Q-Tide 4+

Jeroen van Vianen

Ontworpen voor iPhone

    • € 1,99
    • Biedt in‑app aankopen

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Q-Tide 2023:
- hoog- en laagwaterstanden van 60 binnenlandse locaties voor 2023, inclusief getijdengrafiek, gebaseerd op RWS.
- real-time grafieken voor gisteren, vandaag en morgen voor een nog betere planning
- 25 bruggen

Nieuw

Versie 2.3.0

Real-time getij gefixt

Beoordelingen en recensies

2,2 van 5
41 beoordelingen

41 beoordelingen

Noud40 ,

Wantijen en ondieptes niet meer aanwezig!

Na een aantal jaar de app met heel veel plezier te hebben gebruikt, heb ik blind de gegevens voor 2020 gekocht om weer wat mooie tochten op de wadden te kunnen bijschrijven. Helaas.... Wantij en ondieptes worden NIET meer weergegeven in de app. Raar dat dit bij aankoop in een reeds aangekochte app niet wordt aangegeven: “De app geeft nog maar een gedeelte van wat u vorig jaar aan informatie kreeg. Weet u zeker dat u deze aankoop wilt doen?”
In plaats daarvan staat de prijs van de gegevens als afgeprijsd. Komt mij over als misleidende reclame. Ik ga in ieder geval op zoek naar een app die me wel de wadden over helpt; nu en hopelijk daarna ook in de toekomst!

Reactie van ontwikkelaar ,

In de update van oktober werd deze wijziging aangekondigd. Tevens is dit de reden dat de app goedkoper is geworden. Als alternatief kun je de app van Nautin gebruiken.

verlakkerij ,

Verlakkerij

Flop, belooft meer dan wat het biedt! Denk QuickTime aan te schaffen …
Pure verlakkerij! Niet aanschaffen!

PGW2401 ,

WAARSCHUWING AAN QUICKTIDE GEBRUIKERS

Dit is NIET de app die u gewend bent. In het verleden gebruikte ik de Quicktide app om zeiltochten over de Wadden te plannen. Zojuist de app vernieuwd, om tot de ontdekking te komen dat alle bruikbare functionaliteit is verwijderd. De app laat uitsluitend nog getijdegegevens zien van een beperkt aantal lokaties. Ik mocht nog wel even bevestigen dat ik af zie van het recht op refund als ik de app binnen 14 dagen na aankoop in gebruik neem. Ik voel me serieus bekocht.

Update: gezien de reacties hier is het wellicht geen goede beslissing geweest een volledig andere app aan te bieden onder dezelfde referentie. De app wordt automatisch ge-update op de iPhone en niemand die de genoemde aankondiging ziet. Jammer van je reputatie.

Reactie van ontwikkelaar ,

Al reeds meer dan een jaar geleden is aangekondigd dat QuickTide en Q-Tide verschillende apps zijn geworden en dat voor QuickTide een donateurschap gevraagd wordt. Mocht Q-Tide niet voldoen, kan altijd een refund worden aangevraagd via de app store, maar als de app reeds 2 weken in gebruik is genomen dan vervalt dat recht. Dit zijn standaard voorwaarden van Apple.

App-privacy

De ontwikkelaar, Jeroen van Vianen, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Bijbels Dagboek van Durk
Lifestyle
Jeugdhulpwijzer-JeugdhulpFrl
Lifestyle
Beter Slapen
Lifestyle
KNRM Helpt
Lifestyle
Feestdagen 2024 in Nederland
Lifestyle
Scone: Jouw Slimme CO2 Maatje
Lifestyle