Vlucht Board Pr Flight tracker 4+

Aankomst vliegtuig volgen

Stewart Swatton

    • € 6,99
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Verander uw iPhone of iPad in een geanimeerde oude stijl retro flip-flap vlucht aankomst en vertrek board voor elke luchthaven in de wereld!

Verander je iPhone of iPad in een geanimeerde oude stijl retro flip-flap Aankomst- en Vertrek-vluchtplank voor elke luchthaven ter wereld! mi Flight Board is ontworpen op basis van het oude vertrekbord op het Grand Central Terminal Station in New York City en heeft een prachtige retrostijl in oude stijl.

Download mi Flight Board en bekijk de vertrek- en aankomsttijden op uw favoriete luchthavens. Bekijk bijgewerkte vluchtstatusinformatie in realtime, de # 1-reisapp in meer dan 35 landen.

KENMERKEN
• Oude stijl retro-gevoel op basis van het oude vertrekbord op Grand Central Station in New York City
• Bevat meer dan 6000 luchthavens en 1500 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd
• Bekijk de real-time status of gebruik deze als flight tracker om een ​​vlucht in de wereld te volgen
• Zoeken naar specifieke vluchten, per bestemming of luchtvaartmaatschappij
• Efficiënt schakelen tussen vertrek- en aankomsthalborden
• Hiermee kunt u de vraag beantwoorden: "Ik vraag me af welke vliegtuigen er op dit moment in Phoenix aankomen?" Of "Is het vliegtuig van vader al gearriveerd?"

Bekijk onze andere apps voor vluchtdetectie en vluchtradar.
mi Flight Tracker
mi Vluchtradar

Deze app heeft een optioneel abonnement om vluchtmeldingen direct naar je telefoon te sturen en verlengde tijdsbestekken voor de vluchtborden tot 24 uur. Er is één abonnement en drie manieren om te betalen, maandelijks (bronzen), zesmaandelijks (zilver) of jaarlijks (goud). Dit is een automatisch verlengend abonnement. Met dit abonnement ontgrendelen premiumservices in al onze apps, waar beschikbaar. Ontvang updates over vertrek- en aankomsttijden, laatste vertragingen, wijzigingen in gate & baggage-terugvordering. Geen verplichting, u kunt elk moment annuleren. De betaling wordt bij bevestiging van de aankoop bij iTunes-account in rekening gebracht. Abonnement wordt automatisch verlengd tenzij automatisch vernieuwen is uitgeschakeld ten minste 24 uur vóór het einde van de huidige periode. Account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de lopende periode in rekening gebracht voor verlenging en identificeert de kosten van de verlenging. Abonnementen kunnen door de gebruiker worden beheerd en de automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door na aankoop naar de accountinstellingen van de gebruiker te gaan. Elk ongebruikt deel van een gratis proefperiode, indien aangeboden, zal worden verbeurd wanneer de gebruiker een abonnement op die publicatie koopt, indien van toepassing.

Algemene voorwaarden: http://www.miflightsapp.com/terms_and_conditions.html
Privacybeleid: http://www.miflightsapp.com/privacy_policy.html

Houd er rekening mee dat sommige chartervluchten niet worden vermeld en dat de vluchtgegevens tot 15 minuten kunnen worden vertraagd als gevolg van de FAA-voorschriften en dat chartervluchten niet worden vermeld.

Nieuw

Versie 5.5.13

Bugreparaties en prestatieverbeteringen.

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
44 beoordelingen

44 beoordelingen

Westwood56 ,

Very limited information

If you want information from a big airport you only can look ahead for max 2 hours, because the display is full. Not that handy if you want to check if there are delays.
With this app you have acces. To almost all airports.
If you buy miflights from the same developer you do not need this app.
For me it is quite useless

App-privacy

De ontwikkelaar, Stewart Swatton, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Vliegtuig Radar - flightradar
Reizen
Vlucht Volgen - Vliegtuig klm
Reizen
Vliegtuig Radar Pr flightradar
Reizen
Vlucht Board | Luchthaven
Reizen
Vlucht Volgen Pr Vliegtuig klm
Reizen
my Travel Agent - Hotel deals
Reizen

Suggesties voor jou

Flight Board Pro
Reizen
Flight Info Pro: FlightBoard
Reizen
Flight Update Pro
Reizen
Flight Info by Flightastic
Reizen
Retro Board: Vintage Display
Reizen
GA Flight Tracker
Navigatie