Football Manager 2019 Touch

Football Manager 2019 Touch

van SEGA
  • iPad app: Alleen voor iPad
  • Laatst bijgewerkt: 20-03-2019
  • € 21.99 · iOS 10.0 + · 3.17 GB · Versie 19.3.4
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1)
3
Alle versies (13)
3.5

Football Manager 2019 Touch van SEGA is een iPad app met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Alle actie zonder afleidingen...

Football Manager 2019 Touch is de gestroomlijnde manier om het leven aan het hoofd van de beste voetbalclubs ter wereld te ervaren. Als je barst van de ambitie maar niet veel tijd hebt, dan is dit de Football Manager voor jou.

Er zijn 116 competities en 51 landen om te spelen en voor de eerste keer ooit ook de volledig gelicentieerde Bundesliga en 2. Bundesliga. Je rol is misschien gestroomlijnd, maar het aantal clubs dat je kunt kiezen zeker niet.

Je raast door de seizoenen, slaat de voorbereidingen en het mediacircus voor een wedstrijd over en concentreert je op de leukste dingen: het bouwen van een team en de wedstrijddag. De rest kun je overlaten aan je Assistent...

Zelfs de wedstrijd kan versneld worden met een Instant Result-functie, waarmee je door de seizoenen knalt op weg naar landelijke dominantie en meer. Als je liever je tactische visie tot leven ziet komen, bekijk dan je wedstrijden in de veelgeprezen 3D-engine die nu doellijntechnologie en VAR bevat.

FM19 Touch bevat ook een hele hoop unieke managementuitdagingen waarmee je direct middenin een spannende degradatiestrijd of een zware blessurecrisis wordt gedropt. Hoe ga jij daarmee om?

FM19 Touch biedt dit seizoen een hele hoop nieuwe en verbeterde functies, zoals:

NIEUWE MANAGER-INTRODUCTIES
Kickstart je managerscarrière met een inleiding in de beginselen van het management die ontworpen is om nieuwe managers te helpen succes te behalen.

TACTISCHE STIJLEN
Neem een kant-en-klaar pad naar succes met de nieuwe tactische stijlen, waaronder 'Gegenpress', 'Tiki-Taka' en 'Catenaccio', of gebruik het nieuwe tactiekenscherm om een unieke tactiek te creëren.

WILLKOMMEN BUNDESLIGA
De twee topdivisies van het Duitse voetbal maken hun debuut in Football Manager 2019 Touch, wat betekent dat zowel de Bundesliga als de Bundesliga 2 de officiële clubbadges, tenues, spelersgezichten en al hun bekers bevatten.

VERNIEUWDE TRAINING
De vernieuwde trainingsmodule is niet alleen fris en versimpeld, maar is ook een realistische weerspiegeling van hoe clubs jongere spelers ontwikkelen en het eerste elftal klaarstomen voor zowel individuele wedstrijden als het hele komende seizoen.

NIEUW VORMGEGEVEN GEBRUIKERSINTERFACE
Een likje verf en een hele hoop kleine, maar zinvolle veranderingen zorgen ervoor dat FM19 Touch de best uitziende versie van het spel ooit is.

Privacy Policy: https://www.sega.com/FM_Privacy_Policy_EN
EULA: https://www.sega.co.uk/fm19_eula_en

This game may serve "Interest Based Advertising" and may collect geo-location data (please see http://www.sega.co.uk/Privacy for more information).

© Sports Interactive Limited 2018. Published by SEGA Publishing Europe Limited. Developed by Sports Interactive Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. Football Manager, the Football Manager logo, Sports Interactive and the Sports Interactive logo are either registered trademarks or trademarks of Sports Interactive Limited. All rights reserved. All other company names, brand names and logos are property of their respective owners.

Informatie voor Football Manager 2019 Touch is het laatst vergeleken op 24 mrt. om 14:40. Aankopen verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 19.3.4

FOOTBALL MANAGER TOUCH -- 19.3.4
============================
- Stability and bug fixes

Schermafdrukken

  • Football Manager 2019 Touch iPad app afbeelding 1
  • Football Manager 2019 Touch iPad app afbeelding 2
  • Football Manager 2019 Touch iPad app afbeelding 3
  • Football Manager 2019 Touch iPad app afbeelding 4
  • Football Manager 2019 Touch iPad app afbeelding 5
  • Football Manager 2019 Touch iPad app afbeelding 6
  • Football Manager 2019 Touch iPad app afbeelding 7
Categorieën: Sport, Games, Simulatie, Sport

Prijsgeschiedenis

21.9914.99

Recensie

Vermakelijk

In tegenstelling tot andere recensies hiernaast bij mij geen enkele vastloper of ander probleem. Uiteraard mist FM Touch een flink aantal opties dat zijn grotere broer wel heeft, zoals toespraken in de rust of het laten begeleiden van jongere spelers. Mijn erg laag geklasseerde Noorse tweede divisie semi-pro team maakt af en toe opvallend wonderschone doelpunten, dat zal niet zo realistisch zijn, maar het is uiteraard maar een spel en op dat gebied is het prima vermaak.

4 / 5  door Ri Bor70
25/12/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie