Poesje Mauw & Vrienden

Poesje Mauw & Vrienden

van Fox and Sheep GmbH
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 09-01-2019
 • € 3.49 · iOS 10.3 + · 723 MB · Versie 1.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3)
4
Alle versies (5)
4

Poesje Mauw & Vrienden van Fox and Sheep GmbH is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.3 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Oh ja, Kleine Kitten is terug en vindt het heel spannend om naar de basisschool te gaan! Onze app 'Kleine Kitten voor peuters en kleuters' bereidt kinderen tussen 4 en 7 voor op hun start op school. Verantwoordelijkheid nemen, coördinatie oefenen of leren geduldig zijn, samen met onze Little kitten wordt het echt leuk!

Leren is nog nooit zo leuk geweest! Met 7 leerzame spelletjes leren kinderen sociale en motorische vaardigheden. Juf Vos loodst de kinderen met veel liefde door de eerste lessen. Kinderen met zelfvertrouwen en ontspannen ouders, wij zorgen dat beide partijen helemaal klaar zijn voor school!
Educatieve spelletjes voor peuters en kleuters van Little Kitten:
7 enige minispelletjes waarbij jij samen met Little Kitten puzzels oplost en opdrachten uitvoert.

Spel met dierenvormen:
vleermuis, krokodil of olifant? Herken je de dieren alleen al aan hun vorm? Dit spelletje leidt tot verbeterde cognitieve vaardigheden.

Verfspel:
de dierenvormen kleuren! Bij dit spelletje gaat het om creativiteit en fijne motoriek. Hierdoor wordt de schrijfvaardigheid van het kind verbeterd.

Trampolinespel:
Cool of grappig? Hoe handig is Kleine Kitten op de trampoline? Een spelletje om visuele waarneming en reactiesnelheid te verbeteren.

Bubbelspel:
match de plaatjes bij de onderwerpen! Wat kun je eten en wat beter niet? Bij dit spelletje gaat het om logica en het ontdekken van patronen.

Reclyclespel:
leer verschillende soorten afval te sorteren en opnieuw te gebruiken en ontwikkel een gevoel van verantwoordelijkheid.

Hinkelspel:
laat Kleine Kitten in de juiste volgorde hinkelen! Weet je nog hoe het gaat? Dit spel bevordert de concentratie en stimleert het auditieve en visuele geheugen.

Tel- & rekenspel:
hoeveel armen heeft een inktvis? Leer tellen van 1 tot 10! Kinderen beginnen hun rekenkundige vaardigheden te ontwikkelen als belangrijk onderdeel van hun cognitieve vaardigheden.

TR spel:
zoek de knabbels in de doos van Kleine Kitten! Het gevoel voor ruimte en coordinatie worden verbeterd.

Voeren:
bij elk minispel is er een unieke knabbelbeloning. Speel alle educatieve spellen om de beloningen te verzamelen en voer ze aan Kitten om te zien hoe bijzonder Kitten reageert!

Bovendien kan uw kind de app in 14 verschillende talen spelen.

Het idee:
Alle minispellen zijn erop gericht om het kind te ondersteunen bij de vaardigheden die in het eerste jaar op school vereist zijn. Deze educatieve app voor kinderen die nog niet naarschool gaan is ontworpen met de ondersteuning van basisschool-leraren.

Geen strafpunten en geen verliezers:
Wij moedigen kinderen aan om te blijven proberen en de minispelletjes te blijven uitproberen tot ze de juiste antwoorden ontdekken, zonder dat ze terug naar af moeten of negatieve reacties krijgen.

Over Fox & Sheep:
Wij zijn een studio voor kinderapps uit Berlijn en wij maken hoogwaardige spellen voor kinderen van 2-8 jaar. Zelf zijn wij ook ouders, en wij werken met passie en betrokkenheid aan onze producten. Voor onze apps kiezen wij de beste illustrators en animators, om zo de allermooiste apps voor kinderen te kunnen maken en aanbieden – en zo het leven van jullie en onze kinderen te verrijken.

Informatie voor Poesje Mauw & Vrienden is het laatst vergeleken op 13 nov. om 16:45. Aankopen verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.2

We hebben wat fouten opgelost en de app geoptimaliseerd. Veel plezier!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Poesje Mauw & Vrienden iPad app afbeelding 1
 • Poesje Mauw & Vrienden iPad app afbeelding 2
 • Poesje Mauw & Vrienden iPad app afbeelding 3
 • Poesje Mauw & Vrienden iPad app afbeelding 4
 • Poesje Mauw & Vrienden iPad app afbeelding 5
 • Poesje Mauw & Vrienden iPad app afbeelding 6
 • Poesje Mauw & Vrienden iPhone app afbeelding 1
 • Poesje Mauw & Vrienden iPhone app afbeelding 2
 • Poesje Mauw & Vrienden iPhone app afbeelding 3
 • Poesje Mauw & Vrienden iPhone app afbeelding 4
 • Poesje Mauw & Vrienden iPhone app afbeelding 5
 • Poesje Mauw & Vrienden iPhone app afbeelding 6
Categorieën: Amusement, Onderwijs

Prijsgeschiedenis

3.490.99
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie