Secret of Mana 9+

SQUARE ENIX

    • € 8,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

---
18 juli 2014
Gamepad support has been added.
---
Secret of Mana werd aanvankelijk uitgebracht in Japan in 1993 en veroverde al snel de wereld dankzij een innovatief real-time gevechtssysteem en een schitterend ontworpen wereld. Het blijft opvallen tussen andere actie-rollenspellen dankzij de naadloze gameplay waar iedereen - van beginner tot veteraan- van kan genieten.
Een van de dingen die opvallen in de Mana-serie is het Ring Command menusysteem. Met één druk op een knop verschijnt er een ringvormig menu op het scherm, waarin spelers voorwerpen kunnen gebruiken, van wapen kunnen veranderen en een aantal andere acties kunnen uitvoeren, zonder dat er van scherm gewisseld hoeft te worden. Dit Ring Command menusysteem waar de Mana-serie bekend om staat, werd voor het eerst geïntroduceerd in Secret of Mana en komt sinds die tijd in de meeste games in de serie voor.
Speel als Randi en zijn twee metgezellen, Primm en Popoi, die de hele wereld over trekken op zoek naar avontuur. In dit epische verhaal draait het om de mystieke kracht van Mana. Vecht tegen het keizerrijk dat het Mana in haar macht wil krijgen. Word vrienden met de acht natuurgeesten die gebruiken maken van de krachten van de natuur zelf. Bij elke beurt kan je van alles overkomen.

Nieuw

Versie 3.3.0

●iOS13 Compatibility
The following bugs have been addressed:

・The application does not launch.

Thank you for your patience and understanding, and we hope you continue to enjoy playing Secret of Mana.

Beoordelingen en recensies

3,9 van 5
7 beoordelingen

7 beoordelingen

TopsNL ,

Just like back in the day!

Played this game when the Super Nintendo was still new. Been playing this again while on holiday. While the controls take a little used to it's still as fun as it has always been. It had a small issue with iOS 9 but it's working again now. Fun! If you like this game then you will like it now.

ConfusedWolf ,

Lazy port

Blurry graphics and bad framerate.

Qlimax84 ,

Brings back Memories

Spel blijft geweldig hopelijk komen ze ooit ook nog met Secret of Mana 2 (Seiken densentsu 3) en Secret of Evermore en last but not least Terranigma

App-privacy

De ontwikkelaar, SQUARE ENIX, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

KINGDOM HEARTS Uχ Dark Road
Games
Life Is Strange
Games
FINALFANTASY XV POCKET EDITION
Games
FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS
Games
FINAL FANTASY DIMENSIONS
Games
Life is Strange: Before Storm
Games

Suggesties voor jou

Evoland 2
Games
Lunar Silver Star Story Touch
Games
Baldur's Gate - Dark Alliance
Games
Neverwinter Nights
Games
Dragon Xestora2
Games
Shining Force Classics
Games