LEGO速 DUPLO速 Town

LEGO速 DUPLO速 Town

van LEGO System A/S
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 08-04-2019
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 192 MB · Versie 2.5.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (6)
4.5
Alle versies (323)
4

LEGO速 DUPLO速 Town van LEGO System A/S is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Laat je kind creatieve, virtuele speelhuizen bouwen met leuke, vrolijk gekleurde LEGO速 DUPLO速 stenen, en speel het dagelijkse leven na met figuurtjes, dieren en simpele routines en scenario's die ze uit hun eigen leven kennen.

VAARDIGHEDEN LEREN DOOR TE SPELEN
LEGO DUPLO Town is speciaal ontworpen voor de vaardigheden die je kind op deze leeftijd aan het ontwikkelen is en kan je peuter of kleuter helpen bij de ontwikkeling van zijn of haar fijne motoriek. Daarnaast leren kinderen van alles over de wereld om hen heen, vergroten ze hun woordenschat en leren ze hun meningen en idee谷n te uiten.

KENMERKEN
- EEN FANTASTISCHE EERSTE LEGO DUPLO ERVARING: Met eenvoudige, intu誰tieve symbolen en decoraties - en een grappige bulldozerfunctie - is het makkelijk om de beginselen van het bouwen en stapelen te leren.
- BOUWEN EN WEER AFBREKEN: Net als met echte DUPLO stenen, kunnen kinderen zoveel huizen bouwen en slopen als ze willen! Je kind experimenteert met oorzaak en gevolg met grote virtuele stenen die zijn ontworpen voor kleine kinderhanden.
- ONDERZOEKEN: Leuke verrassingen en verborgen geheimen liggen op je nieuwsgierige ontdekkingsreiziger te wachten: Wat gebeurt er wanneer je kind op de zon tikt? Of de wolken? Of wanneer een DUPLO figuur naar het toilet gaat?
- OMGEVINGEN UIT HET ECHTE LEVEN: In de app spelen kinderen in omgevingen uit het echte leven en doen ze mee aan herkenbare activiteiten zoals het maken van pizza's of springen in plassen!
- ROLLENSPEL: Je kind ontmoet bekende personages en hun dieren, waarmee ze kunnen praten en spelen en hen zo helpt bij de ontwikkeling van sociale vaardigheden en hun empathie stimuleert.
- GESCHIKT VOOR KINDEREN: Vrolijke animaties, pictogrammen en navigatie zorgen voor een eenvoudige spelervaring. Je kind hoeft nog niet te kunnen lezen of schrijven. De functie voor automatisch opslaan is perfect voor zowel korte als langere speelsessies.
- VEILIGHEID VOOR ALLES: Je kind speelt in een veilige, gesloten omgeving, ZONDER reclame, links naar externe websites, in-app-aankopen of verborgen gegevensverzameling.

De voordelen van spelen met LEGO DUPLO
LEGO DUPLO streeft ernaar je Partner in Play te zijn als het gaat om de groei en ontwikkeling van je kind vanaf een leeftijd van 18 maanden. We werken samen met ouders en deskundigen in de ontwikkeling van kinderen om ervoor te zorgen dat alle LEGO DUPLO producten, zowel in het echte leven als in games zoals deze, waarde, veiligheid en veelzijdigheid bieden en een uitlaat zijn voor creatief denken die de basis zullen vormen voor een levenslange liefde voor leren en spelen. Bedankt dat we deel mogen uitmaken van de levensweg van jouw kind!

Neem voor hulp bij de app contact op met de LEGO klantenservice.
Ga voor contactgegevens naar https://www.LEGO.com/nl-nl/service

Door deze app te downloaden, aanvaard je ons privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden.
Lees meer op https://www.lego.com/legal/legal-notice/privacy-policy-full en https://www.lego.com/legal/legal-notice/terms-of-use-for-apps

LEGO, het LEGO logo en DUPLO zijn handelsmerken van de LEGO Group. 息2019 The LEGO Group.
LEGO System A/S Website -- LEGO速 DUPLO速 Town ondersteuning bij de app

Informatie voor LEGO速 DUPLO速 Town is het laatst vergeleken op 19 aug. om 21:44. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.5.0

Laat je kind creatieve, virtuele speelhuizen bouwen met leuke, vrolijk gekleurde LEGO速 DUPLO速 stenen.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • LEGO速 DUPLO速 Town iPad app afbeelding 1
 • LEGO速 DUPLO速 Town iPad app afbeelding 2
 • LEGO速 DUPLO速 Town iPad app afbeelding 3
 • LEGO速 DUPLO速 Town iPad app afbeelding 4
 • LEGO速 DUPLO速 Town iPad app afbeelding 5
 • LEGO速 DUPLO速 Town iPhone app afbeelding 1
 • LEGO速 DUPLO速 Town iPhone app afbeelding 2
 • LEGO速 DUPLO速 Town iPhone app afbeelding 3
 • LEGO速 DUPLO速 Town iPhone app afbeelding 4
 • LEGO速 DUPLO速 Town iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Games, Simulatie, Amusement, Gezin

Recensies

Klein probleempje

Het is een superleuk spel alleen er staat dat het spel compatibel is met iPhone 5s maar ik kan het niet spelen terwijl ik wel die telefoon heb. Kunnen jullie daar iets aan doen?

3 / 5  door Anoniempje
08/04/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie