Football Manager 2020 Mobile

Football Manager 2020 Mobile

van SEGA
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 09-03-2020
 • € 9.99 · iOS 9.0 + · 2.06 GB · Versie 11.3.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (914)
5
Alle versies (914)
5

Football Manager 2020 Mobile van SEGA is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Manage je voetbalclub dit seizoen op jouw manier in Football Manager 2020 Mobile - de snelste weg naar voetbalgrootheid.

Stel moeiteloos je droomteam samen, win competities en voel de hectiek terwijl je je naar de top van het spel vecht, waar en wanneer je maar wilt.

Football Manager 2020 Mobile bevat meer dan 60 competities uit 21 van de beste voetballanden. Ga jij voor de roem in eigen land of kies je voor een buitenlands avontuur?

Jouw verhaal begint bij de club die je kiest. Wordt dat een team dat gewend is successen te behalen of een slapende reus die een nieuwe koers in moet slaan? De keuze is aan jou.

Met de beste spelers van de wereld in je broekzak scout je de grootste spelersdatabase van de wereld en stel je een getalenteerd team vol winnaars samen. Op het trainingsveld verander je ze in supersterren.

Op het tactiekbord werk je aan een winnende filosofie, met de juiste combinatie van formatie en je eigen unieke speelstijl.

Als de voorbereidingen klaar zijn, kun je lekker onderuit gaan zitten en kijken hoe de 2D-game-engine je visie werkelijkheid laat worden - en daar begint het avontuur pas echt.

Geen enkel spel komt zo dicht bij de droom van het managen van de beste clubs ter wereld en nieuwe functies tillen FM20 Mobile naar een nieuw niveau. Je hebt letterlijk het prachtige spel in eigen handen - het is tijd om de toekomst te bepalen.
-------

NIEUWE COMPETITIES EN TALEN

Kies je voor glorie in eigen land of stel je jezelf in het buitenland op de proef? Met de introductie van de Deense en Griekse competitie heb je meer kansen dan ooit, terwijl door toevoeging van de Nederlandse en Portugese taal dit ons meest internationale mobiele product tot nu toe is.

VERBETERDE JEUGDONTWIKKELING
Het promotiesysteem voor jeugdspelers is vernieuwd en de feedback op de ontwikkeling van jeugdspelers is verbeterd. Ook kun je nu spelers uit het eerste elftal inzetten als mentor van veelbelovende jonge spelers.

RESERVETEAMS EN COMPETITIES
Geef veelbelovende jonge spelers de speeltijd die ze nodig hebben, dankzij de introductie van reserveteams. Zijn ze getalenteerd genoeg om ze op te stellen? Of is hun nationale ploeg onder de 21 je voor en mogen ze opdraven voor een jeugdinterland (ook nieuw dit seizoen)?

VERNIEUWD MEDIA- EN NIEUWSOVERZICHT
Het vernieuwde nieuwssysteem verschaft je duidelijkheid over hoe de gebeurtenissen in het spel effect hebben op je spelers. Ook heb je meer manieren om te reageren en te communiceren, waardoor je de tevredenheid van spelers beter kunt begrijpen en beïnvloeden.

RIVALITEITEN
Bekende derby's zorgen voor nog meer spanning in aanloop naar wedstrijden en maken de cruciale ontmoetingen met je rivalen nog interessanter. Vijandschap tussen clubs heeft nu bovendien een grotere invloed op andere delen van het spel.

WEDSTRIJDERVARING
Dankzij de uitgebreide wedstrijdweergave zit je nog dichter met je neus op de actie, die nu gecombineerd wordt met meer contextuele informatie. Dit zorgt voor de soepelste wedstrijdervaring in de serie tot dusver.

VERNIEUWDE GEBRUIKERSINTERFACE
Dankzij tal van verbeteringen en kleine wijzigingen is dit de soepelste en meest gestroomlijnde versie van Mobile ooit.

Privacybeleid: http://www.sega.co.uk/Privacy
EULA: https://www.sega.com/FM_EULA_EN

© Sports Interactive Limited 2019. Uitgegeven door SEGA Publishing Europe Limited. Ontwikkeld door Sports Interactive Limited. SEGA en het SEGA-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van SEGA Holdings Co., Ltd. of haar dochterondernemingen. SEGA is geregistreerd bij het U.S. Patent and Trademark Office. Football Manager, het Football Manager-logo, Sports Interactive en het Sports Interactive-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Sports Interactive Limited. Alle rechten voorbehouden. Alle andere bedrijfsnamen, merknamen en logo's zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Informatie voor Football Manager 2020 Mobile is het laatst vergeleken op 22 okt. om 22:11. Aankopen verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 11.3.0

March Transfer Update

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Football Manager 2020 Mobile iPad app afbeelding 1
 • Football Manager 2020 Mobile iPad app afbeelding 2
 • Football Manager 2020 Mobile iPad app afbeelding 3
 • Football Manager 2020 Mobile iPad app afbeelding 4
 • Football Manager 2020 Mobile iPad app afbeelding 5
 • Football Manager 2020 Mobile iPad app afbeelding 6
 • Football Manager 2020 Mobile iPad app afbeelding 7
 • Football Manager 2020 Mobile iPad app afbeelding 8
 • Football Manager 2020 Mobile iPad app afbeelding 9
 • Football Manager 2020 Mobile iPhone app afbeelding 1
 • Football Manager 2020 Mobile iPhone app afbeelding 2
 • Football Manager 2020 Mobile iPhone app afbeelding 3
 • Football Manager 2020 Mobile iPhone app afbeelding 4
 • Football Manager 2020 Mobile iPhone app afbeelding 5
 • Football Manager 2020 Mobile iPhone app afbeelding 6
 • Football Manager 2020 Mobile iPhone app afbeelding 7
 • Football Manager 2020 Mobile iPhone app afbeelding 8
 • Football Manager 2020 Mobile iPhone app afbeelding 9
Categorieën: Games, Amusement, Simulatie, Sport

Prijsgeschiedenis

9.993.49

Recensies

Prize money

Dear creators/developers of FM20 mobile,

Can their be fixt that when the player wins a league or get further in the champions/europa league that they get prize money? Than their will be more transfers and it will be more fun.

Kind regards, Jelle Dietz

5 / 5  door Jelle Dietz
28/07/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie