Medicijnwekkers met MedApp

Medicijnwekkers met MedApp

van PharmIT
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 16-08-2019
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 136 MB · Versie 0.43.3
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1)
5
Alle versies (1.884)
4.5

Medicijnwekkers met MedApp van PharmIT is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 17 jaar.

Ooit uw medicijnen vergeten? Gebruikt dan de gratis app MedApp. Met de wekkers in de app krijgt u herinneringen om uw medicatie in te nemen.

Aanbevolen door Radboudumc, Epilepsiefonds, patiëntenfederatie en GGD.

Hieronder vindt u uitleg over de meest gebruikte functies.

Herinneringen/wekkers
Voor veel mensen is het lastig om zich aan verschillende innameschema’s te houden. Stel in de app herinneringen in op verschillende momenten, zoals bij opstaan, diner en voor het naar bed gaan. Op deze momenten gaat een wekker af op uw telefoon of tablet en ziet u de medicijnen die u dan moet innemen.

Complexe schema’s
Sommige pillen gebruikt u wellicht om de paar dagen. Ook dat kan met MedApp.

Overzichtsscherm
Het overzichtsscherm toont een lijst van alle herinneringen. U ziet zelfs welke wekkers u wel en niet afgevinkt heeft. En u kunt zien wanneer u uw volgende medicatie in moet nemen.

Medicatiepaspoort
Als u nieuwe zorgverleners spreekt, is een overzicht van uw medicijnen erg handig. Zij weten vaak niet welke medicatie u gebruikt. Het risico dat ze medicijnen voorschrijven die niet goed samengaan met uw huidige medicatie, is zeker aanwezig.

Medische gegevens
In de app kunt u algemene en medische informatie opnemen. Bijvoorbeeld uw verzekeraar en polisnummer. Maar ook uw bloedgroep of naam, adres en telefoonnummer van uw behandelaars. Allergieën en aandoeningen, labwaarden, foto’s, geluidsopnames en eigen notities vinden ook een plek in de app.

Voorraadbeheer/herhaalverzoeken
MedApp houdt de voorraad van uw medicatie bij. Als u nog voor minder dan tien dagen voorraad heeft, herinnert MedApp u dat u nieuwe medicijnen moet bestellen. Dat kan direct vanuit de app bij uw eigen apotheek.

Bijsluiters
Van alle medicatie zitten de bijsluiters in de app.

Gegevens delen met familie, mantelzorgers en zorgverleners
Voor familie, mantelzorgers en zorgverleners kunt u rapportage maken. Bijvoorbeeld van uw medisch dossier, medicatiepaspoort, inname historie, uw dagboek en uw innameschema. Dit is een PDF bestand dat u kunt downloaden en delen. Familie en zorgverleners kunt u zo laten meekijken. Een pil is snel vergeten, maar met familie als backup kunnen zij u helpen.

Speciale modules
We hebben speciale functies in de app gebouwd in samenwerking met kenniscentra en onderzoeksinstituten:
- Rijvaardigheid De rijvaardigheidsmodule geeft u een waarschuwing geven als uw medicatie de rijvaardigheid beïnvloedt.
- Epilepsie Met deze functie kunt u laten weten waar u precies bent. U kunt ook een alarm met contactgegevens laten zien op uw telefoon als u een aanval voelt aankomen.
- CML We hebben een integratie met het cmylife.nl platform van het Radboudumc, voor CML patiënten. U deelt hiermee gegevens vanuit MedApp met CMyLife.
- Online hulp jouwomgeving.nl is een platform voor online hulp buiten de contactmomenten met begeleiders en zorgverleners. Vanuit de app kunt u gegevens delen met dit online platform.

Samenwerking met u en met apothekers
We staan continu in contact met onze gebruikers. Van hen krijgen wij de meeste aanvragen voor nieuwe functies. Maar ook apothekers geven ons advies.

Uw privacy gewaarborgd
MedApp staat garant voor uw privacy: wij vinden de vertrouwelijkheid van uw gegevens net zo belangrijk als uzelf. Lees ook eens onze heldere privacypolicy, geschreven voor u en niet voor onszelf.

Vertrouwd door u en door professionals
De app is meer dan 226000 keer geïnstalleerd en de heeft meer dan 30 miljoen herinneringen gestuurd. Gebruikers beoordelen de app met een 9 en de GGD zelfs met een 10.

Altijd dichtbij
MedApp is Nederlands. Ons team zit in de meest innovatieve regio van de wereld: Eindhoven. Wij zijn dan ook altijd dichtbij als u hulp nodig heeft.

Informatie voor Medicijnwekkers met MedApp is het laatst vergeleken op 17 aug. om 23:29. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Regelmatig/Intense medische/behandelingsinformatie.

Nieuw in versie 0.43.3

We hebben een vastloper opgelost die er voor zorgde dat MedApp niet meer opstart op oudere toestellen (meer dan zes jaar oud).

Let op! De volgende update, is alleen te gebruiken vanaf iOS 12.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Medicijnwekkers met MedApp iPad app afbeelding 1
 • Medicijnwekkers met MedApp iPad app afbeelding 2
 • Medicijnwekkers met MedApp iPad app afbeelding 3
 • Medicijnwekkers met MedApp iPad app afbeelding 4
 • Medicijnwekkers met MedApp iPad app afbeelding 5
 • Medicijnwekkers met MedApp iPhone app afbeelding 1
 • Medicijnwekkers met MedApp iPhone app afbeelding 2
 • Medicijnwekkers met MedApp iPhone app afbeelding 3
 • Medicijnwekkers met MedApp iPhone app afbeelding 4
 • Medicijnwekkers met MedApp iPhone app afbeelding 5

Recensies

Valt ontzettend tegen

Ik had meer verwacht van deze App. Hij werkt niet goed. Datum is niet of moeilijk aan te passen.

2 / 5  door La Sauvage
13/08/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Th.van Santvoort
  Th.van Santvoort
  19/05/17 00:03 · Versie 0.23.1

  Dag geachte,
  Tot voor kort kon ik een eigen gemaakte voice alarm gebruiken. Dat bestond uit een korte tekst en een tijdje stilte zodat de meldingen niet te snel achter elkaar kwamen. Misschien is het format van de voice alarm niet meer geschikt. Ik krijg ook zo'n melding. Is het toch mogelijk om een eigen voice alarm te maken en wat is dan de manier?
  Ik gebruik een Samsung 5 en Android
  groet,
  Theo van Santvoort

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie