Groente- en fruitkalender

Groente- en fruitkalender

van Milieu Centraal
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 24-04-2018
  • Gratis! · iOS 9.0 + · 1.94 MB · Versie 2.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (10)
2.5
Alle versies (114)
3.5

Groente- en fruitkalender van Milieu Centraal is een iPhone app met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 17 jaar.

De milieubelasting die het kost om groente en fruit in de winkel te krijgen, kan gedurende het jaar variëren. Aan het product is dat niet te zien. Deze Groente- en fruitkalender helpt u bij het kiezen voor milieuvriendelijke groente en fruit.

Wanneer groente en fruit in het winkelschap liggen, kunnen er al veel energie en hulpmiddelen in zijn gestoken tijdens de teelt, kan er veel fossiele brandstof zijn gebruikt voor transport (wanneer producten worden ingevlogen), of kan het landgebruik hoog zijn (en de opbrengst per hectare laag). In die gevallen hebben groente en fruit een hoge milieubelasting. De milieubelasting per kilogram groente of fruit verschilt per soort en seizoen. Als u kiest voor groente en fruit uit milieuklasse A en B kunt u jaarrond gevarieerd en milieuvriendelijk eten.

De Groente- en fruitkalender helpt u hierbij. Met deze applicatie ontdekt u per maand welke producten klasse A en B scoren. Download de gratis Groente- en fruitkalender van Milieu Centraal, en kies uw groente en fruit eenvoudig en milieubewust.

Informatie voor Groente- en fruitkalender is het laatst vergeleken op 26 feb. om 05:59. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Onbeperkte webtoegang.

Nieuw in versie 2.2

Nieuw design

Schermafdrukken

  • Groente- en fruitkalender iPhone app afbeelding 1
  • Groente- en fruitkalender iPhone app afbeelding 2
Categorieën: Naslagwerken, Lifestyle

Recensies

Incompleet

Ananas komt niet voor in de database, champignons kunnen alleen maar blijkbaar uit Nederland komen en een kiwi uit Chili is in oktober een goed idee....
Ik mis alternatieven en naar mijn idee is een kiwi die worden invlogen/verscheept nooit een A waard. Jammer ik had meer verwacht van deze app.

2 / 5  door Wawondering
04/10/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie