Peaks Beleggen

Peaks Beleggen

van Peaks B.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 03-02-2020
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 264 MB · Versie 2.5.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (73)
4.5
Alle versies (1.951)
4.5

Peaks Beleggen van Peaks B.V. is een iPhone app met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

BELEGGEN MET PEAKS, HOE WERKT HET?
Met Peaks bouw je een potje op voor later door constant kleine bedragen opzij te zetten. Je kunt zo vaak en zo veel geld inleggen als jij wil. Zo simpel is het. Het is jouw Peaks-potje, dus jij bepaalt!

Met Peaks kan je:
• Met iedere bank geld inleggen
• €1 tot €10.000 per keer opzij zetten
• Altijd geld opnemen
• Ongemerkt een potje opbouwen voor later!

BELEGGEN MET JE WISSELGELD
Als je je wisselgeld belegt, worden de bedragen van je bankafschrijvingen afgerond naar de volgende hele euro en dat verschil gaat naar je beleggingen. Op den duur verzamel je zo heel wat bij elkaar! Wil je een weekje overslaan, dan kan dat met één druk op de knop.

Je kan bij Peaks met alle banken geld inleggen. Er zijn verschillende opties om geld opzij te zetten: zo kun je automatisch iedere dag een vast bedrag opzij zetten van €1 tot en met €10. Je kan ook iedere maand een vast bedrag inleggen. Natuurlijk kan je ook wanneer het je uitkomt een willekeurig bedrag beleggen. Je kunt je wisselgeld beleggen als je een bankrekening hebt bij Rabobank, ING of ABN AMRO (ASN Bank, RegioBank en SNS worden binnenkort aangesloten).

WAAR BELEG JE IN?
Bij Peaks kies je één van de vier portfolio’s: Mild, Pittig, Scherp of Heet. Ieder portfolio heeft een andere verdeling van aandelen en obligaties. Aandelen (stukjes van een bedrijf) schommelen veel in waarde. Obligaties (leningen aan een overheid of bedrijf) zijn stabieler. Je neemt minder risico, maar ze kunnen je ook minder opleveren.

Welk portfolio je ook kiest, je belegt in duurzame indexfondsen. De fondsen bestaan uit duizenden aandelen en honderden obligaties, verspreid over de hele wereld, in verschillende sectoren en bedrijven. Het is een soort grote moestuin. Met beleggen in een fonds vermijd je de risico’s - die nu eenmaal bij beleggen horen - zo veel mogelijk. Want, gaan er twee basilicumplantjes dood, dan heb je nog heel veel wortels, bieten en een bramenstruik over.

Dus, bij Peaks:
• Kies je zelf voor meer of minder risico
• Zijn je beleggingen wereldwijd gespreid
• Beleg je in gigantische indexfondsen
• Beleg je duurzaam en maatschappelijk verantwoord

WAT KOST PEAKS?
Beleggen is nooit gratis, maar we proberen de kosten voor jou zo laag en overzichtelijk mogelijk te houden. Op onze website vind je de kostencalculat. Hier zie je exact wat de kosten betekenen voor je rendement.

De kosten op een rijtje:
• De app, de eerste drie maanden: geen kosten
• De app, als je beleggingen minder dan €2.500 waard zijn: €1 per maand
• De app, als je beleggingen meer dan €2.500 waard zijn: 0,5% op jaarbasis
• Fondskosten bedragen gemiddeld 0,24% per jaar van de totale waarde van je beleggingen. Deze kosten worden verrekend met je rendement en niet apart afgeschreven.

WAT MOET IK NOG MEER WETEN?
We willen niet dat je onnodig risico loopt. Daarom is het slim om alleen geld te beleggen dat je kunt missen. Je beleggingen schommelen namelijk altijd in waarde en als je het geld nodig hebt terwijl je beleggingen in een dip zitten, loop je kans een deel van je inleg te verliezen, omdat je je beleggingen verkoopt met verlies. Een beleggings-potje is dus een extra geldpotje naast je gewone buffer.

MEER INFORMATIE?
Wil je meer weten? Zie www.peaks.nl.

Weet dat je met beleggen risico neemt. En dat je (een deel van) je inleg kúnt verliezen.

www.peaks.nl
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam
Nederland

Informatie voor Peaks Beleggen is het laatst vergeleken op 23 feb. om 23:23. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.5.0

We hebben de app weer geüpdatet en verbeterd. Veel beleg-plezier!

Oja, en we vinden jullie feedback heel waardevol en fijn. Dank jullie wel! Wil je feedback geven over Peaks? Dat kan eenvoudig in 't menu van de app.

Schermafdrukken

 • Peaks Beleggen iPhone app afbeelding 1
 • Peaks Beleggen iPhone app afbeelding 2
 • Peaks Beleggen iPhone app afbeelding 3
Categorieën: Financiën

Recensies

Handige manier om extra te sparen!

Wil je ook wat extra geld opzij zetten, begin dan ook met peaks!

Als welkomscode kun je RUUDECI4 gebruiken!

5 / 5  door Rudoz
19/02/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • D. Vu
  D. Vu
  25/11/19 20:04 · Versie 2.1.0

  Ik heb mij er ook aan gewaagd. Een beetje spannend, maar tot nu toe een mooie kennismaking met beleggen!

  Voor een extra 5 euro kan je de code hieronder gebruiken:

  DUCVUS254

 • Marwin van Veen
  20/09/19 12:10 · Versie 1.26

  Deze app maakt beleggen wel héél eenvoudig! Alles is makkelijk in te stellen en eventueel later te wijzigen. Tot nu toe heel tevreden over het gebruik van de app. Benieuwd wat de ervaringen zijn over een jaar gebruik.

  Wil je direct gratis tegoed ontvangen? Als nieuw lid kun je direct 5 euro gratis krijgen. Gebruik daarvoor deze code: MARWIL0XQ. Daarmee krijgen we allebei 5 euro. Deel vervolgens jouw code en maak anderen en jezelf blij! Veel succes en plezier!

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie