Elsevier Weekblad Digitaal

Elsevier Weekblad Digitaal

van ONE Business
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 15-08-2018
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 14.2 MB · Versie 10.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (35)
3
Alle versies (181)
3.5

Elsevier Weekblad Digitaal van ONE Business is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

In onze vernieuwde app vindt u dagelijks het laatste nieuws en de commentaren en achtergrondverhalen van onze redactie, maar ook alle artikelen en volledige edities van Elsevier Weekblad. Zo bepaalt u zelf hoe u Elsevier Weekblad het liefst wilt lezen.

Met behulp van uw feedback hebben wij het gebruiksgemak en de snelheid van de app aanzienlijk verbeterd. Ook de vormgeving is compleet vernieuwd. U kunt nu snel en eenvoudig navigeren naar losse artikelen en naar volledige edities van Elsevier Weekblad en reageren op artikelen in de app. Daarnaast gebruikt u voortaan slechts één login voor website én app.
Abonnees van Elsevier Weekblad lezen alle edities en artikelen in deze app gratis.

Om Elsevier Weekblad digitaal te kunnen lezen via deze app, dient u zich eenmalig te registeren. Heeft u problemen met inloggen? Neem dan contact op met onze technische helpdesk. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur via telefoonnummer 085 – 8888 151 of per e-mail technischehelpdesk@onebusiness.nl.
Hebt u nog geen abonnement? U kunt in de app losse edities van Elsevier Weekblad kopen of een toegangspas afsluiten waarmee u direct toegang krijgt tot alle artikelen. Uw abonnement kunt u te allen tijde beheren via uw iTunes-account.

Privacy statement: https://www.onebusiness.nl/privacy/
Gebruiksvoorwaarden: https://www.onebusiness.nl/gebruiksvoorwaarden/

Informatie voor Elsevier Weekblad Digitaal is het laatst vergeleken op 18 feb. om 03:42. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 10.1

Wij werken voortdurend aan het verbeteren en optimaliseren van ons digitale weekblad. In deze update vindt u onder meer:
- Verbeterde inlogfunctionaliteit
- Verbeterde registratiemodule voor abonnees
- Diverse bugfixes

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Elsevier Weekblad Digitaal iPad app afbeelding 1
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPad app afbeelding 2
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPad app afbeelding 3
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPad app afbeelding 4
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPad app afbeelding 5
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPhone app afbeelding 1
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPhone app afbeelding 2
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPhone app afbeelding 3
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPhone app afbeelding 4
 • Elsevier Weekblad Digitaal iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Nieuws, Nieuws, Kiosk

Recensies

Misterieuze registratie

App ziet er goed uit en werkt vlot maar men moet zich eerst registreren volgens de aanwijzingen en dat is niet mogelijk omdat men na aankoop van een maandpas in de iTunes store geen abonneenummer ontvangt. Men kan dan Premium artikelen niet lezen. (Refund is niet mogelijk na de eerste keer openen van de app). Na bellen met de vriendelijke klantenservice blijkt dat registreren niet nodig is maar men moet in de app onder tabblad weekblad-mijn edities-herstel aankopen kiezen waarna men moet inloggen in de iTunes store. De Premium content is nu vrijgegeven. Wil men reageren op artikelen volgt toch de aanwijzing om in te loggen.

3 / 5  door Ereader61
31/12/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie