Oei, ik groei! sprongen kalender

Oei, ik groei! sprongen kalender

van Domus Technica
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 04-09-2017
 • € 2.29 · iOS 9.0 + · 28.1 MB · Versie 6.2.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (6)
2.5
Alle versies (111)
3.5

Oei, ik groei! sprongen kalender van Domus Technica is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Blijf altijd op de hoogte van je baby's sprongetjes! Gebaseerd op de wereldwijde bestseller Oei, ik groei! ™ en meer dan 35 jaar aan internationaal wetenschappelijk onderzoek. Deze Baby’s Oei, ik groei! sprongen kalender app houdt jou, op ieder moment, op de hoogte van de mentale sprongen van je baby tot en met 20 maanden. Met deze app zie je meteen:
-of je baby in een sprong zit,
-wat je baby nu kan leren,
-hoe jij hem het beste kunt helpen.

De Oei, ik groei!™-App, gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek en houdt jou op de hoogte van de mentale ontwikkeling van jouw baby! Zie in een oogopslag in welke fase van de mentale ontwikkeling jouw baby zich bevindt. De Baby’s Oei, ik groei! sprongen kalender App is gebaseerd op de wereldwijde bestseller Oei, ik groei. In dit boek staat beschreven hoe je baby op gezette leeftijden een hersenverandering meemaakt, waardoor hij opeens weer heel veel nieuwe dingen snapt en kan. Er gaat als het ware een nieuwe wereld voor hem open. Die nieuwe wereld kan best even eng zijn. Juist daarom is het dat je baby tijdens die periodes vaker last heeft van de drie H’s: Huilerig, Hangerig en Humeurig, minder slaapt en slechter eet. Door te weten wat er zich in het hoofdje van je baby afspeelt kan je hem helpen deze mentale ontwikkelingssprong beter te nemen.

Deze Baby’s Oei, ik groei! sprongen kalender app helpt je daarbij:

-laat zien wanneer jouw baby een mentale ontwikkelingssprong maakt

-wat je baby na deze sprong nieuw snapt & leert

-wat je baby na het nemen van de sprong kan gaan doen

-wat jij kan doen om je baby te helpen

Genomineerd voor BestAppEver 2014!
Sheknows.com: Coolest app for parents 2012!
Netmoms: Mommy service app 2011!

Internationale experts over Oei, ik groei!:
“Dit is een hele praktische en leuke manier om naar de ontwikkeling van baby’s tot anderhalf jaar te kijken. Van de Rijt en Plooij hebben door observaties de kwetsbare tijden van een baby’s ontwikkeling gevonden zoals ik die in mijn onderzoek ook terug vond (Touchpoints). De observaties de praktische suggesties van de auteurs zijn fantastisch.”
T. Brazelton, M.D., professor Emeritus, Harvard Medical School

“Iedereen die met baby’s en jonge kinderen te maken heeft zou Oei,I k groei! willen lezen. Dit boek is een oogopener voor ouders betreffende de groei van hun kinderen, de ontwikkeling, veranderingen in gedrag en emotionele gevoeligheid. Aspecten die ouders anders niet op zouden vallen of juist onbegrijpelijk zouden vinden.”
—Catherine Snow, Ph.D., Shattuck Professor of Education,
Harvard Graduate School of Education

Indien u problemen ondervindt met de Baby’s Oei, ik groei! sprongen kalender app, neem dan alstublieft contact op met support.ios@thewonderweeks.com zodat we het probleem zo snel mogelijk op kunnen lossen.

Informatie voor Oei, ik groei! sprongen kalender is het laatst vergeleken op 22 jan om 02:03. Aankopen verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 6.2.1

Small fixes

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Oei, ik groei! sprongen kalender iPad app afbeelding 1
 • Oei, ik groei! sprongen kalender iPad app afbeelding 2
 • Oei, ik groei! sprongen kalender iPad app afbeelding 3
 • Oei, ik groei! sprongen kalender iPad app afbeelding 4
 • Oei, ik groei! sprongen kalender iPhone app afbeelding 1
 • Oei, ik groei! sprongen kalender iPhone app afbeelding 2
 • Oei, ik groei! sprongen kalender iPhone app afbeelding 3
 • Oei, ik groei! sprongen kalender iPhone app afbeelding 4

Prijsgeschiedenis

2.291.79

Recensies

Onduidelijke opzet

Net de app gekocht. Denk dat er goede info inzit, alleen de navigatie/opzet is heel erg onduidelijk dus ik haal alle info nu uit het sprongen overzicht maar denk dat ik dan info mis.

Voorbeeld: er staat bij huidige week: sprong1 en een heel verhaal over zicht; maar bij de uitleg van sprong 1 wordt zicht weer niet genoemd.

Ik zou de app vooral simpel maken:
-waar zit mijn baby nu?
-per sprong een pagina met alle uitleg bij elkaar

2 / 5  door Kpb30
26/11/2017
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Marcel
  14/11/17 21:57 · Versie 6.2.1

  @n aankopen gaan via iTunes, meerdere keren voor zelfde applicatie betalen is helemaal niet mogelijk tenzij het elke keer een ander account is.

 • n
  n
  14/11/17 13:50 · Versie 6.2.1

  Goede dag
  even een vraagje ik heb al een paar keer proberen deze app te dowloden op mijn mobiel maar ik betaal het en krijg de app niet hoe kan dat ik heb al aardig vaak betaald keer of 5/6

  Mvg graag hoor ik van u

 • nandi
  nandi
  14/11/17 13:48 · Versie 6.2.1

  Hallo even een vraagje ik heb al een paar keer oei ik groei app betaald maar ik krijg de app niet ? Hoe zit dit graag wil ik die app als nog

  Graag hoor ik van u

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie