Menzis SamenGezond

Menzis SamenGezond

van Stichting Menzis Beheer
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 21-03-2019
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 70.5 MB · Versie 1.5.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (6)
3
Alle versies (912)
3

Menzis SamenGezond van Stichting Menzis Beheer is een iPhone app met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

De Menzis SamenGezond app helpt jou (ook als je niet verzekerd bent bij Menzis) gezonder te leven. Maar wat is nou precies gezond? Hoe kan je er eenvoudig voor zorgen om gezond te worden, te zijn en te blijven? En hoe kan je zelf makkelijk verbeteringen aanbrengen?

Intuïtief heb je misschien wel een idee hoe het er voor staat met je gezondheid, maar hoe zit het nou echt? Met de Menzis SamenGezond app geven we je inzicht in jouw gezondheidssituatie middels een score. Je persoonlijke fitscore wordt dagelijks op 3 onderdelen berekend: je lichamelijke conditie, mentale gesteldheid en de dagelijkse keuzes rond onder meer voeding en beweging. Je kan verschillende apps en apparaten (zoals Apple Health, Fitbit, Runkeeper etc.) aan de Menzis SamenGezond app koppelen om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast biedt SamenGezond handige tips en een online coach die je adviseert en stimuleert gezonde keuzes te maken op het gebied van beweging, voeding en ontspanning.

Informatie voor Menzis SamenGezond is het laatst vergeleken op 24 mrt. om 17:13. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.5.0

Al 150.000 mensen hebben de app gedownload!

We voeren continu verbeteringen door om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij jouw gezonde leefstijl.

Schermafdrukken

 • Menzis SamenGezond iPhone app afbeelding 1
 • Menzis SamenGezond iPhone app afbeelding 2
 • Menzis SamenGezond iPhone app afbeelding 3
 • Menzis SamenGezond iPhone app afbeelding 4
 • Menzis SamenGezond iPhone app afbeelding 5

Recensies

Kan geen doelen meer selecteren

Ik gebruik de app al een tijdje maar ik kan geen nieuwe doelen meer selecteren. De app geeft aan dat er al 3 open staan maar dat is niet het geval

3 / 5  door Bruna G
18/03/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Harry nanninga
  Harry nanninga
  15/10/18 22:52 · Versie 1.3.0

  Tot 30 september tevreden over deze app. Vanaf 1okt.geen statistieken of punten meer terwijl ik elke dag fiets. Strava werkt goed alleen koppeling met samen gezond blijkbaar niet meer. Snap er geen...... meer van.

 • Ger
  14/10/18 14:44 · Versie 1.3.0

  In potentie een prima app met goede bedoelingen. Helaas krijgen ze het niet voor elkaar deze ook goed werkend te krijgen, met veel frustratie tot gevolg.
  Meerdere keren met Menzis contact gehad: Bedankt voor het doorgeven, we weten het en het heeft zeker onze aandacht.
  Laatste update dateert alweer van 31 juli, oftewel 2,5 maand geleden. Er lijkt dus niets te gebeuren. Stappenteller doet bijna niets en synchronisatie met Runkeeper is volledig weggevallen. Punten zijn er dus niet meer te verdienen. Ok niet met de oplossingen in de online omgeving die Menzis aangeeft.
  Menzis: Doe er iets aan of stop gewoon met de app!

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie