Proun+ A Journey Through Modern Art 4+

Engine Software

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

PocketGamer 9/10: "This is knife-edge stuff of the very highest order - you'll curse, you'll scream, and when you conquer a challenge you'll cheer in relief and delight."

Proun+ is een mooie combinatie tussen kunst en een race game die zijn inspiratie heeft gehaald uit schilderijen van Mondriaan en Kandinsky. Proun+ - A Journey Through Modern Art

In Proun+ race je in de vorm van een bal over een buis terwijl je obstakels ontwijkt. Door 5 verschillende snelheden van Relaxed tot en met Speed of Light is dit spel geschikt voor zowel de casual als hardcore gamer waardoor iedereen er op zijn eigen manier voldoening uit zal halen. De levels worden begeleid door lekkere jazz-rock muziek die speciaal geschreven is voor Proun+.

*NOTE: Vergis je niet dit spel is visueel prachtig maar zal op de hoogste snelheid de moeilijkste uitdaging in je leven worden!

Proun+ =
• 5 verschillende snelheden
• 11 levels
• 4 verschillende game modes
• Jazz-rock muziek
• Simpele game controls (gebruik van touch of tilt controls)
• Hoge herspeelbaarheid
• A Journey Through Modern Art

Dit spel is compatible met de iPad 2 en de iPhone 4 (of nieuwer) maar voor de beste speelervaring is een vierde generatie iPad of iPhone 5 (of nieuwer) aanbevolen.

Nieuw

Versie 1.3.3

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

Diverse bugs opgelost.

Beoordelingen en recensies

IsaKlSch ,

👍👍👍

Echt super duper cool leuk spel zeker downloaden!!!

Jbruyns ,

Kunst

Mooi in z'n eenvoud. Kunst. Subtiel in z'n vormgeving (let op de scherptediepte), en toch verslavend om te spelen. Hopelijk komen er snel nieuwe levels.
Hoop ook op een VR versie!

Mryn ,

Slechte gameplay

Ik snap alle complimenten over deze game niet. Natuurlijk: de graphics zijn er erg mooi gemaakt en door de roterende beweging oogt het geheel bewegelijk en interactief (al is het dat niet).
Echter, de speelbaarheid is hierdoor minimaal. Door het cameraoogpunt is vaak niet te zien dat er een obstakel aankomt en komt het meer aan op gokken welke kan op bewogen moet worden. En tegenover een mooie spelwereld staat een foeilelijk menu wat chaotisch en onoverzichtelijk werkt.
Oftewel: veel potentie maar nauwelijks speelbaar.

App-privacy

De ontwikkelaar, Engine Software, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Game Center

    Daag vrienden uit en bekijk ranglijsten en achievements.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Box Cat Bash
Games
Tunnel Mania
Games
Disc Drivin'
Games
Arcanoid
Games
Circle Stop
Games
Victor & Valentino: Gold Rush
Games