Ei veilig?

Ei veilig?

van Egeniq
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 11-08-2017
  • Gratis! · iOS 9.0 + · 20.2 MB · Versie 1.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (8)
5
Alle versies (8)
5

Ei veilig? van Egeniq is een iPhone app met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit waarschuwt consumenten om bepaalde eieren niet te eten omdat het gehalte van de schadelijke stof fipronil daarin te hoog is. Het eten ervan kan een acuut gevaar opleveren voor de volksgezondheid.

Controleer of de door u aangeschafte eieren veilig zijn voor consumptie door de ei code in te voeren die geprint staat op het ei.

De lijst van gevaarlijke ei codes wordt zo actueel mogelijk gehouden. Als bron gebruiken we publicaties van de NVWA (Nederlandse eieren), FAVV (Belgische eieren) en de BVL (Duitse eieren).

Informatie voor Ei veilig? is het laatst vergeleken op 22 aug om 04:17. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.1

* Het is nu mogelijk om codes van Duitse en Belgische eieren in te voeren, deze worden gematcht met de gepubliceerde fipronil codes van de Vlaamse FAVV en Duitse BVL.
* Taalfout verbeterd

Schermafdrukken

  • Ei veilig? iPhone app afbeelding 1
  • Ei veilig? iPhone app afbeelding 2
  • Ei veilig? iPhone app afbeelding 3
Categorieën: Diensten, Eten en drinken
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie