Jan Linders (nieuw)

Jan Linders (nieuw)

van Jan Linders Supermarkten B.V.
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 08-08-2019
  • Gratis! · iOS 10.0 + · 108 MB · Versie 1.2.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1)
5
Alle versies (44)
3

Jan Linders (nieuw) van Jan Linders Supermarkten B.V. is een iPhone app met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Met de Jan Linders-app heb je alle actuele aanbiedingen, openingstijden, receptsuggesties, inspiratie en nog veel meer op één plek. Zo profiteer je nog meer van het voordeel van het zuiden!

Punten sparen met Liefhebbers

Liefhebbers is het voordeelprogramma van Jan Linders. Hiermee krijg je extra aanbiedingen en spaarpunten op al je boodschappen. Liefhebbers-punten kun je inwisselen voor extra korting op spaaritems, leuke cadeau’s en extra’s en je ontvangt een cadeautje op je verjaardag. Ook via de Jan Linders-app kun je punten sparen en heb je jouw spaarpas altijd bij de hand.

Proef het Zuiden

Proef het Zuiden is dé plek voor inspiratie, mooie achtergrondverhalen en recepten met een zuidelijke twist. In de Jan Linders-app vind je de meest actuele blogs, recepten en video’s van Proef het Zuiden.

De beste acties

Met de Jan Linders-app ben je altijd als eerste op de hoogte van de beste aanbiedingen. Ben je Liefhebber? Dan profiteer je ook van extra aanbiedingen!

Klantenservice

Heb je een vraag, opmerking, klacht of wens? Dan horen wij die natuurlijk graag! Je kunt van 08.30-17.00 uur bellen op 085 888 9526 of stuur een mailtje naar klantenservice@janlinders.nl.

Informatie voor Jan Linders (nieuw) is het laatst vergeleken op 17 aug. om 22:56. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.2.1

We updaten de Jan Linders app regelmatig, zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn. Vanaf nu ben je altijd op de hoogte van Jan Linders campagnes, spaaracties, winacties en meer.
Download de nieuwste versie voor alle beschikbare functies!

Schermafdrukken

  • Jan Linders (nieuw) iPhone app afbeelding 1
  • Jan Linders (nieuw) iPhone app afbeelding 2
  • Jan Linders (nieuw) iPhone app afbeelding 3
  • Jan Linders (nieuw) iPhone app afbeelding 4
  • Jan Linders (nieuw) iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Winkelen

Recensies

Streepjescode

Fijn deze app maar her is heel vervelend dat er in de winkel geen scanner is om de code te scannen. De medewerkster heeft al 2x mijn gsm laten vallen.
Bij andere winkels houd ik mijn gsm zelf vast en wordt de code gescand

5 / 5  door Birds Verslaafde
06/02/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie