oude pagination!1 Recensies: 襤slam Vakti - Namaz Vakitleri - AppWereld
襤slam Vakti - Namaz Vakitleri

襤slam Vakti - Namaz Vakitleri

van Ali Kesebi
  • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 14-11-2019
  • Gratis! · iOS 8.0 + · 105 MB · Versie 1.3.1
  • S羹per

    ok g羹zel bir program. Program sayesinde hi癟bir vakiti ka癟覺rm覺yor namaz覺m覺 zaman覺nda k覺labiliyoruz. Her vakitte hat覺rlatmas覺 ve ezan okumas覺 m羹kemmel

    5 / 5  door Fbulent55 · Versie: 1.2.9
    25/09/2019
  • Geen arabisch Kuran

    Graag Arabisch Kuran toevoegen bij het gedeelde waar je Kuran kunt lezen.
    En ook graag mogelijk maken dat je vooruit kunt kijken in dagen naar gebedstijden
    Als dit wordt toegevoegd zal ik pas PRO aanschaffen.
    Lutfen Kuran okuma ekine, harekeli Arapca Kuran ekleyin.
    Namaz vaktinin takvimini ileri saydirmayi ekleyin, yani gelecek gunleri gorebilme imkani
    Bunlari ekledikten sonra PRO'a gececegim

    3 / 5  door Anonymous · Versie: 1.2.9
    12/09/2019
  • Erg tevreden!

    Ik gebruik sinds kort deze app en ik ben er heel erg blij mee! Super handig!
    Allah razi olsun.

    5 / 5  door Hilal Gamze01 · Versie: 1.2.9
    29/08/2019
  • Masha Allah

    Het is goed maar had het fijn gevonden als het ook in het Nederlands kon omzetten

    3 / 5  door Rabie El Khalil · Versie: 1.2.9
    26/05/2019
  • Top

    Ben er zeer tevreden mee. Doet wat hij moet doen. Misschien moeten er meer mogelijkheden komen om verschillende Azan te kunnen kiezen.

    5 / 5  door Erdal · Versie: 1.2.9
    15/02/2019
  • Handig!

    Onwijs handig en alles is duidelijk in Jip en Janneke taal uitgelegd. Grote dank aan de maker van deze app!

    5 / 5  door S0ner · Versie: 1.2.8
    03/01/2019
  • Namaz vakti yurti癟i & yurtd覺覺 / NL: Gebedstijden binnen en buitenland

    Namaz vakitlerini bulunduun yere g繹re ayarlamak 癟ok pratik. /NL: Gebedstijden instellen naar het plek waar je bevindt is praktisch.

    5 / 5  door Karacelik81 · Versie: 1.2.7
    14/07/2018
  • Geweldig

    Top app heel handig ook voor mensen die willen leren bidden echt een aanrader zou niet zonder deze app kunnen!

    5 / 5  door He Ta · Versie: 1.2.6
    09/05/2018
  • Namaz vakitlere doru dey覺ll

    G羹zel yapilm覺, oru癟,namaz velan g繹ster覺yorsunuz ama gal覺ba vak覺tler doru dey覺l

    3 / 5  door Aysgll · Versie: 1.2.6
    29/03/2018
  • Namaz

    Biraz daha namaza yonelik ve yoneltmek tesvik etmek icin guzel yazilarinizi isterdim

    5 / 5  door Abdullah Nebi · Versie: 1.2.4
    15/11/2017
  • Hicri takvimi !

    Cok Guzel uygulama Allah sizden razi olsun ama birtek hicri takvimi eksik, miladi takvimin yaninda onu da ekleseniz guzel olurdu. Ve namaz vakitlerini hem sesli hem sessiz (titresim) hatirlatilsa daha da guzel olur.

    2 / 5  door Mertinhovic · Versie: 1.2.4
    27/06/2017
  • Paral覺 ald覺k

    Paras覺z olsayd覺 Allah daha 癟ok raz覺 olsun derdim :)
    G羹zel faydal覺 uygulama...

    5 / 5  door Saskin1453 · Versie: 1.2.3
    16/06/2017
  • Apple watch

    Uygulamayi herkese tavsiye ederim namaz saatlermesi acidindan olsun gunluk ayetler ve hadisler cok guzel. InsALLAH apple watch uygulamasi ile ezan vakitleri titresim ile bildirim ozelligi ve ay durumuda eklenir.

    5 / 5  door Caucasuan · Versie: 1.2.3
    01/06/2017
  • ok kullan覺l覺 bir uygulama.

    Bu uygulamay覺 g羹n boyunca kullan覺yorum ve 癟ok memnunum, sebebi ise kullan覺m覺 ve g繹r羹n羹m羹 癟ok kolay ve abart覺s覺z olmas覺. Asl覺nda be y覺ld覺z覺 hak ediyor ama genel anlamda bu t羹r uygulamalarda bulunan k覺ble bulucular覺na pek g羹venmediim i癟in d繹rt y覺ld覺z verdim.

    4 / 5  door Adanal Ouz · Versie: 1.2.2
    29/05/2017
  • Iki sehir!

    Ben bir sehirde yasayip baska bir sehirde calisiyorum. Eger iki sehir secebilsen cok daha kullanisli olur uygulama.
    Kullan覺l覺 ve basit. Allah raz覺 olsun rabbim say覺n覺z覺 art覺rs覺n.

    4 / 5  door A K P01 · Versie: 1.2.1
    04/03/2017
  • Tavsiye edilir

    Namaz vakitlerinden once (alarm sesi ve vaktini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz) ve vaktinde ayarlanabilir alarmari cok guzel. Ve daha bircok ozelligi var namaz sureleri kible gostergesi vs. Allah razi olsun. Ben uzun zamandir kullaniyorum ve cok memnunum tavsiye ederim.

    5 / 5  door Merice1905 · Versie: 1.1.7
    11/09/2016
  • Geweldig!

    Dankzij deze app heb ik veel geleerd en sla ik de gebedstijden niet meer over! Ik raad iedere moslim deze geweldige app aan!

    5 / 5  door Goalgetter3285 · Versie: 1.1.4
    16/06/2016
  • Eveeeettt

    Ik ben erg tevreden over deze app. Hij is erg overzichtelijk, ve herseyi vaktinde gosteriyor.

    5 / 5  door Tugba K89 · Versie: 1.0.9
    17/11/2015
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie