My Town : ICEE™ Amusement Park

My Town : ICEE™ Amusement Park

van My Town Games LTD
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 03-01-2019
 • € 3.49 · iOS 8.0 + · 339 MB · Versie 1.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (5)
5
Alle versies (36)
5

My Town : ICEE™ Amusement Park van My Town Games LTD is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Ben JIJ dapper genoeg om in een grote Achtbaan te rijden? Ontdek het in het geheel nieuwe ICEME Pretpark! En maak je geen zorgen – zoals in alle My Town spellen hebben onze personages emoties, dus zelfs papa wordt bang en huilt op sommige van de enge tochten. My Town: ICEME Pretpark is het nieuwste poppenhuisspel van My Town. Er zijn veel verschillende, leuke avonturen te beleven, als je het park onderzoekt en de tochten uitprobeert, zoals de Katapult, de Parachutist en nog veel meer!

Als je even pauze wilt, kan je de ICEME winkel bezoeken voor souvenir en een smakelijke ICEME drinken in een beker die je mee naar huis kunt nemen! Dan neem je je ICEME mee naar een van de eetkraampjes om een snack te halen. En vergeet niet dat pretparken altijd veel leuker zijn met vrienden, dus als je meer dan één My Town spel hebt, kan je AL je favoriete MY TOWN vrienden meenemen naar het pretpark!

FUNCTIES
- Nieuwe personages –Als je al My Town spellen hebt, kun je je personages uit die spellen meenemen naar My Town: ICEME Pretpark om je op je tochten te vergezellen!
- Zes tochten om te ontdekken EN 5 extra minispelletjes, want een pretpark is niet leuk zonder een klauw-spel en een hamer-spel!
- Wat voor prijzen kan je winnen? Kaartjes verzamelen als je de minispelletjes speelt!
- Als je net met My Town begint, maak je dan geen zorgen! Je kan je eigen personages creëren binnen My Town: ICEME Pretpark.
- We updaten onze oudere spellen elke maand, dus wacht alsjeblieft op de updates om die spellen te koppelen aan My Town: ICEME Pretpark
- Je kunt je voorgang opslaan en de volgende keer verder spelen waar je gebleven was, als je de app weer opent
- Multi-touch functie: Speel met vrienden en familie op hetzelfde toestel!
Als je fantasie hebt, kun je het. Alles is mogelijk in een My Town spel!

AANBEVOLEN LEEFTIJDSGROEP
Kinderen van 4-12: My Town spellen zijn veilig om mee te spelen, ook als de ouders de kamer uit zijn. Jongere kinderen kunnen samen met hun ouders spelen, terwijl oudere kinderen alleen kunnen spelen, of met een vriend(in) door onze nieuwe multi-touch functie te gebruiken!

OVER MY TOWN
De My Town Games studio ontwerpt poppenhuis-achtige spellen, die wereldwijd kinderen veel creativiteit en spellen met een open einde bieden. Kinderen en ouders zijn er gek op. De My Town spellen bieden je urenlang schitterende plekken en ervaringen om creatief mee te spelen. Het bedrijf heeft kantoren in Israël, Spanje, Roemenië en de op Filippijnen. Ga voor meer informatie naar www.my-town.com of ga naar onze MY TOWN Facebookpagina en Twitter!

Informatie voor My Town : ICEE™ Amusement Park is het laatst vergeleken op 21 apr. om 11:01. Aankopen verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.2

We refreshed the look and changed the name
Everybody please welcome My Town : ICEME Amusement park. Come say hello to our new Penguin mascot.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • My Town : ICEE™ Amusement Park iPad app afbeelding 1
 • My Town : ICEE™ Amusement Park iPad app afbeelding 2
 • My Town : ICEE™ Amusement Park iPad app afbeelding 3
 • My Town : ICEE™ Amusement Park iPad app afbeelding 4
 • My Town : ICEE™ Amusement Park iPad app afbeelding 5
 • My Town : ICEE™ Amusement Park iPhone app afbeelding 1
 • My Town : ICEE™ Amusement Park iPhone app afbeelding 2
 • My Town : ICEE™ Amusement Park iPhone app afbeelding 3
 • My Town : ICEE™ Amusement Park iPhone app afbeelding 4
 • My Town : ICEE™ Amusement Park iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Games, Onderwijs, Gezin, Rollenspel
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie