SharePlus for Office 365 4+

Mobile access for SharePoint

Infragistics Business Solutions, Inc.

    • 3,0 • 2 beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

"Er is niets op de markt dat SharePlus zelfs maar benadert... Als u SharePoint gebruikt zonder SharePlus, dan mist u een waaier aan mogelijkheden."
Iain Billington, ICS Engineer, Tonkin & Taylor

Wat is SharePlus? Het is de slimste manier om onderweg productief te blijven en beter veilig samen te werken, waar u zich ook bevindt, met de informatie die u nodig hebt - of die zich nu bevindt op SharePoint of Office 365, OneDrive for Business, Google Drive, Dropbox, Network Drives of andere bronnen met bedrijfsgegevens. U kiest hoe, waar en wanneer er als een team wordt gewerkt – u kunt uw SharePoint-inhoud zelfs offline bewerken en synchroniseren wanneer de connectiviteit is hersteld.
Met SharePlus profiteert u van alle voordelen van de uiterst krachtige en moderne mobiele werkplaats.

Wat houdt een abonnement op SharePlus in?

1. Toegang tot en het bewerken van alle types SharePoint- en Office 365-inhoud, met inbegrip van documenten, taken, contacten, bibliotheken en meer. Eenvoudig naar inhoud zoeken, pdf-bestanden bekijken en annoteren zonder SharePlus te verlaten;
2. Werken aan documenten in Microsoft Office for iPad, Office Online en externe editors; Offline synchronisatie met conflictoplossing; Recente inhoud en Favorieten voor gepersonaliseerde navigatie;
3. Samenwerken met je collega's via de sociale functies van SharePoint;
4. Goed geïnformeerde en gegevensgerichte beslissingen nemen met geïntegreerde ReportPlus-dashboards met bedrijfsinformatie;
5. Toegang tot uw andere opslagdiensten, zoals OneDrive for Business, Google Drive, Dropbox, Windows File Shares of lokale bestanden.
6. Systeemeigen ondersteuning voor Windows, SharePoint Formulieren, Office 365 en internetaanmeldingsmethoden;
7. Ingebouwde veiligheid; HTTPS- en VPN-ondersteuning; Vergrendelen van app-wachtwoordcode; Compatibiliteit met reverse proxy's.
8. De portaalconfiguratie met al uw apparaten delen met uw abonnement;
U hoeft geen serveronderdelen te installeren of speciale machtigingen te vragen.
Doe net als meer dan 1,5 miljoen SharePlus-gebruikers in Fortune 500-instellingen!
Wat krijg ik met de gratis versie?
Hoewel u dan alleen gebruik kunt maken van de top 10 items en sommige functies mist, zoals ReportPlus-dashboards, is de gratis versie van SharePlus een prima manier om de belangrijkste functies van de app te testen voordat u een abonnement neemt.

De SharePlus-abonnementen zijn optioneel en de abonnementskenmerken zijn beschikbaar via een automatisch vernieuwd abonnement voor $ 17,99/jaar voor SharePlus Pro en $ 59,99 voor SharePlus Enterprise.
De betalingen voor het abonnement worden na aankoopbevestiging via uw iTunes-account in rekening gebracht op uw creditcard. Uw abonnement wordt automatisch verlengd tenzij u het ten minste 24 uur vóór het einde van de lopende periode annuleert.

U kunt abonnement na aankoop beheren via de iTunes-accountinstellingen. Abonnementen voor lopende periode kunnen niet worden geannuleerd.

Meer informatie over ons privacybeleid: http://www.infragistics.com/legal/privacy/enterprise-mobility-ps
Voor de gebruiksvoorwaarden bezoek: https://www.infragistics.com/legal/license

Nieuw

Versie 4.25.4

Bug fixes and stability improvements

Beoordelingen en recensies

3,0 van 5
2 beoordelingen

2 beoordelingen

T. van Glymes ,

Handig met lokale mappen

Eindelijk een app die documenten en mappen ook lokaal kan wegschrijven en vanuit daar geüpload kan worden naar SharePoint. Erg handige app!

Update vandaag ,

Laatste update blijft hangen

De laatste update van 1 sep blijft hangen. Svp herstellen?

DNA! ,

Maakt werken makkelijk

Deze applicatie zorgt ervoor dat mijn iPad daadwerkelijk een tool wordt in het papierloos werken. Al mijn documenten, maar ook die van collega's, worden opgeslagen op sharepoint en via SharePlus kun je ze bekijken en zelfs aanpassen en terugplaatsen (met behulp van quickoffice pro).

App-privacy

De ontwikkelaar, Infragistics Business Solutions, Inc., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

HanDBase Database Manager
Productiviteit
SharePoint+
Productiviteit
Dynamics 365 Remote Assist
Productiviteit
Predictive Solutions SafetyNet
Productiviteit
i48
Productiviteit
BIM 360 Field
Productiviteit