YouTube Kids 4+

Video app made for all kids

Google

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Een video-app speciaal voor kinderen
YouTube Kids biedt een veiligere omgeving waarin het voor kinderen eenvoudiger en leuker is om content te ontdekken en waarin ouders en verzorgers het contentaanbod makkelijker kunnen afstemmen op de ontwikkeling en nieuwe interesses van kinderen.

Een veiliger online video-aanbod voor kinderen
We doen ons uiterste best om de video's op YouTube Kids gezinsvriendelijk te houden. We beschermen onze jongste gebruikers online via een mix van geautomatiseerde filters die door onze technische teams zijn ontworpen, reviews door mensen en feedback van ouders. Maar geen enkel systeem is perfect, dus soms kunnen er toch ongepaste video's doorheen glippen. Daarom werken we constant aan betere beveiligingsmechanismen en aanvullende functies waarmee ouders het juiste video-aanbod voor hun gezin kunnen kiezen.

Stem de app af op je kind met functies voor ouderlijk toezicht
Beperk de schermtijd: Stel in hoelang je kind maximaal kan kijken, zodat het sneller de stap zet van kijken naar doen.
Weet wat je kind bekijkt: Op de pagina 'Nog een keer kijken' kun je altijd zien wat je kind heeft bekeken en welke onderwerpen het momenteel interessant vindt.
Blokkeer content: Vind je een video niet geschikt? Blokkeer de video of het hele kanaal zodat je de content nooit meer terugziet.
Markeer content: Je kunt ons altijd op ongepaste content wijzen. Markeer een video zodat wij deze kunnen beoordelen. Gemarkeerde video's worden 24 uur per dag en 7 dagen per week beoordeeld.

Maak voor ieder kind een uniek profiel
Maak tot acht kinderprofielen, elk met eigen kijkvoorkeuren, video-aanbevelingen en instellingen. Kies de modus 'Alleen goedgekeurde content' of selecteer de passende leeftijdscategorie voor je kind: 'Peuters', 'Jonger' of 'Ouder'.

Selecteer de modus 'Alleen goedgekeurde content' als je zelf wilt kiezen welke video's, kanalen en/of collecties je kind kan bekijken. In deze modus kunnen kinderen niet naar video's zoeken. In de modus 'Peuters' zijn alleen video's beschikbaar die creativiteit, spelen, leren en ontdekken stimuleren. In de modus 'Jonger' kunnen kinderen tussen de vijf en acht jaar allerlei soorten content bekijken, zoals muziek, cartoons en knutselvideo's. In de modus 'Ouder' kunnen kinderen van negen jaar of ouder aanvullende content zoeken en bekijken, zoals populaire muziek- en gamingvideo's voor kinderen.

Video's voor ieder kind
Onze bibliotheek is gevuld met gezinsvriendelijke video's over allerlei onderwerpen. De video's moedigen kinderen aan te spelen en creatief aan de slag te gaan. In de app vinden kinderen allerlei soorten content: van hun favoriete shows en muziek tot video's met wetenschappelijke proefjes en alles daartussenin.

Overige belangrijke informatie:
Een volwassene moet de app instellen om deze zo goed mogelijk af te stemmen op het kind.
Mogelijk krijgt je kind ook video's te zien met andere commerciële content van YouTube-creators.In de privacyverklaring voor Google-accounts die in Family Link worden beheerd, worden onze privacyprocedures beschreven voor gevallen waarin je kind YouTube Kids met het eigen Google-account gebruikt. Wanneer je kind YouTube Kids gebruikt zonder in te loggen op het eigen Google-account, is de privacyverklaring van YouTube Kids van toepassing.

Nieuw

Versie 9.12

Bugfixes en verbeterde stabiliteit

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
54,3K beoordelingen

54,3K beoordelingen

good monster game gaming ,

YouTube

YouTUbe mag ik niet kijken maar dit is wel leuk

hoiuni ,

Selma en adna

Mimi
Kiki
Selma

Ondersteuning is helemaal waardeloos ,

App boordevol met bugs

Ik wil mijn kind alleen goedkeurde content laten zien, voeg Freek Vonk toe, dat kan niet!!! Nul mogelijkheden om video’s toe te voegen aan kids tube... het algoritme van Google laat de grootste onzin toe, maar de helft van de veel bekeken kanalen hier zijn blijkbaar ongeschikt voor kinderen....
Vervolgens heb je na veel pijn en moeite allerlei alternatieven toegevoegd. Wil geen 1 van deze filmpjes afspelen!! Geen 1. Video is nu niet beschikbaar, probeer het later nog eens. Heb je eindelijk een filmpje wat afspeelt, switch de app automatisch over naar een ander filmpje. Gevolg huilende kinderen want de filmpjes werken niet. Uiteindelijk kan mijn zoon nu een handvol filmpjes kijken die hij niet leuk vind. Kan je weer terug naar YouTube. Ik weet niet wat voor kinderhaters de developers bij Google zijn, maar dit brengt alleen maar frustratie en verdriet te weeg bij kinderen.

App-privacy

De ontwikkelaar, Google, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruikers­content
  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

YouTube
Foto en video
Google Maps
Navigatie
Google
Diensten
Gmail - E-mail van Google
Productiviteit
Google Chrome
Diensten
Google Translate
Naslagwerken

Suggesties voor jou

KidsBeeTV Videos and Fun Games
Amusement
HappyKids - Videos for Kids
Amusement
Bluey: Let's Play!
Amusement
Crayola Washimals
Amusement
PAW Patrol Rescue World
Amusement
Crayola Maken en Spelen
Amusement