Elsevier Weekblad Digitaal

Elsevier Weekblad Digitaal

van ONE Business
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 31-05-2019
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 17.9 MB · Versie 10.3
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (9)
4
Alle versies (201)
3.5

Elsevier Weekblad Digitaal van ONE Business is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

In onze vernieuwde app vindt u dagelijks het laatste nieuws en de commentaren en achtergrondverhalen van onze redactie, maar ook alle artikelen en volledige edities van Elsevier Weekblad. Zo bepaalt u zelf hoe u Elsevier Weekblad het liefst wilt lezen.

Met behulp van uw feedback hebben wij het gebruiksgemak en de snelheid van de app aanzienlijk verbeterd. Ook de vormgeving is compleet vernieuwd. U kunt nu snel en eenvoudig navigeren naar losse artikelen en naar volledige edities van Elsevier Weekblad en reageren op artikelen in de app. Daarnaast gebruikt u voortaan slechts één login voor website én app.
Abonnees van Elsevier Weekblad lezen alle edities en artikelen in deze app gratis.

Om Elsevier Weekblad digitaal te kunnen lezen via deze app, dient u zich eenmalig te registeren. Heeft u problemen met inloggen? Neem dan contact op met onze technische helpdesk. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 085 – 8888 151 of per e-mail technischehelpdesk@onebusiness.nl.
Hebt u nog geen abonnement? U kunt in de app losse edities van Elsevier Weekblad kopen of een toegangspas afsluiten waarmee u direct toegang krijgt tot alle artikelen. Indien u voor een week- of maandpas kiest, sluit u een abonnement af. Dit abonnement loopt tot wederopzegging en kunt u eenvoudig stopzetten of wijzigen via iTunes. Dit kunt u doen tot 24 uur voor het einde van de lopende periode. Daarna wordt het bedrag automatisch afgeschreven van uw account.

Privacy statement: https://www.newskoolmedia.nl/privacyvoorwaarden/
Gebruiksvoorwaarden: https://www.elsevierweekblad.nl/appvoorwaarden/

Informatie voor Elsevier Weekblad Digitaal is het laatst vergeleken op 17 aug. om 22:58. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 10.3

Wij werken voortdurend aan het verbeteren en optimaliseren van ons digitale weekblad. In deze update hebben wij diverse bugfixes doorgevoerd om het gebruiksgemak van de app te optimaliseren.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Elsevier Weekblad Digitaal iPad app afbeelding 1
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPad app afbeelding 2
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPad app afbeelding 3
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPad app afbeelding 4
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPad app afbeelding 5
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPhone app afbeelding 1
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPhone app afbeelding 2
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPhone app afbeelding 3
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPhone app afbeelding 4
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Nieuws, Nieuws, Kiosk

Recensies

Bijna helemaal goed

Op een paar zaken na een goede app. Wat ik het meest mis bij het lezen van het magazine is dat de controls boven en onderaan constant in beeld blijven.
Ik wil zoals bij de meeste magazine apps kan, deze kunnen verbergen en volledige focus op het magazine kunnen brengen. Gewoon alleen maar full screen magazine.

Daarnaast staan de menuknoppen onderaan in de app (home, weekblad en meer) te laag, waardoor op iPad Pro (modellen van eind 2018) de tekst van deze knoppen achter de balk verborgen wordt.

3 / 5  door Stephan D88
05/06/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie