Astrologie & Handlezen

Astrologie & Handlezen

van Ruby Labs ltd.
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 07-05-2020
 • Gratis! · iOS 11.4 + · 126 MB · Versie 4.8
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (575)
2.5
Alle versies (575)
2.5

Astrologie & Handlezen van Ruby Labs ltd. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 11.4 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Astrologie & Handlezen is een originele, wetenschappelijk onderbouwde app voor iedereen die praktische inzichten wil krijgen op het gebied van astrologie aanbevelingen, compatibiliteit, bioritme, numerologie rapporten en handlezen. Hier vind je inzichten voor succes in de liefde, relaties, zakelijke kwesties en je privéleven - en dit alles op jou gepersonaliseerd!

Waarom Astrologie & Handlezen:
● Astrologie & Handlezen maakt gebruik van moderne technologie om astrologische gegevens te analyseren en een gedetailleerd persoonlijk rapport voor elke gebruiker op te stellen.
● Met Astrologie & Handlezen heb je toegang tot de meest nauwkeurige handlezingen: zodra je je handpalmen scant, ontvang je een gedetailleerd handlezing rapport dat interpretaties van jouw gezondheid, hart en hoofd palm lijnen bevat.
● De app is gemakkelijk te gebruiken en voor de gebruikers is het een geweldige kans om meer over zichzelf te weten te komen.
● De Astrologie & Handlezen gebruikservaring is meer dan alleen het ontvangen van je gewone horoscoop! Je kunt altijd op Astrologie & Handlezen vertrouwen als gids, wanneer je ook maar advies of ondersteuning nodig hebt voor het behalen van je persoonlijke doelen.
● Het is dé kans om te ontdekken hoe je je eigen leven kunt verbeteren en meer inzicht kunt krijgen in je relaties met andere mensen.

Astrologie & Handlezen biedt unieke functies voor haar gebruikers:
● Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse horoscopen
Je ontvangt dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse horoscopen voor verschillende onderdelen van je leven: liefde, vriendschappen, persoonlijk leven, gezondheid, zaken en reizen. Het kan je helpen met het nemen van de juiste beslissingen wanneer je het gevoel hebt vast te zitten.
● Compatibiliteit Rapporten
Je zult je bewust worden van je compatibiliteit met verschillende mensen. Je zult in staat zijn om deze kennis te gebruiken voor het opbouwen van betere persoonlijke relaties.
● Numerologie Lezingen
Je geboortedatum en -tijd hebben een sterke invloed op je persoonlijkheid en je dagelijkse keuzes. Numerologie lezingen helpen je de astrologische betekenis van belangrijke cijfers en datums in je leven te begrijpen.
● Bioritme Berekeningen
Het begrijpen van je bioritme zorgt voor bewustwording van jouw emotionele en fysieke welzijn.
● Handlezen
Gezien alle gebruikers een gepersonaliseerd rapport ontvangen, krijg je ook een persoonlijke handlezing die gebaseerd is op jouw gepersonaliseerde astrologische gegevens.

Abonnementsvoorwaarden:
De abonnementsperiode is 1 week, de proefperiode is 3 dagen en de verlenging abonnementen zijn wekelijks. De kosten beginnen bij $4,99 en hangen af van het pakket dat je uitkiest.

o Bij bevestiging van de aankoop wordt de betaling in rekening gebracht op jouw iTunes account.
o Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij het automatisch verlengen ten minste 24 uur vóór het einde van de lopende periode is uitgeschakeld.
o Binnen 24 uur na het einde van de lopende periode worden de kosten voor de verlenging verstrekt en in rekening gebracht op jouw account.
o Abonnementen kunnen door de gebruiker worden beheerd. Automatische verlenging kan na aankoop worden uitgeschakeld in de iTunes accountinstellingen van de gebruiker.
o Annulering van het huidige abonnement is niet toegestaan ​​tijdens de actieve abonnementsperiode.
o Je kunt je abonnement opzeggen door het volgende adres in te voeren: https://support.apple.com/en-us/HT202039

Privacy Policy: https://help.astrology.app/hc/en-us/articles/360012726774
EULA: https://help.astrology.app/hc/en-us/articles/360012725754

Informatie voor Astrologie & Handlezen is het laatst vergeleken op 25 mei om 05:37. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 4.8

Bug-oplossingen, prestatieverbeteringen en meer
* Verbeterde navigatie voor dagelijkse doorvoer met veegbewegingen en navigatiepijlen.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Astrologie & Handlezen iPad app afbeelding 1
 • Astrologie & Handlezen iPad app afbeelding 2
 • Astrologie & Handlezen iPad app afbeelding 3
 • Astrologie & Handlezen iPhone app afbeelding 1
 • Astrologie & Handlezen iPhone app afbeelding 2
 • Astrologie & Handlezen iPhone app afbeelding 3
 • Astrologie & Handlezen iPhone app afbeelding 4
Categorieën: Lifestyle, Amusement

Recensies

I Don’t now

I did it Bud in the end you have to buy

2 / 5  door Roxiana Ed
17/05/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie