OV Delay

OV Delay

van Deviate
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 18-09-2016
 • Gratis! · iOS 9.2 + · 39.4 MB · Versie 1.7
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (77)
1.5
Alle versies (214)
2.5

OV Delay van Deviate is een iPhone app met iOS versie 9.2 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

"Het uiterlijk máákt OV Delay. De applicatie begrijpt de kunst van het weglaten. Je ziet snel de informatie die je wilt hebben." - iPhoneclub

"OV Delay brengt je heel simpel op de hoogte van vertrektijden én van het saldo op je OV-chipkaart. (...) De eenvoud van OV Delay spreekt aan." - RTL Nieuws

"Prettig voor wie vaak loopt te stressen om een bus te halen." - De Volkskrant

Stress, haast en gedoe. Treinen die te laat vertrekken. Erger nog: bussen die te vroeg vertrekken. Niemand houdt van het openbaar vervoer. Daarom is hier OV Delay. Een app die orde in de chaos schept.

Waar is de dichtstbijzijnde halte? Hoe laat komt de eerstvolgende bus? Moet ik lopen of rennen? Waar gaat die tram heen? Is mijn trein alweer vertraagd? Op al deze vragen heeft OV Delay een antwoord - niet alleen als iPhone-app, maar ook als widget en op je Apple Watch!

OV Delay is geheel aangepast aan je huidige locatie, allemaal in een minimalistische en ontspannen interface. Want het OV is al stressvol genoeg.

Maar er is meer: met OV Delay Premium zie je hoeveel tegoed je nog hebt op je OV-chipkaart en krijg je het overzicht van je laatste transacties.

Download OV Delay nu. Gratis. Voor je eigen rust.

Informatie voor OV Delay is het laatst vergeleken op 19 feb. om 07:29. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.7

Een nóg strakkere interface, een sterk verbeterde widget die helemaal past bij iOS 10 en een reeks bugfixes voor de ultieme beleving van het Nederlandse openbaar vervoer. Aan ons zal het in elk geval niet hebben gelegen. ;-) Veel plezier!

Schermafdrukken

 • OV Delay iPhone app afbeelding 1
 • OV Delay iPhone app afbeelding 2
 • OV Delay iPhone app afbeelding 3
 • OV Delay iPhone app afbeelding 4
 • OV Delay iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Reizen, Navigatie

Recensies

Werkt nu niet in Den Haag

Een mooie en goede app maar zins een paar weken doet hij het niet meer ik hoop dat dit gouw verholpen is ik gebruik hem vaak

3 / 5  door Busgebruiker
01/01/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Hilda
  Hilda
  23/06/18 00:35 · Versie 1.7

  Sinds een maand krijg ik geen exacte busseninformatie meer. Ik hoop dat er een nieuwe update ervan komt, want ik gebruik hem dagelijks, echt een topgeweldige App, die ik ooit tegen ben gekomen, al sinds 2014. Kom op, team Deviate, very please!
  Hem heb ik altijd nodig wegens mijn volledige doofheid en ernstige slechtziendheid. Ik kom overal samen met mijn blindengeleidehond. Willen jullie mij en andere visuele beperkten en ook andere fanatieke gebruikers helpen? Dat hoor ik graag van jullie. Succes ermee.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie