Nickelodeon Play

Nickelodeon Play

van Nickelodeon
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 28-05-2019
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 128 MB · Versie 2.9.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (996)
3.5
Alle versies (996)
3.5

Nickelodeon Play van Nickelodeon is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

De Nickelodeon Play-app, die een Emmy® Award gewonnen heeft, geeft je toegang tot het beste van Nickelodeon... volledige afleveringen, fun-tastische spelletjes, hilarische originele video's, korte filmpjes, verrassingen en meer!

BEKIJK JE FAVORIETE NICKELODEON-SERIES
- SpongeBob SquarePants
- PAW Patrol
- De Ludwigs
- Teenage Mutant Ninja Turtles
- De Thundermans
- Fairly Odd Parents
- Huize Herrie
- Game Shakers
- Henry Danger
- Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
- Knight Squad- School of Rock
- Harvey Beaks
- Alvinnn!!! en de Chipmunks
- Toon Marty
- Verhekst
- Victorious

COMPLETE AFLEVERINGEN
Vorige aflevering gemist? Bekijk recente volledige afleveringen van je favoriete Nickelodeon-programma's door in te loggen met je televisieprovider.

Staat jouw televisieprovider niet in de lijst? Maak je geen zorgen, er zijn een heleboel afleveringen, video's en meer om van te genieten!

GAMES
Of je nu de nieuwste Nickelodeon-spelletjes wilt bekijken of je favorieten opnieuw wilt spelen, er is genoeg vermaak om je uren bezig te houden. Speel ze!

ORIGINELE VIDEO'S VOL LOL
Zin in plezier? Bereid je voor op een heleboel gloednieuwe, maffe video's met je favoriete Nickelodeon-personages en -sterren! De video's worden dagelijks bijgewerkt.

VERRASSENDE VERRASSINGEN
Kijk elke dag rond om nieuwe, hilarische verrassingen van Nickelodeon te ontdekken. Maar pas op voor het SLIJM!

Download de Nickelodeon Play-app nu - en begin met APPEN!

**************************************
Deze app werkt alleen op iOS-apparaten met iOS 10.0 en nieuwer. Dit omvat iPad 2 of nieuwer, iPhone 4 of nieuwer en iPod touch (5e generatie). Zorg dat je het besturingssysteem op je apparaat update naar de laatste versie. (controleer hier de technische specificaties)
**************************************

De Nickelodeon-app verzamelt zowel persoonlijke gebruikersgegevens als niet-persoonlijke gegevens (inclusief geaggregeerde gegevens). Indien nodig genereert Nickelodeon en/of een derde partij een identificator die uniek is voor de app zoals deze gedownload is naar een specifiek apparaat, de zogenaamde de Core Foundation Universally Unique Identifier (CFUUID). Deze gegevensverzameling vindt plaats in overeenstemming met de daarop toepasselijke wetgeving. Deze gegevens kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om te reageren op gebruikersverzoeken, gebruikers in staat te stellen bepaalde diensten of mogelijkheden te benutten, inhoud en reclame individueel aan te passen en de diensten van Nickelodeon te verbeteren. Als abonnees van kabeltelevisieservices hun televisieservice verifiëren om volledige afleveringen te bekijken, wordt er een token van derden opgeslagen op het apparaat.

Ga voor meer informatie over hoe Nickelodeon persoonlijke informatie gebruikt, naar het Privacybeleid van de Nickelodeon Group hieronder.
Nickelodeons privacybeleid is in aanvulling op enigerlei voorwaarden, bepalingen of beleid welke overeengekomen zijn tussen u en Apple, Inc. en Nickelodeon en de aan haar gerelateerde bedrijven zijn niet verantwoordelijk voor het verzamelen of gebruik van uw persoonlijke gebruikersgegevens en -informatie door Apple. Het gebruik van deze app is onderhevig aan de licentieovereenkomst voor eindgebruikers van Nickelodeon.

Informatie voor Nickelodeon Play is het laatst vergeleken op 12 jul. om 09:09. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.9.0

Oplossingen voor bugs. Prestatieverbeteringen.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Nickelodeon Play iPad app afbeelding 1
 • Nickelodeon Play iPad app afbeelding 2
 • Nickelodeon Play iPad app afbeelding 3
 • Nickelodeon Play iPad app afbeelding 4
 • Nickelodeon Play iPad app afbeelding 5
 • Nickelodeon Play iPhone app afbeelding 1
 • Nickelodeon Play iPhone app afbeelding 2
 • Nickelodeon Play iPhone app afbeelding 3
 • Nickelodeon Play iPhone app afbeelding 4
 • Nickelodeon Play iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Amusement, Actie, Gezin, Games

Recensies

App werkt niet meer

Ik heb de app al ongeveer een jaar en hij heeft altijd goed gewerkt, tot vanmiddag.
Ik heb mijn telefoon al opnieuw opgestart, de app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en ook gekeken of ik de laatste update had. Hij crasht nog steeds als ik hem open. Kan iemand mij helpen? (Wel een toffe app)

5 / 5  door 1234
08/07/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • yahya
  yahya
  25/05/20 19:20 · Versie 2.9.0

  Huize herrie

 • Marie
  Marie
  08/05/19 16:46 · Versie 2.8.0

  Wanneer komt het huis anubis seizoen 2 op de nickelodeon app

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie