MedApp - Medicatieherinnering

MedApp - Medicatieherinnering

van PharmIT
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 09-12-2017
 • Gratis! · iOS 8.0 + · 98.6 MB · Versie 0.29.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (67)
4.5
Alle versies (426)
4.5

MedApp - Medicatieherinnering van PharmIT is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 17 jaar.

MedApp is dé App om u te assisteren bij optimaal medicatiegebruik. Zo stelt MedApp u o.a. in staat om op eenvoudige wijze ‘slimme’ medicijnwekkers in te stellen, bijsluiters te bekijken, innameroosters te raadplegen, uw voorraad te beheren, een medicatiepaspoort te maken, direct medicatie te herhalen bij uw apotheek en hoogwaardige medicijn- en prijsinformatie te vinden. MedApp helpt u grip te krijgen op uw medicatie.

Het tijdig innemen van medicatie is lastig, maar heel belangrijk: zeker bij chronische aandoeningen als diabetes, hoge bloeddruk, reuma, depressie, ASTMA, COPD, epilepsie of ADHD betekent het niet consequent innemen al snel dat de werkzaamheid van medicijnen omlaag gaat, medicijnen werken immers alleen bij inname. MedApp helpt u met het innemen op een slimme manier: of het nu gaat om een subtiel seintje of een duidelijk signaal dat er iets niet goed gaat. De feedback die u krijgt kan vervolgens makkelijk worden doorgesproken met een arts of andere zorgverlener.

Daarnaast is er via de app achtergrondinformatie beschikbaar zoals bijsluiters en medicijnkosten. Wat MedApp verder onderscheidt van de bestaande alternatieven, is de samenwerking met de apotheek. Het is mogelijk om via MedApp medicijnen eenvoudig te bestellen bij uw apotheek. Indien u beschikt over herhaalrecepten kunnen deze vanuit de app in een handomdraai naar de apotheek worden verzonden.

MedApp biedt u grip op al uw medicatie. Aanvullende functionaliteiten zoals een uitgebreid medisch dossier / persoonlijk gezondheidsdossier geven u de mogelijkheid om allerlei gegevens bij te houden: medische gegevens zoals uw bloeddruk, cholesterol, labwaarden en nierfunctie, maar ook bijvoorbeeld zorgverzekeringsgegevens. Het dagboek stelt u in staat om gebeurtenissen, bijwerkingen, gevoel, huisarts- doktersbezoeken en alle andere relevante informatie eenvoudig en op één plek. MedApp helpt uw therapietrouw te verhogen.

MedApp heeft een uitgebreide database van medicatie. Van diclofenac en omeprazol tot ibuprofen, anticonceptie en simvastatine. Opzoeken kan gemakkelijk door de barcode te scannen. Is het middel toch niet bij ons bekend? Voer het eenvoudig zelf in.

Daarnaast zijn er modules beschikbaar om patiënten met specifieke aandoeningen te helpen met hun problemen. Zo is er een module voor mensen met epilepsie die helpt om aanvallen te monitoren en bij te houden, en een module voor patiënten met CML die integratie biedt met het CMyLife-platform van het Radboudumc. Beide modules zijn ontwikkeld met specialistische instanties in het vakgebied.

MedApp functionaliteiten:
Medicatie scannen met uw telefoon.
Slimme medicijnwekkers instellen.
Herhaalrecepten indienen.
Raadpleeg medicijninformatie.
Invoeren van eigen medicatie
Informatie over uw apotheek
Foto’s bij medicijnen.
Innamerooster medicatie.
Prijsinformatie raadplegen.
Medicijngebruik monitoren
Kleuren toekennen aan medicijnen
Uitgebreide notificaties en alarmen
Weekmedicatie, stopweken en cycli
Voorraadbeheer
Medicatiepaspoort voor uw vakantie.
Dagboek
Medisch dossier
Handige homescreen-widget
MedApp PDF Rapportage
Gevoelsscores eenvoudig bijhouden
Back-up functionaliteit
Uitgebreid medisch dossier
Beveiliging middels toegangscode of vingerafdruk

MedApp komt voort uit een samenwerking tussen farmaceuten en informatici. Het geneesmiddel(medisch)platform is nog vol in ontwikkeling wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Lees meer op www.medapp.nu.

Privacy
MedApp waarborgt uw privacy, lees ook eens onze privacy policy. Geschreven voor onze gebruikers, en niet voor onszelf.

Disclaimer: Als u er voor kiest om uw onderzoeksdata te synchroniseren naar het testlab in de CMyLife module of 'volg mij' aanzet in de epilepsie module dan gaat uw GPS aan op de achtergrond. Dit kan de batterij duur van uw telefoon aanzienlijk verminderen.

Informatie voor MedApp - Medicatieherinnering is het laatst vergeleken op 22 jan om 01:36. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Content met medische/behandelingsinformatie kan regelmatig voorkomen.

Nieuw in versie 0.29.1

Vanaf nu is het mogelijk om de nieuwste update van MedApp te installeren: versie 0.29.1. Wat hebben we veranderd?

- De medicijn scanner is volledig vernieuwd, het is nu makkelijk en sneller dan ooit om (meerdere) medicijnen te scannen!
- De algemene stabiliteit van de app is verbeterd.
- MedApp wordt nu ondersteund op de iPhone X.

0.29.1:
- De grote van tekst bij bestellingen is nu correct
- Het is nu mogelijk om vanuit de app te doneren

Wij luisteren altijd goed naar onze gebruikers en doen er alles aan MedApp zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Vragen of opmerkingen? We horen het graag via helpdesk@medapp.nu

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • MedApp - Medicatieherinnering iPad app afbeelding 1
 • MedApp - Medicatieherinnering iPad app afbeelding 2
 • MedApp - Medicatieherinnering iPad app afbeelding 3
 • MedApp - Medicatieherinnering iPad app afbeelding 4
 • MedApp - Medicatieherinnering iPad app afbeelding 5
 • MedApp - Medicatieherinnering iPhone app afbeelding 1
 • MedApp - Medicatieherinnering iPhone app afbeelding 2
 • MedApp - Medicatieherinnering iPhone app afbeelding 3
 • MedApp - Medicatieherinnering iPhone app afbeelding 4
 • MedApp - Medicatieherinnering iPhone app afbeelding 5

Recensies

Erg fijn

Het is een erg fijne app! Het enige wat ik lastig vond was om er een afbouw schema in te zetten. Voor de normale reeks medicatie werkt hij uitstekend.

5 / 5  door Manon1974
19/01/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Th.van Santvoort
  Th.van Santvoort
  19/05/17 00:03 · Versie 0.23.1

  Dag geachte,
  Tot voor kort kon ik een eigen gemaakte voice alarm gebruiken. Dat bestond uit een korte tekst en een tijdje stilte zodat de meldingen niet te snel achter elkaar kwamen. Misschien is het format van de voice alarm niet meer geschikt. Ik krijg ook zo'n melding. Is het toch mogelijk om een eigen voice alarm te maken en wat is dan de manier?
  Ik gebruik een Samsung 5 en Android
  groet,
  Theo van Santvoort

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie