Met het Mes op Tafel

Met het Mes op Tafel

van Omroepvereniging MAX
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 16-04-2020
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 131 MB · Versie 2.1.3
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (4.903)
4
Alle versies (4.903)
4

Met het Mes op Tafel van Omroepvereniging MAX is een iPhone app met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.

MET HET MES OP TAFEL. DE KENNIS- EN BLUFQUIZ

Slijpt uw messen, want dé kennis en blufquiz speelt u vanaf nu ook op mobiel of tablet! Met het Mes op Tafel is dé officiële app bij het gelijknamige televisieprogramma van MAX.

In Met het Mes op Tafel pokert u met uw antwoorden. Wie het antwoord schuldig moet blijven, kan altijd nog voor een superslinkse blufstrategie kiezen.. Speel tegen uw vrienden of nodig een willekeurige speler uit en laat in vier ronden en de allesbeslissende finaleronde zien hoeveel kennis u in huis heeft. Maar pas op! Met enkel een pientere geest bent u nog niet verzekerd van de overwinning.

Voor welke speelwijze u ook kiest, er is maar één doel: verzamel zoveel mogelijk Mesgeld en verover een plek in de Nationale top 10.

**************************************************

Zó speelt u Met het mes op Tafel: de app

*U speelt één tegen één*
Tegen een vriend of een tegen willekeurige speler.

*Beantwoord zoveel mogelijk moeilijke én makkelijkere vragen*
De vragen zijn onderverdeeld in 17 categorieën: Aardrijkskunde, Ambachten, Beeldende kunst, Bestuur en burgerij, Film, Geloof en bijgeloof, Geschiedenis, Grabbelton, Hoe was het ook weer, Levende natuur, Literatuur, Muziek, Rekenen en taal, Schone schijn, Sport, Televisie, Wetenschap en techniek

*Een spel bestaat vier ronden en een finaleronde*
Iedere ronde bestaat uit vier vragen. Na het beantwoorden van deze vragen kunt u op basis van uw antwoorden Mesgeld inzetten. Heeft u ze goed? Zet in, maar overdrijf niet. Heeft u de vragen fout? Pas, of bluf uw tegenstander weg.

*Win de allesbeslissende finale*
Na vier ronden volgt de finale. De speler met het laagste bedrag in zijn portefeuille zet al zijn geld in en de andere speler gaat mee. Na het beantwoorden van vier vragen is er geen kans meer om in te zetten: degene met de meeste goede antwoorden wint het spel, en krijgt het geld uit de pot.

Bezoek www.methetmesoptafel.nl voor alles wat u verder moet weten over de app.

Informatie voor Met het Mes op Tafel is het laatst vergeleken op 5 dec. om 13:02. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Milde simulatie van het gokken.

Nieuw in versie 2.1.3

In deze update hebben we een aantal optimalisaties doorgevoerd.

Schermafdrukken

 • Met het Mes op Tafel iPhone app afbeelding 1
 • Met het Mes op Tafel iPhone app afbeelding 2
 • Met het Mes op Tafel iPhone app afbeelding 3
 • Met het Mes op Tafel iPhone app afbeelding 4
 • Met het Mes op Tafel iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Games, Onderwijs, Trivia, Onderwijs

Recensies

Leuk spel, app heeft mankementen

In iOS 14.1/14.2 wordt de inleg die ik doe regelmatig vergeten. Moet ik opnieuw inleggen terwijl het niet mijn beurt is. Ook wordt inleg die ik doe verlaagd. Best een stomme bug

3 / 5  door Bellatrix Von Detta
22/11/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • djrh
  djrh
  17/04/20 05:16 · Versie 2.1.3

  Vandaag weer 3 x achter elkaar niet kunnen inleggen... erg vervelend... komt vaker voor.. en zal je zien dat je net alles goed hebt..tegenstanders wachten op mij, maar ik kan niets doen. Ook nog een keer per ongeluk een reminder gestuurd, naar een tegrnstander die eigenlijk op mij zit te wachten... heel naar..

 • Blesa
  Blesa
  16/04/20 01:43 · Versie 2.1.2

  Vandaag weer 3 x achter elkaar niet kunnen inleggen... erg vervelend... komt vaker voor.. en zal je zien dat je net alles goed hebt..tegenstanders wachten op mij, maar ik kan niets doen. Ook nog een keer per ongeluk een reminder gestuurd, naar een tegrnstander die eigenlijk op mij zit te wachten... heel naar..

 • Gerdine
  Gerdine
  27/05/19 15:48 · Versie 2.1.1

  Valsspelers blijven spel wegdrukken om de winnaar zijn punten af te nemen, of ze kijken gewoon niet naar het resultaat. Is het nou echt zo moeilijk om de winst direct bij te schrijven? De beperking van de spelduur heeft de pret ook flink bedorven. Verder zitten de vragen vol grammaticale fouten, wat best gênant is voor een kennisquiz. Al met al blijft het niet lang leuk om deze quiz te spelen.

 • Eef
  Eef
  22/07/18 16:12 · Versie 2.0.0

  Misselijk gedrag van vele van die topspelers. Als ze verliezen bekijken ze resultaat niet waardoor je de finalepunten niet krijgt. Waar blijft die tweede versie waarin dit gedrag wordt aangepakt.

 • Sietzke
  Sietzke
  24/02/18 15:15 · Versie 1.1.0

  Wacht al dagen ,na de eerste 48 uur op het einde van een spel met
  Taurus33 (finale) , Sem222(ronde4), Jolanda1964(ronde4), PietWesseling (finale),
  Meisje (finale) , Bart69 (finale) , Ray1965 (finale) etc etc.
  Begin er dan niet aan ....

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie