TomTom MyDrive 4+

Begeleidende app voor TomTom

TomTom

    • 1,8 • 686 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Kies de beste route voor je in de auto stapt. Deel je bestemming met een geschikt TomTom GPS-systeem voor navigatie in het verkeer.

VOORDELEN:
>> Ken de verkeerssituatie voor je vertrekt: wij maken ons druk om het verkeer zodat jij dat niet hoeft te doen. Profiteer van uiterst nauwkeurige verkeersinformatie in realtime.
>> Stel je bestemming in en synchroniseer deze met je GPS-systeem.
>> Stel je bestemming in via je contactpersonen, favorieten, een tik op de kaart of door te typen. Stuur de bestemming daarna naar je GPS-systeem en laat je veilig door het verkeer leiden.
>> Maak je kaart persoonlijk: je kunt je thuis- en werklocatie en andere favoriete bestemmingen makkelijk toevoegen en beheren op je GPS-systeem.

GOED OM TE WETEN:
- Je moet je TomTom-systeem verbinden met internet om gegevens uit te wisselen met de MyDrive-app. 
- Opmerking : deze app biedt geen stapsgewijze navigatie.
- Gebruik TomToms eersteklas stapsgewijze navigatie door onze navigatie-app te downloaden: TomTom GO Navigation.

Nieuw

Versie 2.13.3

Bugfixes en verbeteringen.

Beoordelingen en recensies

1,8 van 5
686 beoordelingen

686 beoordelingen

OvAnhens ,

Dramatische app

Voor een bedrijf dat in essentie een softwarebedrijf is is dit werkelijk een beschamende app. De helft van de functies werkt niet of zeer traag.soms ontbreekt zelfs de terugknop...

PBS21512 ,

Dubbele verbinding TomTom-MyDrive

Beste ontwikkelaar, ivm de aanschaf van een nieuwe TomTom Rider 550 als opvolger van mijn 450, heb ik me afgelopen dagen verdiept in de bluetoothverbiningen. OM de app en de TomTom Rider te laten werken zoals door TomTom bedoeld zijn twee simultane verbindingen met de smartphone nodig. Daar gaat het m.i. mis. Ik raad jullie aan om een software update (firmware) te maken die gebruik van de App onnodig maakt. Een enkele verbinding met de telefoon moet m.i. genoeg zijn en zorgt voor stabiliteit. Ik wil graag bijdragen met testen als dat helpt.
Kom op, laat ons gebruikers niet in de steek aub. Dan volgt ook een positieve herziening van deze recensie ;)
P.S. Ik heb gevonden dat je de telefoon en tomtom ook zonder App kunt verbinden. Iets actiever delen kan velen helpen.

Reactie van ontwikkelaar ,

Hi, we zijn op een missie om onze producten te verbeteren. We willen je hulp vragen om feedback te krijgen over je ervaringen metonze MyDrive-app. Als je 30 minuten van je tijd kunt delen met ons, stuur ons dan een berichtje op TomTomDrivers@tomtom.com, we nemen dan contact met je op en plannen vervolgens tijd in voor een kort interview. Bedankt! ^Niki

Ger_S66 ,

Schiet eens op met die update

Zeg Tomtom, schiet eens op met die update zodat mijn nav weer normaal kan verbinden met ios13/14. Raar dat dat zo lang moet duren. Voorheen toen ik mijn nav kocht werkte het perfect. Maar op deze manier kan ik net zo goed Google Maps gebruiken op mijn telefoon. Dus ff snel een update en dan kunnen er ook wel een paar sterretjes bij mijn recensie.

App-privacy

De ontwikkelaar, TomTom, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

MyNextbase Connect
Diensten
MAN Driver
Diensten
Ziggo SmartWifi
Diensten
Tachomaster Worker
Diensten
Cardo Connect
Diensten
KPN Thuis
Diensten