Once - Daten met kwaliteit

Once - Daten met kwaliteit

van Once Dating AG
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 08-11-2020
  • Gratis! · iOS 13.0 + · 115 MB · Versie 2.8.46
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1.172)
4
Alle versies (1.172)
4

Once - Daten met kwaliteit van Once Dating AG is een iPhone app met iOS versie 13.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 17 jaar.

Once is een gloednieuwe dating app waarbij je 1x per dag een met de hand geselecteerde match krijgt voorgelegd. De match is handmatig gekozen door echte koppelaars; de luxe van een dating agency en expertise maar zonder de prijs.

Welkom bij de marktleider in 'slow dating' met snelle resultaten: 24 uur lang heb je de tijd om te beslissen of je een gesprek aan wil gaan met je voorgestelde match. Mocht het niet klikken of hebben jullie bij nader inzien toch andere interesses dan ontvang je alsnog de volgende dag rond het middaguur een nieuwe handmatig gekozen match. Elke dag een nieuwe match - het blijft spannend!

Bij Once gaat het om kwaliteit meer dan kwantiteit. De app is specifiek ontworpen voor mensen die opzoek zijn naar een serieuze relatie maar wellicht te druk zijn om door tientallen profielen heen te ‘swipen’ zoals op andere (web) applicaties. Once slaat voornamelijk goed aan omdat het:
- Tijd besparend is: door het gebruik van Once heb je slechts één minuut nodig per dag om je voorgestelde match te beoordelen;
- Efficiënt is: je begint alleen een gesprek met iemand die al voor je geselecteerd is. De eerste (vervelende) screening is al gedaan, en het
- Heel privé is: je wordt alleen 24 uur lang door je match gezien, niet door je hele buurt, je werkplaats of op locaties waarin je je beweegt.

*** Auto-verlengbare abonnementen ***

De app biedt nu automatisch hernieuwbare abonnementen. Abonneren op onze VIP-aanbieding zal bieden

- 3 extra wedstrijden per dag
- Betere matches
- Ongeëvenaarde chatverzoeken
- Max passende afstand
- Toegang tot de lijst met mensen die je leuk vinden

Als u ervoor kiest om Once VIP te kopen, worden betalingen in rekening gebracht op uw iTunes-account. Uw account wordt 24 uur voor het einde van elke periode in rekening gebracht voor verlenging. Uw abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij automatische verlenging ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode is uitgeschakeld. Je kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment na de aankoop uitschakelen door naar je instellingen in de iTunes Store te gaan.

Je kunt je abonneren voor 1 maand, 3 maanden en 6 maanden op $ 19,49 / maand voor 1 maand, $ 43,99 voor 3 maanden of $ 58,99 voor 6 maanden

De prijzen zijn in Amerikaanse dollars en kunnen verschillen in andere landen dan de VS Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Als u besluit om Once VIP niet te kopen, kunt u Once for free blijven gebruiken.

De voorwaarden van de abonnementen zijn hier:
https://getonce.com/en/terms?pricing=1-$19.49,3-$43.99,6-$58.99#appstore

Privacy: https://getonce.com/en/terms#privacy

Algemene voorwaarden: https://getonce.com/en/terms#terms

Informatie voor Once - Daten met kwaliteit is het laatst vergeleken op 15 jan. om 19:45. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Regelmatig/Intense volwassen/suggestieve thema’s;
Soms/Milde seksuele content en naaktheid.

Nieuw in versie 2.8.46

Bug fix

Schermafdrukken

  • Once - Daten met kwaliteit iPhone app afbeelding 1
  • Once - Daten met kwaliteit iPhone app afbeelding 2
  • Once - Daten met kwaliteit iPhone app afbeelding 3
  • Once - Daten met kwaliteit iPhone app afbeelding 4
  • Once - Daten met kwaliteit iPhone app afbeelding 5
  • Once - Daten met kwaliteit iPhone app afbeelding 6

Recensies

Daten

Veel mooie vrouwen
Maar na jaren nog geen bericht van mooie vrouwen dat vind ik jammer
Ben al jaren single

5 / 5  door Alias de Kale
03/07/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie