BPme: betalen, tanken, rijden

BPme: betalen, tanken, rijden

van BP Netherlands
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 29-06-2020
  • Gratis! · iOS 12.0 + · 170 MB · Versie 4.10.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (447)
4.5
Alle versies (447)
4.5

BPme: betalen, tanken, rijden van BP Netherlands is een iPhone app met iOS versie 12.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Download de BPme app, de makkelijkste manier om te betalen bij pompstations. Op deelnemende BP tankstations in Nederland betaal je nu gemakkelijk via de app, gewoon vanuit je auto. Hier zijn alle voordelen op een rij:

Mobiel betalen: Installeer de app op je mobiel en voer je betaalgegevens in. BPme ondersteunt iDEAL, MasterCard, Visa, American Express en de BP Tankpas.

Tankstation zoeken: Op zoek naar een benzinestation? Met de BPme app vind je in no time het dichtstbijzijnde tankstation.

Makkelijk tanken: Ga naar een benzinepomp in de buurt, selecteer je pompnummer, bevestig je betaling en voor hoeveel je wilt tanken. Nadat de pomp voor je is gereserveerd, kun je uitstappen en gaan tanken. Je kunt daarna meteen wegrijden.

Ook handig: Na het tanken vind je direct een transactieoverzicht in de app en de btw-bon wordt gemaild. Al je vorige transacties en je FreeBees-saldo zijn terug te vinden in de app.

Nog niet bekend met FreeBees? FreeBees is ons spaarprogramma waarmee je bij elke tankbeurt bij BP spaart voor leuke uitjes en mooie cadeaus. Ook hebben we regelmatig extra aantrekkelijke aanbiedingen.

Kortom, met de BPme app bespaar je een hoop tijd en wordt rijden nog makkelijker en leuker!

Download nu de BPme app.

Informatie voor BPme: betalen, tanken, rijden is het laatst vergeleken op 8 jul. om 14:57. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 4.10.1

Deze versie bevat kleine bug fixes

Schermafdrukken

  • BPme: betalen, tanken, rijden iPhone app afbeelding 1
  • BPme: betalen, tanken, rijden iPhone app afbeelding 2
  • BPme: betalen, tanken, rijden iPhone app afbeelding 3
  • BPme: betalen, tanken, rijden iPhone app afbeelding 4
  • BPme: betalen, tanken, rijden iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Diensten, Reizen

Recensies

Betaling ?

De app werkt goed, alleen de betaling is slecht geregeld. Er moet een “vast” voorschot betaald worden van €150,- welke gelijk van de rekening wordt gehaald. (Ik tank met de motor max. €25,-)

Waarom niet een variabel, zelf te kiezen, maximaal bedrag ? Of nog beter, een reservering die wordt gewijzigd in het werkelijk getankte bedrag.
De gemiddelde onbemande pomp heeft dit beter geregeld.
Voor mij reden “eens maar nooit weer”

2 / 5  door Rene247
03/06/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie