Football Manager 2021 Touch

Football Manager 2021 Touch

van SEGA
 • iPad app: Alleen voor iPad
 • Laatst bijgewerkt: 07-01-2021
 • € 21.99 · iOS 11.0 + · 2.75 GB · Versie 21.2.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (4)
4

Football Manager 2021 Touch van SEGA is een iPad app met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Football Manager 2021 Touch, onderdeel van de alom geprezen Football Manager-reeks is de snellere manier om het leven als leider van de grootste voetbalclubs ter wereld te ervaren.

Je rol mag dan gestroomlijnd zijn, maar welke club je kiest is dat niet met 117 competities en 52 van de grootste voetballanden uit de wereld om uit te kiezen. Kies je voor succes in eigen land of ga je voor een buitenlands avontuur?

De kant-en-klare tactische stijlen bereiden je voor op succes en bevatten de populairste formaties uit de voetbalwereld. Voor meer controle en personalisering is er ook een zelf aan te passen instelling voor je individuele stijl en voorkeuren.

Op wedstrijddagen kun je vanaf de zijlijn van de actie genieten of meteen naar het einde van de wedstrijd gaan door de uitslag te simuleren. Door lekker snel door de seizoenen te gaan, kun je je richten op het scouten in onze database om wereldwijde supersterren te kopen en wonderkinderen te vinden - er zijn er duizenden te ontdekken.

In de Uitdagingsmodus moet je verschillende kant-en-klare testen en scenario's doorstaan. Probeer het seizoen ongeslagen te eindigen, ga om met blessureleed of probeer degradatie te ontlopen in de laatste wedstrijden.

Geen enkel spel komt zo dicht bij de droom van het managen van de beste clubs ter wereld en nieuwe functies tillen FM21 Touch naar een totaal nieuw niveau.

NIEUW DIT SEIZOEN
Wedstrijddagmagie
Wedstrijddagen zijn zoals je nog nooit eerder hebt gezien in FM21 Touch. Door de grafische verbeteringen en een opnieuw ontworpen scherm kun je meer van de actie zien terwijl je meer bruikbare informatie van je assistent ontvangt. Voor de eerste keer in de Touch-serie kun je tijdens een wedstrijd vanaf de zijlijn met instructies communiceren met je spelers, waardoor je echt iets kunt overbrengen.

Ga verder met gegevens
Kom meer te weten over de sterke punten van je team en hoe je de zwakke punten van de tegenstanders uitbuit. Profiteer van nieuwe statistieken en heldere visualisering tijdens de wedstrijd om de prestaties te verbeteren. Je krijgt ook meer analyse in teamverslagen, nieuwsitems en seizoensoverzichten, die precies laten zien hoe je ervoor staat ten opzichte van de concurrentie.

Geniet van je glorie
Je zult meer genieten van succes, het vieren van prijzen zal belangrijker voelen en je krijgt meer informatie over wat er goed ging, je grootste overwinningen en de onderdelen die je kunt verbeteren terwijl je aan je nalatenschap werkt.

Mooiste wedstrijdengine tot nu toe
De combinatie van verbeterde animaties, een verbeterd lichtsysteem en extra stadiononderelen zorgen voor de meest realistische wedstrijdactie tot nu toe.

Privacy Policy: https://www.sega.com/FM_Privacy_Policy_EN
EULA: https://www.sega.co.uk/fm21_eula_en

© Sports Interactive Limited 2020. Published by SEGA Publishing Europe Limited. Developed by Sports Interactive Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. Football Manager, the Football Manager logo, Sports Interactive and the Sports Interactive logo are either registered trademarks or trademarks of Sports Interactive Limited. All rights reserved. All other company names, brand names and logos are property of their respective owners.

Informatie voor Football Manager 2021 Touch is het laatst vergeleken op 17 jan. om 04:43. Aankopen verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 21.2.2

Football Manager 2021 Touch | 21.2.2 Minor Update

- Stability improvements.

Schermafdrukken

 • Football Manager 2021 Touch iPad app afbeelding 1
 • Football Manager 2021 Touch iPad app afbeelding 2
 • Football Manager 2021 Touch iPad app afbeelding 3
 • Football Manager 2021 Touch iPad app afbeelding 4
 • Football Manager 2021 Touch iPad app afbeelding 5
 • Football Manager 2021 Touch iPad app afbeelding 6
 • Football Manager 2021 Touch iPad app afbeelding 7
 • Football Manager 2021 Touch iPad app afbeelding 8
Categorieën: Sport, Games, Simulatie, Sport

Recensies

Update helped

A lot of things have improved with the new update, but the match engine is faltering unfortunately.

4 / 5  door Bassiemarseille
19/12/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie