NederLogo

NederLogo

van Mission
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 20-12-2016
 • Gratis! · iOS 8.0 + · 49.3 MB · Versie 1.8
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1)
5
Alle versies (322)
3.5

NederLogo van Mission is een iPhone app met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Eindelijk een Logoquiz met Nederlandse logo's!
In deze app zitten meer dan 500 logo's die je kunt raden! Speel nieuwe levels met nieuwe logo's vrij door minstens 80 procent van het voorgaande level goed te hebben! Met dertien levels en in totaal 520 logo's staat deze app garant voor uren plezier, en meer dan 50% van de logo's zijn van Nederlandse bedrijven en organisaties, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je ze niet kent omdat het buitenlandse bedrijven zijn die hier niet of nauwelijks bestaan!

Informatie voor NederLogo is het laatst vergeleken op 18 jan. om 02:37. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.8

Warempel, ruim drie jaar later hebben we weer een nieuwe update voor jullie klaarstaan! Deze update introduceert een compleet nieuw level en verbetert compatibiliteit met nieuwere versies van iOS. Veel plezier!

Schermafdrukken

 • NederLogo iPhone app afbeelding 1
 • NederLogo iPhone app afbeelding 2
 • NederLogo iPhone app afbeelding 3
Categorieën: Amusement, Games, Trivia

Recensies

Level 6

Met veel moeite tot level 6 gekomen, maar daar mankeert nogal wat aan. De logo's staan gewoon op alfabet, nederland 1, 2 en 3 worden gevraagd, terwijl je toch zou denken dat iemand die er een kent, ze allemaal kent. En dan is er nog de kwestie ziggo. Ziggo staat twee keer in de lijst, een keer netjes bij de z, een keer tussen de f en de g. Bovendien wordt het antwoord ziggo fout gerekend, maar ik heb het opgezocht, het klopt echt.

Het spel is leuk, maar ik krijg de indruk dat de latere levels (vooral 6, die met de update kwam) wat afgeraffeld zijn.

3 / 5  door O M G 1234
17/03/2014
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Lili-Yann Zuman
  Lili-Yann Zuman
  14/05/18 16:04 · Versie 1.8

  Ik kan er maar niet achter komen wat het rood blauwe logo is met een soort rode L vorm en daaronder een blauwe golvende streep. Het zou een maritieme organisatie moeten zijn maar ik kan het logo niet vinden op google. Dit logo zit in level 2.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie