NS Lab - doe mee

NS Lab - doe mee

van NS Reizigers B.V.
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 17-02-2020
  • Gratis! · iOS 11.0 + · 90.3 MB · Versie 1.2.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (5)
3.5
Alle versies (63)
4

NS Lab - doe mee van NS Reizigers B.V. is een iPhone app met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

De juiste informatie op elk moment - zonder te zoeken!
NS Lab biedt jou stap voor stap reisbegeleiding, maar is geen reisplanner. Hoe dat werkt? Je plant je reis in de NS-app en deelt deze met de NS Lab-app. Vervolgens ontvang je handige informatie en entertainment voor onderweg. Zo zie je hoeveel minuten je nog hebt om je trein te halen, waar en wanneer je moet overstappen en krijg je navigatie naar je perron op een aantal grote stations. Ook als je geen reis gepland hebt, biedt NS Lab je – op basis van jouw locatie – de reisinformatie die je nodig hebt. Zo laten we je zien in welke trein je zit en op welke stations deze nog gaat stoppen.

Entertainment voor onderweg
Naast stap voor stap reisbegeleiding krijg je met NS Lab ook entertainment voor tijdens je treinreis. Maak kennis met MindfulNS voor een relaxtere reis, luister naar één van onze podcasts of speel de quiz Spoorwijs, exclusief op jouw treinreis tussen Amsterdam en Eindhoven.

Geef je mening
Wil je tijdens elke stap in je treinreis de juiste reisinformatie bij de hand hebben? Vind je het leuk om tijdens je treinreis vermaakt te worden? En ben je benieuwd wat NS doet om jouw treinreis makkelijker en leuker te maken? Download dan nu NS Lab en doe met ons mee!

Hoe werkt het?
Om NS Lab goed te kunnen gebruiken heb je de NS-app op je mobiel staan, koppel je een persoonlijke OV-chipkaart aan de app en geef je de app toestemming om je locatie te gebruiken. Voor sommige onderdelen van de app vragen we je om in te loggen met je Mijn NS account.

NS Lab in het kort:
• Doe mee met NS in de reis van morgen en geef je mening
• Stap voor stap reisbegeleiding en reisinformatie
• Entertainment voor onderweg
• Navigatie op treinstations

Het voortdurend gebruik van GPS op de achtergrond kan de accuduur aanzienlijk verminderen.

Informatie voor NS Lab - doe mee is het laatst vergeleken op 24 feb. om 14:00. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.2.1

Deze update bevat een nieuw uiterlijk van het profielscherm met o.a. je reisstatistieken als je NS Extra deelnemer bent. We hebben verder een aantal bugs gefixt en een aantal aanpassingen gedaan op de Nu tab.

Schermafdrukken

  • NS Lab - doe mee iPhone app afbeelding 1
  • NS Lab - doe mee iPhone app afbeelding 2
  • NS Lab - doe mee iPhone app afbeelding 3
  • NS Lab - doe mee iPhone app afbeelding 4
  • NS Lab - doe mee iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Reizen, Navigatie

Recensies

Leuke app maar versie 1.2.1 werkt niet goed

De app werkt niet goed mee jammer ik niet in het extra menu komen hoe vaak ik reis per trein met jullie laatste update werkt het nog steeds niet voor de i Phone 11 Max versie 1.2.1 werkt niet goed

2 / 5  door Jaap Lagcher
19/02/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie