GRIP - op je geld en budget

GRIP - op je geld en budget

van ABN AMRO Bank N.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 07-02-2020
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 114 MB · Versie 3.13.4
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (23)
3
Alle versies (2.941)
3.5

GRIP - op je geld en budget van ABN AMRO Bank N.V. is een iPhone app met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

De Grip app geeft je een compleet overzicht van je inkomsten en uitgaven. Je ziet precies waar je geld naartoe gaat. Handig, want misschien ontdek je zo wel dat je ergens wat minder aan kunt besteden. Daar helpen we je ook mee. We geven nuttige (bespaar)tips en laten zien hoe je anders om kunt gaan met je geld. Zodat je meer overhoudt voor de dingen waar jij een gelukkiger mens van wordt.

Waarom is Grip handig?
• Grip zet je inkomsten en uitgaven automatisch in categorieën. Zo zie je precies hoeveel geld je maandelijks uitgeeft aan bijvoorbeeld boodschappen of uitgaan.
• Eén app voor al je bankrekeningen. Je kunt nu al je ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, bunq en ICS creditcards rekeningen toevoegen. Meer banken volgen nog.
• Wil je ergens minder geld aan uitgeven, bijvoorbeeld aan kleding? Stel een budget in. Dan laat Grip zien hoeveel je nog kunt besteden.
• Bijna over je budget heen? Als je wilt, geeft Grip je een seintje. Stel één keer in of je pushberichten wilt ontvangen. En Grip houdt je op de hoogte.
• Benieuwd wat je vakantie heeft gekost? Maak een tag aan en tag al je uitgaven voor de vakantie: van de vliegtickets tot de zonnebrandcrème.

Voor wie is Grip?
Je kunt Grip gebruiken als je 18 jaar of ouder bent en een betaalrekening van ABN AMRO, ING, de Rabobank, SNS Bank of bunq Premium hebt.

Beginnen met Grip:
Maak eenvoudig een Grip account aan.
1. Vul je mobiele nummer in. Je krijgt op dit nummer een sms met activatiecode.
2. Vul de activatiecode in om Grip te activeren op je telefoon.
3. Kies een inlogcode van 6 cijfers en bevestig deze code.
4. Koppel je bankrekening van ABN AMRO, ING, de Rabobank, SNS Bank of bunq Premium aan Grip.
Vanaf nu log je in met deze 6 cijfers. Of kies voor inloggen met je vingerafdruk. Dat is snel, makkelijk én veilig.

Meer weten?
Lees meer over Grip op abnamro.nl/gripapp en op abnamro.nl/nl/prive/internet-en-mobiel/apps/grip/veelgestelde-vragen/index.html,
daar vind je ook de algemene voorwaarden en de privacy statement. Of ga naar abnamro.nl/griptips en ontdek de mogelijkheden in Grip.

Informatie voor GRIP - op je geld en budget is het laatst vergeleken op 18 feb. om 10:14. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 3.13.4

Op basis van jullie feedback is het overzichtsscherm aangepast. Je ziet nu in één oogopslag hoe je ervoor staat. Verder krijg je bij het zoeken voortaan suggesties voor categorieën, en in het detailscherm van een transactie kun je de categorie eenvoudiger wijzigen.

Schermafdrukken

 • GRIP - op je geld en budget iPhone app afbeelding 1
 • GRIP - op je geld en budget iPhone app afbeelding 2
 • GRIP - op je geld en budget iPhone app afbeelding 3
 • GRIP - op je geld en budget iPhone app afbeelding 4
 • GRIP - op je geld en budget iPhone app afbeelding 5
 • GRIP - op je geld en budget iPhone app afbeelding 6
 • GRIP - op je geld en budget iPhone app afbeelding 7
Categorieën: Financiën

Recensies

Terugkerende fout bij “verreken bedrag”

Prima app! Super fijn om je uitgaven in bij te houden.
Helaas gaat dat laatste niet altijd even makkelijk... Je kan je uitgaven verrekenen met je inkomsten, handig idee voor tikkies, belastingtoeslagen, etc. Alleen wanneer ik deze invoer blijven ze maar heel kort staan als “verrekend” en ook al zijn ze verrekend, komt in het overzicht van uitgaven bij de totaalprijs per categorie toch weer het hele bedrag erop te staan. Irritant!

3 / 5  door 0
16/02/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Frank
  Frank
  24/10/18 02:04 · Versie 3.0.1

  Na de laatste update werk de app niet meer op de iPhone en iPad. Was altijd een goede app. Nu is het over en uit. Jammer omdat de bank hier echt iets kon toevoegen. Communicatie van de bank naar de klant is er niet naar de gebruikershandleiding de app. Slecht dus.

 • Kim
  Kim
  19/02/16 14:04 · Versie 1.1.1

  Hoe kan ik overboekingen van eigen tegenrekeningen ook mee laten nemen en zichtbaar krijgen? Kan ik aparte groepen maken van aparte rekeningen. Ik wil namelijk niet dat alles op een hoop gegooid wordt.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie