerCoaster Tycoon® en RollerCoaster Tycoon® 2.

•Authentieke gameplay: Klassieke stijl van isometrische graphics en de originele muziek en geluidseffecten uit het attractiepark.

•Volop content: met honderden types achtbanen en attracties, en tientallen verschillende winkels, kraampjes en faciliteiten.

Aanvullende content beschikbaar via aankopen in de app:

1)Uitbreidingspakket Waanzinnige Werelden:
Zoek je paspoort op en pak je koffers! Waanzinnige Werelden neemt de spelers mee op de ultieme reis rond de wereld in 17 nieuwe parkscenario's! Met exotische attracties, winstgevende concessies en de meest bekende bezienswaardigheden ter wereld waaronder de Eiffeltoren, Big Ben, het Vrijheidsbeeld, de Chinese Muur en nog veel meer! Iedere locatie zit bruist van de mogelijkheden voor succes, plezier en unieke uitdagingen.

2)Uitbreidingspakket Tijdreizen:
Reis door de tijd met 14 nieuwe parkscenario's gebaseerd op historische en fantastische thema's en bouw een park dat daadwerkelijk uit de goeie ouwe tijd komt (of de toekomst welteverstaan). Speel ineen prehistorisch attractiepark versiert met een gigantische geanimeerde T-Rex’s en achtbanen zoals de Raptor Rit, of maak een keuze uit de Mythologische tijden, de Middeleeuwen, de tegekke jaren '50 van Rock & Roll, de Toekomst of de Roerige jaren 20.

3)Toolkit:
Parkscenario-editor: Ontwerp en bouw je eigen geweldige parken – Maak ze zo eenvoudig of uitdagend als je maar wilt, met jouw selectie van omgeving en attracties! Met een aantal van de Six Flags-parken om mee te beginnen.

Attractie-ontwerper: Bouwen, testen en afstellen van je eigen geweldige achtbaanontwerpen met je eigen thema in de Attractie-ontwerper. Sla ze op en gebruik ze in je spel!

Importeren en exporteren: Deel je opgeslagen parken, parkscenario; en attractie-ontwerpen met je vrienden, en probeer hun creaties ook eens! (met de mogelijkheid om de meeste opgeslagen parken en scenario's gemaakt met de originele RollerCoaster Tycoon 2 PC game te importeren).

Informatie voor RollerCoaster Tycoon® Classic is het laatst vergeleken op 29 sep. om 08:28. Aankopen verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.1.9

Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple.

Hope you're all enjoying the game and it's brought back many great memories of this all-time classic!

This update contains:

- Dutch language added
- Various fixes throughout to improve game performance

For discussion and information, try the official forums at: https://forum.rollercoastertycoon.com/forumdisplay.php?58-RollerCoaster-Tycoon-Classic

Please update your reviews and thanks for your continued support! Enjoy the game!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • RollerCoaster Tycoon® Classic iPad app afbeelding 1
 • RollerCoaster Tycoon® Classic iPad app afbeelding 2
 • RollerCoaster Tycoon® Classic iPad app afbeelding 3
 • RollerCoaster Tycoon® Classic iPad app afbeelding 4
 • RollerCoaster Tycoon® Classic iPhone app afbeelding 1
 • RollerCoaster Tycoon® Classic iPhone app afbeelding 2
 • RollerCoaster Tycoon® Classic iPhone app afbeelding 3
 • RollerCoaster Tycoon® Classic iPhone app afbeelding 4
 • RollerCoaster Tycoon® Classic iPhone app afbeelding 5

Prijsgeschiedenis

6.995.99

Recensies

Jammer

Leuk spel alleen ik krijg op een gegeven moment geen nieuwe achtbanen of eetkraampjes of iets anders ik verkoop nog steeds hamburgers

3 / 5  door 0
11/06/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie