Minecraft: Pocket Edition

Minecraft: Pocket Edition

van Mojang
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 03-08-2017
 • € 7.99 · iOS 8.0 + · 152 MB · Versie 1.1.5
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (68)
4.5
Alle versies (19.778)
4.5

Minecraft: Pocket Edition van Mojang is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 9 jaar.

Onze nieuwste update bevat nieuwe spelfuncties zoals lama's, boslandhuizen, verschoppelingen en sjoelkerdozen! Daarnaast vind je geweldige skins, textures, en kaarten van de community in de nieuwe Minecraft-marketplace, en ook het Skyrim-mashup-pakket.

Skins, textures en mashup-pakketten van de community! Kom meer te weten op minecraft.net/marketplace.

Verken willekeurig gegenereerde werelden en bouw fantastische dingen, van eenvoudige hutten tot grandioze kastelen. Speel in het speltype Creatief met onbeperkte grondstoffen of sla in het speltype Survival aan het graven en maak wapens en pantsers om de gevaarlijke mobs van je af te houden.

Creëer, verken en overleef in je eentje of samen met vrienden op mobiele apparaten of Windows 10.

Informatie over het automatisch verlengbare Minecraft Realms-abonnement:
Minecraft bevat nu de optie om Minecraft Realms te kopen. Realms is een maandelijkse abonnementsservice waarmee je je eigen Minecraft-wereld kunt creëren die altijd online is.
Momenteel kun je kiezen twee abonnementsopties, afhankelijk van hoeveel mensen je tegelijkertijd in je wereld wilt laten spelen. Een wereld voor jou en 2 vrienden kost 3,99 USD (of lokaal equivalent) per maand en een wereld voor jou en 10 vrienden 7,99 USD (of lokaal equivalent) per maand.
Je kunt Minecraft Realms samen met 10 vrienden gedurende 30 dagen uitproberen. Elk niet-gebruikt deel van de gratis proefperiode vervalt wanneer de gebruiker een abonnement koopt.
Je betaling wordt in rekening gebracht via je iTunes-account en het abonnement wordt automatisch verlengd tenzij de automatische verlenging ten minste 24 uur voor het einde van de huidige periode uitgeschakeld wordt. Je account zal binnen 24 uur voor het einde van de huidige periode belast worden met de betaling voor de verlenging tegen de abonnementsprijsoptie die je eerder geselecteerd hebt.
Je abonnement kan door de gebruiker worden beheerd en automatisch verlengen kan uitgeschakeld worden door na aankoop naar de accountinstellingen van de gebruiker te gaan. In de game vind je bovendien een knop die je naar deze instellingen brengt. Indien je je abonnement annuleert nadat je abonnement is geactiveerd, ontvang je geen restitutie voor de resterende actieve periode van het abonnement.

Dit zijn de links naar ons privacybeleid en de gebruiksrechtovereenkomst:
- Privacybeleid: https://account.mojang.com/terms#privacy
- Gebruiksrechtovereenkomst: https://account.mojang.com/terms

Informatie voor Minecraft: Pocket Edition is het laatst vergeleken op 22 aug om 09:14. Aankopen verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Content met mild animatiegeweld of fictief geweld kan soms voorkomen.

Nieuw in versie 1.1.5

Wat is er nieuw in versie 1.1.5?

Ontketen je eigen industriële revolutie met het nieuwe Victoriaanse Steampunk-texturepakket!
Foutoplossingen:
- Klok- en kompastextures hersteld die beschadigd raakten nadat er opnieuw verbinding werd gemaakt met een wereld met een hulpbronpakket.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Minecraft: Pocket Edition iPad app afbeelding 1
 • Minecraft: Pocket Edition iPhone app afbeelding 1
 • Minecraft: Pocket Edition iPhone app afbeelding 2
 • Minecraft: Pocket Edition iPhone app afbeelding 3
 • Minecraft: Pocket Edition iPhone app afbeelding 4
 • Minecraft: Pocket Edition iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Games, Simulatie, Avontuur

Prijsgeschiedenis

7.995.99

Recensies

White screen

I get a white screen or crash most of the time. Sometimes I'm just playing and it just pops to my home screen and afterwards I just get a white screen... The chances I can play are usually 50/50.

3 / 5  door Tiny Elephant 20
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Anas
  Anas
  18/01/16 18:49 · Versie 0.13.1

  Dit duurt veel te lang ik wil de update met paarden en ezels heksen whiter op computer en playstation zijn ze al uit oop volgens mij op iPhone en iPod.Weet iemandt waaneer de volgende update komt?

 • Tessa Bosma
  Tessa Bosma
  30/01/15 18:34 · Versie 0.10.4

  Echt leuk joh maar jammer dat het zo lang duurt voor de nieuwe update. Hij moet echt komen

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie