Flitsmeister

Flitsmeister

van Flitsmeister B.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 19-11-2020
 • Gratis! · iOS 11.0 + · 196 MB · Versie 9.31
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (20.409)
4.5
Alle versies (20.409)
4.5

Flitsmeister van Flitsmeister B.V. is een iPhone app met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Flitsmeister waarschuwt je voor flitsers, bespaart je lullige boetes en geeft real-time verkeersinformatie. Je navigeert naar je eindbestemming en als kers op de taart start je een parkeeractie bij aankomst. Allemaal beschikbaar in één app en in heel Europa. Alles om het voor jou makkelijker, veiliger en efficiënter te maken voor, tijdens én na de rit. Flitsmeister is jouw beste vriend, hoppa!

Maar er is meer waar we jou mee helpen:

• Flitsers, flitspalen en trajectcontroles. Zo bespaar je geld.

• Files. Check vooraf of er files staan op jouw route om eventueel een alternatieve route te starten.

• Hulpvoertuigen zoals ambulances en de brandweer. Je maakt rustig en tijdig ruimte en de hulpdienst is extra snel op zijn bestemming.

• Ongevallen, werkzaamheden, stilstaande voertuigen en andere incidenten. Zo kan jij op tijd en veilig anticiperen op wat jou te wachten staat.

• Matrixborden. Je mist nooit meer een afgesloten rijstrook, geopende spitsstrook of de juiste maximumsnelheid.

• Navigeren. De juiste instructies van A naar B, rekening houdend met de actuele situatie op de weg of een route advies als er hinder wordt verwacht op jouw route.

• Betaald parkeren. Met 1 druk op de knop start je bij aankomst op je bestemming een parkeeractie. De app herkent of je in een parkeerzone staat, zo vergeet je de parkeeractie niet te starten. Zodra je gaat rijden, sturen we je direct een notificatie om de parkeeractie te stoppen. Zo betaal je nooit teveel.

• Verkeerslichten. Bij een aantal verkeerslichten in Nederland krijg je de actuele stand van het verkeerslicht te zien. In de toekomst worden er meer aangemeld en zie je de tijd totdat het licht op groen staat en krijg je snelheidsadvies om in de groene golf te blijven rijden.

• Apple Carplay voor Flitsmeister op het scherm van jouw auto. Navigeer nu makkelijker naar je bestemming, direct op het scherm van je auto. Tijdens je rit ontvang je uiteraard ook de gebruikelijke waarschuwingen voor flitsers, files en gevaren.

COMMUNITY
Met ons hele team werken we iedere dag keihard om de app voor jou beter en completer te maken. Inmiddels hebben wij een hechte community met meer dan 1,7 miljoen actieve gebruikers in Nederland, België en Duitsland. De verkeersinformatie van Flitsmeister wordt voor het grootste gedeelte samengesteld door de community. Je kunt zelf meldingen insturen en meldingen van anderen beoordelen. Jaarlijks worden er bijna 25.000.000 meldingen gedaan.

Heb jij vragen of opmerkingen? Mail het naar support@flitsmeister.nl en daar staan onze supportmeisters voor je klaar.

REVIEWS:

***** NU.nl *****
"Mensen die nog niet bekend waren met de app zullen in Flitsmeister een totale oplossing vinden die op veel punten ver vooruitloopt op vergelijkbare apps."

***** TechPulse.be *****
‘’Flitsmeister is goed op weg om de navigatiewereld een versnelling hoger te laten schakelen."

***** TopGear *****
"Een fijne app voor mensen die graag op willen schieten zonder hun portemonnee in de berm te verliezen"

***** iCulture.nl *****
"Flitsmeister heeft zich zeer positief ontwikkeld tot zoveel meer dan een simpele flitser-app. Wij zijn fan!"

***** Autoblog *****
"Nr1 Autoblog automative app: "De enige flitser-app die er toe doet."

***** iPhoned.nl *****
"Flitsmeister is een navigatie-app die enorm actueel blijft en jou dus razendsnel op de hoogte houdt van de huidige verkeerssituatie."

Informatie voor Flitsmeister is het laatst vergeleken op 2 dec. om 06:22. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 9.31

Hey, jij daar! Maak jij gebruik van Flitsmeister op CarPlay? Dan hebben we goed nieuws! Zodra je een route start, deel dan via je telefoon je live locatie (ETA) met iemand anders. Ook start je door middel van de agenda-koppeling op je iPhone een route in CarPlay. Check de instellingen in de app om agenda-koppeling in te schakelen. Daarnaast lanceren we een toffe eindejaarsactie met de Flitsmeister ONE en de bijbehorende houder. Benieuwd? Ga naar flitsmeister.nl/one voor meer informatie!

Schermafdrukken

 • Flitsmeister iPhone app afbeelding 1
 • Flitsmeister iPhone app afbeelding 2
 • Flitsmeister iPhone app afbeelding 3
 • Flitsmeister iPhone app afbeelding 4
 • Flitsmeister iPhone app afbeelding 5
 • Flitsmeister iPhone app afbeelding 6
Categorieën: Navigatie, Reizen

Recensies

Geluid te zacht

Ik heb het geluid overal in de app op maximaal staan en op mijn telefoon ook. Toch worden de meldingen sinds iOS 14 heel zacht uitgesproken waardoor ik het niet kan verstaan.

3 / 5  door Appy de Peppy
29/11/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Maarten
  Maarten
  11/07/17 17:29 · Versie 6.6.0

  Helaas reageert scherm met regelmaat zeer traag/niet. Ook baterijverbruik is nog steeds enorm. 2x 1,5 uur navigatie aan resulteert in een batterij van 76% naar 2%! Dit is niet ok Flitsmeister. Heb versie 6.6.0 (6.6.0.3) op iPhone 7.

 • Arno
  Arno
  07/12/15 08:59 · Versie 5.3.4

  Geweldige app. Alleen heel jammer dat de layout niet echt landscape mode ondersteund!

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie