Halide Camera

Halide Camera

van Chroma Noir LLC
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 03-04-2018
 • € 6.99 · iOS 10.0 + · 27.0 MB · Versie 1.7.4
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (4)
3.5
Alle versies (59)
4

Halide Camera van Chroma Noir LLC is een iPhone app met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

2017 iCulture Awards: BESTE NEDERLANDSE APP

"Voor iedereen die graag met fotografie bezig is, is Halide dan ook een echte aanrader. En het Nederlandse tintje maakt ons extra trots." - iCulture

"Één van onze favoriete camera-apps voor de iPhone." – iPhoned.nl

––––––––––––––––––––––––––
Halide is een (door Nederlanders ontworpen) geavanceerde camera app voor prettige en doordachte fotografie. Met krachtige features en prachtige details is Halide je go-to camera app voor als je écht een foto wil maken in plaats van een snel kiekje.

Gebruik gebaren in Halide om belichting aan te passen en handmatig scherp te stellen. Pas de layout van de features aan naar je eigen smaak. Halide zit vol met krachtige professionele features, zoals focus peaking voor handmatig scherpstellen, een gedetailleerd histogram, waterpas en layout-stramien en ondersteuning voor RAW-opnames.*

Features:

- Prachtige, intuïtieve gebruikerservaring, met handgemaakte Nederlandse typografie
- Focus peaking* en eenvoudige handmatige scherpstelling
⁃Volledig handmatige instellingen zoals sluitertijd, ISO en witbalans
- Live histogram voor perfecte belichtingen*
- Neemt RAW, HEIC of JPG op voor de beste fotokwaliteit*
- Layout-stramien met ingebouwde waterpas
- Een snelle beoordeel-modus waarin je eenvoudig je laatste opnames kan toevoegen aan je favorieten of snel kan verwijderen
- Intelligente automatische en handmatige modus.

*Histogram, Focus Peaking en RAW opnames zijn alleen mogelijk op de iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 en iPhone X.

Informatie voor Halide Camera is het laatst vergeleken op 24 apr om 00:47. Aankopen verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.7.4

HALIDE 1.7: DE DIEPTE-UPDATE

Met deze update word Halide een revolutionaire diepte-camera. De app heeft nu een razendsnelle Portret-modus, diepte-previews, een diepte reviewer om je foto's in de bekijken en een erg bijzondere nieuwe AR (Augmented Reality) feature. Op een rijtje:

I. INGEBOUWDE, RAZENDSNELLE PORTRET-MODUS

We hebben nu een Portret-modus in Halide! Het is niet alleen razendsnel (je hoeft nooit te wachten om een foto te nemen), maar we bewaren ook de originele foto zonder Portret-effect zodat je in je fotorol of in de Foto's-app het effect kan uitzetten. Je kan ook je eigen 'Depth'-effecten toepassen in andere apps!

II. TRUEDEPTH CAMERA

Dankzij nieuwe iOS updates kan Halide nu de TrueDepth selfie-camera van de iPhone X ondersteunen. Dat betekent dat al onze nieuwe diepte-features zoals Portret-modus ook op de TrueDepth camera volledig ondersteund zijn.

III. NIEUWE DIEPTEVISUALISATIES

Als je twee camera's op je iPhone hebt, kan je foto's opnemen met diepte-data. De iPhone weet dan wat dichtbij en veraf is in je foto. Diepteopnames kunnen best lastig zijn, en daarom hebben we wat nieuwe tools in Halide om deze opnames makkelijker te maken.

Naast "Depth Peaking" hebben we twee nieuwe modi ingebouwd. Om Portret-effecten te zien voor je een foto neemt is er "Portret-Preview". Voor lastige situaties waar je het liefst de dieptedata direct ziet, kan je de zwart-witte "Depth Map" modus gebruiken.

IV. KRACHTIGE DIEPTE-REVIEW

We hebben het foto-beoordelingsscherm verbeterd. Je kan nu Portret-effecten aan- en uitzetten, de depth map van een foto zien en zelfs de diepte-data exporteren als PNG (mocht je diepte-data willen gebruiken in andere programma's). Maar... er is nog een extra feature:

V. AUGMENTED REALITY VIEWER

Je kan nu je diepte-opnames (zoals foto's met Portret-effect) in Augmented Reality zien! Tap simpelweg op de 'AR' knop om de foto in je omgeving in 3D te projecteren. Je kan daadwerkelijk om je opname heenlopen! Extreem cool.

BONUS: INTEGRATIE MET DARKROOM

We zijn verliefd op Darkroom, de app van Bergen Co. (die ook ontworpen is door een Nederlander!). Je kan nu met 1 tap je foto in Darkroom openen om hem te bewerken. Handig!

KLEINE DINGETJES

Zoals gewoonlijk hebben we allerhande kleine dingetjes gefikst, verbeterd en getweakt. Je scherm gaat niet meer automatisch uit als je probeert foto's te maken, en je kan DNGs nu naar de Dropbox app sturen, en we hebben wat nieuwe animaties. De hele app is zelfs wat sneller.

HEEL ERG BEDANKT

We hopen dat deze update in de smaak valt. We hebben zelf in ieder geval veel plezier gehad met het bouwen van deze update! Als je erg tevreden met Halide bent, overweeg dan om ons een goede beoordeling te geven in de App Store. We vragen er nooit om in de app zelf, en het helpt ons enorm!

Tot de volgende keer!

-- Ben & Sebastiaan

Schermafdrukken

 • Halide Camera iPhone app afbeelding 1
 • Halide Camera iPhone app afbeelding 2
 • Halide Camera iPhone app afbeelding 3
 • Halide Camera iPhone app afbeelding 4
 • Halide Camera iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Foto en video, Diensten

Prijsgeschiedenis

6.993.49

Recensies

Nacht functie

Beste makers van Halide,

Jullie fotocamera app werkt heel goed.

4 / 5  door Koentje117
25/03/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • D. vd. Zee
  D. vd. Zee
  15/04/18 13:49 · Versie 1.7.4

  Ik gebruik Halide voor RAW opnamen. In de instellingen heb ik aangegeven de beelden als RAW og. op te slaan echter de beelden zijn maar ca. ca. 3 mb groot.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie