Dr. Panda Café

Dr. Panda Café

van Dr. Panda Ltd
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 02-07-2018
 • Gratis! · iOS 8.0 + · 154 MB · Versie 2.3
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (2)
4
Alle versies (37)
3.5

Dr. Panda Café van Dr. Panda Ltd is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Dr. Panda Café is nu geopend!
Heet klanten welkom in je café, neem bestellingen op en stel je vaardigheden op de proef met meer dan 25 eet- en drinkvoorwerpen! Creëer de ultieme café-ervaring voor je klanten en geniet van eindeloos spelplezier in Dr. Panda Café. Maar zorg dat de bestellingen op tijd klaar zijn, want je klanten houden niet van wachten!

GA SNEL AAN DE SLAG!
Breng je klanten naar hun tafeltje, onthoud hun bestellingen en zorg dat alles op rolletjes loopt, terwijl je koffiezet, taart klaarmaakt, pizza's bakt en nog veel meer! Maak snel de tafels schoon en doe de afwas zodat je weer nieuwe klanten kunt ontvangen.

ZORG DAT JE KLANTEN TEVREDEN ZIJN!
Geef je klanten twee taartjes in plaats van één of trakteer ze op een extra koekje om ze blij te maken. Kijk hoe je klanten zitten te giechelen en te kletsen terwijl jij je café op orde houdt.

VERZAMEL RECEPTEN!
Hoe meer klanten je helpt en blij maakt, hoe meer eten en drinken je vrijspeelt. Maak je eigen lekkernijen of experimenteer met lekkere pizza-ingrediënten en bijgerechten!

Deze versie van Dr. Panda Café is gratis te downloaden en bevat aankopen in de app om eten en drinken, versieringen en meer toe te voegen. Dit zijn eenmalige aankopen waarmee je de content permanent voor je account ontgrendelt. Controleer de instellingen van je toestel voor opties rond ouderlijk toezicht op het gebied van in-app aankopen. Mocht je feedback of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via support@drpanda.com.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
●Help je klanten en zorg dat ze tevreden zijn!
●Verzamel 25 verschillende recepten voor eten en drinken!
●Wees creatief en en pas je bestellingen aan.
●Geen tijdlimiet
●Leuke animaties voor elke klant!
●Speciaal ontworpen voor kinderen!

Privacy Policy
Wij ontwikkelen spellen voor kinderen en begrijpen hoe belangrijk privacy is in deze moderne, digitale wereld. U kunt onze privacy policy hier lezen: www.drpanda.com/privacy

Over Dr. Panda
Dr. Panda is een ontwikkelaar van spellen voor kinderen. Wij ontwikkelen spellen met educatieve waarden die kinderen helpen om over de wereld te leren. Al onze spellen zijn veilig en bevatten geen ongeschikte content.

Wilt u meer te weten komen over ons of onze spellen, bezoek dan onze website www.drpanda.com/nl/about. Mocht u vragen hebben, stuur dan een e-mail naar support@drpandagames.com of laat een berichtje achter op Facebook www.facebook.com/drpandagames of Twitter http://www.twitter.com/drpandagames.

Informatie voor Dr. Panda Café is het laatst vergeleken op 18 jul om 12:46. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.3

We hebben een paar veranderingen doorgevoerd om Dr. Panda Café te verbeteren. We hopen dat je het spel nu nog leuker vindt. Heb je feedback? Laat dan een beoordeling achter of stuur een berichtje naar support@drpanda.com.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Dr. Panda Café iPad app afbeelding 1
 • Dr. Panda Café iPad app afbeelding 2
 • Dr. Panda Café iPad app afbeelding 3
 • Dr. Panda Café iPad app afbeelding 4
 • Dr. Panda Café iPad app afbeelding 5
 • Dr. Panda Café iPhone app afbeelding 1
 • Dr. Panda Café iPhone app afbeelding 2
 • Dr. Panda Café iPhone app afbeelding 3
 • Dr. Panda Café iPhone app afbeelding 4
 • Dr. Panda Café iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Onderwijs
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie