Grip – Huishoudboekje & budget

Grip – Huishoudboekje & budget

van ABN AMRO Bank N.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 31-03-2021
 • Gratis! · iOS 11.0 + · 143 MB · Versie 4.8.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (17.711)
4.5
Alle versies (17.711)
4.5

Grip – Huishoudboekje & budget van ABN AMRO Bank N.V. is een iPhone app met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Geen tijd voor het bijhouden van een huishoudboekje? Maar wil je wel weten waar je jouw geld aan uitgeeft? De gratis Grip app geeft inzicht in je uitgaven en helpt om meer grip op je geld te houden. Ook al je vaste lasten en abonnementen staan automatisch in één overzicht. Met handige pushnotificaties weet je direct of het salaris al is gestort of wat je aan boodschappen hebt uitgegeven. Je huishoudboekje is een stuk slimmer en sneller geworden. Laat Grip het werk doen! Ontdek de voordelen van Grip:

Automatisch alle uitgaven in categorieën.

Direct een helder overzicht van waaraan je je geld maandelijks uitgeeft. Grip zet al je inkomsten en uitgaven automatisch in handige categorieën. Ook van de afgelopen maanden! Je ziet meteen wat je per maand aan boodschappen of vervoer uitgeeft bijvoorbeeld.

Grip is er voor iedereen. Bij welke bank je ook zit

Ben je klant bij ABN AMRO, ING, Rabobank, RegioBank, SNS, ASN Bank of bunq,? Dan kun je je betaalrekening en ICS creditcards gewoon toevoegen aan de gratis Grip app. Zo houdje een compleet overzicht.

Automatisch je vaste lasten en abonnementen in één overzicht

Weet jij hoeveel je precies aan abonnementen of vaste lasten uitgeeft? Nu wel! Grip zet al je terugkerende uitgaven automatisch op een rij. Zo zie je precies wat je uitgeeft aan bijvoorbeeld die maaltijdbox of streaming service. Kom je erachter dat je toch meer abonnementen hebt dan gedacht? Vanuit de app kun je gratis en gemakkelijk ongewenste abonnementen opzeggen.

Meer grip met een budget

Hou je uitgaven in de hand met een budget. Stel budgetten in voor categorieën die je belangrijk vindt: boodschappen, online shoppen of onderhoud. Grip geeft al een suggestie voor een budget en je krijgt automatisch een seintje als je over het budget dreigt te gaan. Zo weet je wat je nog overhebt, of waar je op kunt besparen.

Ga vandaag nog aan de slag met Grip!

Want zoals je ziet helpt de Grip app met handige functies om meer grip op je geld te houden. En dat overzicht geeft rust.

Download Grip en maak eenvoudig een account aan:

1. Vul je mobiele nummer in. Je krijgt op dit nummer een sms met activatiecode.
2. Vul de activatiecode in om Grip te activeren op jouw telefoon.
3. Kies een inlogcode van 6 cijfers en bevestig deze code. Vanaf nu log je in met deze 6 cijfers. Of kies voor inloggen met een vingerafdruk. Dat is snel, makkelijk én veilig.
4. Koppel jouw bankrekening van ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank, RegioBank, bunq of ICS creditcard aan Grip.

Meer weten?

Lees meer over Grip op abnamro.nl/grip. Of ga naar abnamro.nl/griptips en ontdek de mogelijkheden van Grip als je digitale huishoudboekje om je inkomsten en uitgaven bij te houden. Zo zie je snel waar je op kunt besparen.

Informatie voor Grip – Huishoudboekje & budget is het laatst vergeleken op 12 apr om 14:55. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 4.8.0

Komt dat zien: wij hebben Inzichten aan jouw navigatiebalk toegevoegd. Hierbinnen ontvang jij samenvattingen van waar jouw geld heengaat én wat je eventueel nog kan bijsturen. Wil je een inzicht bewaren? Zet ’m dan in het archief. Ook is het nu mogelijk om jouw Grip te gebruiken in donkere modus! Rustiger voor jouw ogen en beter voor de batterij.

Schermafdrukken

 • Grip – Huishoudboekje & budget iPhone app afbeelding 1
 • Grip – Huishoudboekje & budget iPhone app afbeelding 2
 • Grip – Huishoudboekje & budget iPhone app afbeelding 3
 • Grip – Huishoudboekje & budget iPhone app afbeelding 4
 • Grip – Huishoudboekje & budget iPhone app afbeelding 5
 • Grip – Huishoudboekje & budget iPhone app afbeelding 6
 • Grip – Huishoudboekje & budget iPhone app afbeelding 7
 • Grip – Huishoudboekje & budget iPhone app afbeelding 8
Categorieën: Financiën

Recensies

Abonnementen

Bij het kopje abonnementen kan ik niks toevoegen want de app ziet mijn rekening niet in dat gedeelte van de app.

3 / 5  door Dtje
08/04/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Frank
  Frank
  24/10/18 02:04 · Versie 3.0.1

  Na de laatste update werk de app niet meer op de iPhone en iPad. Was altijd een goede app. Nu is het over en uit. Jammer omdat de bank hier echt iets kon toevoegen. Communicatie van de bank naar de klant is er niet naar de gebruikershandleiding de app. Slecht dus.

 • Kim
  Kim
  19/02/16 14:04 · Versie 1.1.1

  Hoe kan ik overboekingen van eigen tegenrekeningen ook mee laten nemen en zichtbaar krijgen? Kan ik aparte groepen maken van aparte rekeningen. Ik wil namelijk niet dat alles op een hoop gegooid wordt.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie