Commander Compass Go

Commander Compass Go

van Pavel Ahafonau
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 24-06-2020
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 24.2 MB · Versie 3.9.13
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (288)
4.5
Alle versies (288)
4.5

Commander Compass Go van Pavel Ahafonau is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Commander Compass is een essentieel GPS-instrument voor elk buitenmens die in de natuur en off-road wil navigeren. Het zit vol met handige hulpmiddelen zoals een hi-tech-kompas met kaarten, gyrokompas, GPS-ontvanger, markeerpuntvolger, snelheidsmeter, hoogtemeter, zon-, maan- en sterrenzoeker, gyrohorizon en coördinatenberekenaar. Het bespaart je de invoer van bekende plaatsen en markeerpunten, navigeert je later precies naar ze terug en toont ze op kaarten. Verder geeft het gedetailleerde GPS-info weer, meet het afstanden, hoeken en nog veel meer.

KOMPAS & GYROKOMPAS

Door technieken om de nauwkeurigheid te verbeteren, speciale kompasmodi en kalibratiemethoden die alleen in Commander Compass beschikbaar zijn, is dit een echt instrument – het meest geavanceerde en nauwkeurige digitale kompas.

ZOEKER, TRACKER & AR-NAVIGATIE

Commander Compass werkt in 3D om in real-time posities van voorwerpen, informatie en de route ernaar toe als overlay op kaart te tonen.

Sla de huidige positie op, voeg punten van kaarten toe, voer handmatig coördinaten van locaties en peilingen in, voeg sterren met de hand toe of door een ingebouwde sterrencatalogus te gebruiken.

Vind opgeslagen plaatsen en voorwerpen later eenvoudig terug door richtingpijltjes te volgen.

Commander Compass volgt meerdere doelen gelijktijdig en toont hun informatie – afstand, richting, azimut, hoogte en geschatte aankomsttijd.

Kopieer, plak en deel locaties, coördinaten en links naar kaarten met behulp van een groot aantal ondersteunde formats.

GPS, SNELHEIDSMETER & HOOGTEMETER

Zoek en volg je locatie en krijg gedetailleerde GPS-gegevens in real-time – coördinaten in tientallen formats, hoogte, koers, huidige, maximale en verticale snelheid in imperiale, metrische, nautische en landmeetkundige eenheden.

KAARTEN

Bekijk de posities van jezelf en van je doelen op kaarten met behulp van verschillende kaarttypes en alternatieve aanbieders van kaarten – plan markeerpunten en meet afstanden.

NAVIGEER OP DE STERREN

Volg posities van sterren, zon en maan tot op een boogseconde nauwkeurig – gebruik ze als referentie om het kompas uiterst nauwkeurig te kalibreren.

DEMO & HULP

Videos:
http://j.mp/spyglass_vids

Handleidingen:
http://j.mp/spyglass_help

Informatie voor Commander Compass Go is het laatst vergeleken op 2 dec. om 06:19. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 3.9.13

- Night mode color themes for Google Maps
- Bug fixes

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Commander Compass Go iPad app afbeelding 1
 • Commander Compass Go iPad app afbeelding 2
 • Commander Compass Go iPhone app afbeelding 1
 • Commander Compass Go iPhone app afbeelding 2
 • Commander Compass Go iPhone app afbeelding 3
 • Commander Compass Go iPhone app afbeelding 4
 • Commander Compass Go iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Navigatie, Reizen

Recensies

Tja, nu nog goeie kompassensor...

App kan prima werken maar daar is niet veel van te merken als het kompas verkeerde waarden doorgeeft. De uitlezing zit er soms 90 graden naast! Daar heb je dan niet zo veel aan.

3 / 5  door Basmeyer
12/12/2014
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie