OneFit

OneFit

van OneFit Holding B.V.
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 19-05-2019
  • Gratis! · iOS 10.0 + · 61.5 MB · Versie 1.15.6
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (125)
4.5
Alle versies (2.745)
4.5

OneFit van OneFit Holding B.V. is een iPhone app met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

OneFit is een All in One sports membership dat je toegang geeft tot de beste gym’s, studio’s en workouts in jouw stad. Of je nu een liefhebber bent van fitness, yoga, crossfit of een andere sport, met OneFit kun je alles naar hartenlust combineren.

Download de app zodat je kunt verkennen wat er bij jou in de buurt te doen is en laat je inspireren door andere gebruikers.

MORE THAN JUST A GYM MEMBERSHIP

Probeer spinning, yoga, fitness, barre, kickboxen, crossfit, pilates, zwemmen en heel veel meer. Met de app heb je toegang tot honderden locaties en duizenden groepslessen. Helder voor jou uiteengezet en makkelijk te filteren op type locatie, type les, datum en tijd. Aangevuld met detaileerde informatie over de locatie, de les en de snelste route.

RESERVE YOUR SPOT

Met de app kan je met één druk op de knop een plek in je favouriete les reserveren. Je hoeft dus nooit de locatie die je wilt bezoeken te bellen of te mailen. Ben je toch verhinderd? Je kan je reservering net zo makkelijk weer ongedaan maken. Ook ontvang je 15 minuten voor het verstrijken van de annuleringstermijn een automatische herinnering. Zo mis je nooit meer een workout.

CHECKIN WITH YOUR PHONE

Je hebt geen membercard nodig! Checkin met de app en laat de bevestiging zien aan de studio, gym of locatie die je bezoekt en je krijgt direct toegang. It’s that simple!

Gebruik van GPS op de achtergrond kan de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten. Toch streven wij ernaar om dit effect te minimaliseren.

Informatie voor OneFit is het laatst vergeleken op 24 jun. om 21:23. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.15.6

Bug fix

Schermafdrukken

  • OneFit iPhone app afbeelding 1
  • OneFit iPhone app afbeelding 2
  • OneFit iPhone app afbeelding 3
  • OneFit iPhone app afbeelding 4
  • OneFit iPhone app afbeelding 5

Recensies

One fit app

Ik ben erg blij met one fit maar de functionaliteit van de app kan beter, loopt vaak vast of is traag..

2 / 5  door Me2
12/06/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie