Halide Camera

Halide Camera

van Chroma Noir LLC
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 12-07-2018
 • € 6.99 · iOS 10.0 + · 37.1 MB · Versie 1.8.4
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (10)
4
Alle versies (90)
4

Halide Camera van Chroma Noir LLC is een iPhone app met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

2017 iCulture Awards: BESTE NEDERLANDSE APP

"Voor iedereen die graag met fotografie bezig is, is Halide dan ook een echte aanrader. En het Nederlandse tintje maakt ons extra trots." - iCulture

"Één van onze favoriete camera-apps voor de iPhone." – iPhoned.nl

––––––––––––––––––––––––––
Halide is een (door Nederlanders ontworpen) geavanceerde camera app voor prettige en doordachte fotografie. Met krachtige features en prachtige details is Halide je go-to camera app voor als je écht een foto wil maken in plaats van een snel kiekje.

Gebruik gebaren in Halide om belichting aan te passen en handmatig scherp te stellen. Pas de layout van de features aan naar je eigen smaak. Halide zit vol met krachtige professionele features, zoals focus peaking voor handmatig scherpstellen, een gedetailleerd histogram, waterpas en layout-stramien en ondersteuning voor RAW-opnames.*

Features:

- Prachtige, intuïtieve gebruikerservaring, met handgemaakte Nederlandse typografie
- Focus peaking* en eenvoudige handmatige scherpstelling
⁃Volledig handmatige instellingen zoals sluitertijd, ISO en witbalans
- Live histogram voor perfecte belichtingen*
- Neemt RAW, HEIC of JPG op voor de beste fotokwaliteit*
- Layout-stramien met ingebouwde waterpas
- Een snelle beoordeel-modus waarin je eenvoudig je laatste opnames kan toevoegen aan je favorieten of snel kan verwijderen
- Intelligente automatische en handmatige modus.

*Histogram, Focus Peaking en RAW opnames zijn alleen mogelijk op de iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 en iPhone X.

Informatie voor Halide Camera is het laatst vergeleken op 18 jul om 12:37. Aankopen verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.8.4

This update fixes a few small bugs from our last release:
HALIDE 1.8: GOED BIJ DE TIJD

Dit is een enorme update. We hebben nu een Apple Watch-app om op afstand foto's te maken en bekijken, een zelfontspanner, en een compleet nieuwe fotogaleriefunctie. We hebben ook enorm veel werk gedaan aan toegankelijkheid voor gebruikers met beperkingen en het ontwerp van de app nog meer aangescherpt.

APPLE WATCH APP

Je kan nu je Apple Watch gebruiken om op afstand foto's te maken—met een live preview! Of je nou zelf in een groepsfoto wil zijn of een langere belichtingstijd zonder trillingen wil opnemen terwijl te iPhone op een statief staat, Halide kan het nu allemaal aan via deze kleine maar krachtige Watch-app. Om de app te gebruiken open je eerst Halide op je iPhone en vervolgens open je de Apple Watch app. Voilà: foto's maken op afstand is nog nooit zo makkelijk geweest.

ZELFONTSPANNER

Een geweldig scrabble woord maar ook een vaak verzochte functie in Halide. Als je geen Apple Watch kan je de zelfontspanner gebruiken om een foto te maken na een paar seconden. Voor groepsfoto's flitst de LED op de achterkant van je iPhone terwijl de timer aftelt. De zelfontspanner zit in de Quick Bar, en je kan verschillende tijden kiezen om af te tellen. Vergeet hem niet uit te zetten als je weer foto's direct wil maken! Als je het toch vergeet, kan je altijd nog een keer op de sluiterknop drukken om de zelfontspanner te onderbreken.

SPLINTERNIEUWE FOTOGALERIE

Jullie hebben ernaar gevraagd, en hier is het dan: een eenvoudige manier om al je foto's snel te bekijken in Halide. Of je nou terug in de tijd wil gaan om foto's met Portret-effecten te vinden en effecten aan- en uit te zetten of gewoon snel door je foto's wil bladeren, het kan nu zonder eindeloos scrollen. De oude veeg-links-en-rechts modus is verwijderd en je kan nu simpelweg net als in de Foto's app door je foto's bladeren met horizontale scrollbeweging. Ondanks de nieuwe diepgang van de fotogalerie kan je nog steeds altijd met één snelle veeg teruggaan naar de camera, zodat je nooit een mooi moment mist met Halide. We hebben ook wat werk gedaan om deze galerie goed te laten werken voor die paar indrukwekkende gebruikers met honderdduizenden foto's op hun telefoon.

TOEGANKGELIJKHEID

Toegankelijkheid is al lang iets waar we heel veel waarde aan hechten, en we hebben in de afgelopen paar updates telkens dingen verbeterd voor gebruikers die afhankelijk zijn van bepaalde toegankelijkheidsfuncties. In deze update hebben we nog meer verbeterd: VoiceOver ondersteuning is sterk verbeterd in alle schermen, volledige ondersteuning voor Dynamic Type voor slechtzienden en nog veel meer. Onze camera, fotogalerie en instellingen hebben nu de tekstgrootte die je hebt ingesteld in iOS Instellingen. We hebben ook verbeteringen voor gebruikers die de 'dikgedrukte tekst' modus gebruiken.

Zoals altijd hebben we ook nog de UI verbeterd met talloze kleine fixes en aardigheden, en aardig wat bugs vermorzeld. Doei, bugs!

Als je dol bent op Halide, geef ons dan een waardering op de App Store. We vragen er nooit direct om in de app (dat vinden we zelf ook irritant), dus iedere waardering helpt, en goede waarderingen helpen ons enorm!

Tot de volgende keer maar weer!

— Ben & Sebastiaan

Schermafdrukken

 • Halide Camera iPhone app afbeelding 1
 • Halide Camera iPhone app afbeelding 2
 • Halide Camera iPhone app afbeelding 3
 • Halide Camera iPhone app afbeelding 4
 • Halide Camera iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Foto en video, Diensten

Prijsgeschiedenis

6.993.49

Recensies

Goed op weg maar nog niet op de eindbestemming

Mooie app maar de standaard camera van de iPhone X schiet nog steeds scherpere beelden en doet dat sneller. De ‘Depth’ functie is vaak te blurry. Hopelijk komen er updates want de app zelf bevalt goed.

3 / 5  door Erc P
22/06/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • D. vd. Zee
  D. vd. Zee
  15/04/18 13:49 · Versie 1.7.4

  Ik gebruik Halide voor RAW opnamen. In de instellingen heb ik aangegeven de beelden als RAW og. op te slaan echter de beelden zijn maar ca. ca. 3 mb groot.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie