Pocket: blijf op de hoogte 4+

blijf op de hoogte

Mozilla

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

BLIJF OP DE HOOGTE VAN WAT VOOR JOU BELANGRIJK IS.
Gebruik Pocket om je interesses te blijven volgen en stel je eigen ruimte samen met alleen de onderwerpen die jij belangrijk vindt. Ontdek en bewaar de nieuwste verhalen, artikelen, nieuwsfragmenten en video's van elk apparaat en van elke uitgever of app. Verrijk je geest vervolgens met een lees-, kijk- en luisterervaring die is ontworpen om de ogen te kalmeren, de handen vrij en de focus vast te houden.

ONTDEK NOG MEER BOEIENDE CONTENT.
Vind jouw favoriete artikelen op het tabblad Home. Pocket deelt de beste online content die is ontdekt door onze lezers, geverifieerd door onze beheerders en goedgekeurd door onze redactie. Vind allerhande onderwerpen van uiteenlopende uitgevers, waaronder kwaliteitstijdschriften en nieuwsbronnen zoals Fast Company, Rolling Stone, Slate, The Atlantic, Atlas Obscura, Harvard Business Review en meer.

ALLES OPSLAAN.
Klik terwijl je in een app bent op de Pocket-knop in het menu Delen van je iPhone om het laatste nieuws, tijdschriftartikelen, video's, recepten, tutorials – kortom, alles wat je online tegenkomt — meteen op te slaan. Veel opgeslagen publicaties zijn onder andere: New York Times, The Guardian, Washington Post, The Atlantic, Lifehacker, Business Insider, The Verge, Google News, Buzzfeed, Vox, Medium, Twitter, Youtube.

BELUISTER ARTIKELEN.
Met de luisterfunctie van Pocket kun je elk nieuwsbericht, artikel en blogbericht handsfree ervaren, zonder daarbij je ogen te belasten. Je kunt je artikelen nu dus bijhouden terwijl je aan het koken, forenzen, trainen of wandelen bent of gewoon even wilt ontspannen en luisteren.

LAAT JE OGEN TOT RUST KOMEN. VERHOOG JE CONCENTRATIE.
De strakke lay-out en het aanpasbare beeldscherm van Pocket zorgen voor een ontspannen leeservaring zonder visuele rompslomp, ogen en gedachten. Houd je ervan om lang te lezen? De elegante typografie en minimale lay-out van Pocket houden het lezen comfortabel voor langere stukken.

LEES OVERAL.
Als het in Pocket staat, staat het op je telefoon, tablet en computer, zelfs als je offline bent. Of je nu nieuws aan het volgen bent, in bed aan het lezen bent of door artikelen aan het lezen bent op weg naar je werk, met Pocket heb je het meeste uit je tijd doordat je meteen de nieuwsfeeds, tijdschriftartikelen, verhalen, informatie, nieuwsberichten en sportverslagen te zien krijgt die jou interesseren. Bij alle stukken wordt de geschatte leestijd aangegeven. Zo wordt elke leeservaring waardevol.

Pocket is beschikbaar voor iPhone, iPad, iPod Touch, het internet en voor elke andere telefoon of tablet.

Je kunt ook opslaan naar Pocket met onze browseruitbreidingen voor Chrome, Firefox of Safari
Ga voor meer informatie naar https://getpocket.com/.

••••••

Upgrade naar Pocket Premium voor een nog krachtigere Pocket-ervaring ($ 4,99 per maand, $ 44,99 per jaar):

• Een permanente bibliotheek, zodat je een persoonlijke back-up hebt van alles wat je opslaat
• Doorzoekbaarheid van de volledige tekst, zodat je alles in je lijst kunt vinden
• Tagsuggesties, zodat je snel overzicht kunt aanbrengen

De prijzen kunnen per locatie verschillen. Abonnementen worden via je iTunes-account in rekening gebracht op je creditcard. Voor de verlenging van je abonnement wordt er in de 24 uur voor het aflopen van de huidige termijn $ 4,99 (maandelijks) of $ 44,99 (jaarlijks) in rekening gebracht. Abonnementen worden automatisch verlengd, tenzij deze minstens 24 uur voor het einde van de huidige termijn worden opgezegd. Het is niet mogelijk om een abonnement per direct op te zeggen. Na de aanschaf van een abonnement kun je je abonnementen beheren in Accountinstellingen. Daar kun je ook automatisch verlengen uitschakelen. Het is niet mogelijk om restituties te krijgen voor ongebruikte delen van een abonnement.

Privacybeleid van Pocket: https://getpocket.com/privacy
Gebruiksvoorwaarden van Pocket: https://getpocket.com/tos

Nieuw

Versie 8.5.0

Sharing is caring en Pocket-gebruikers delen graag artikelen met elkaar! Vanaf vandaag verschijnen artikelen die je via de app deelt met andere Pocket-gebruikers via Berichten automatisch op hun Homepagina onder 'Gedeeld met jou'.
Het werkt op dezelfde manier als zij iets met jou delen!
(Mogelijk moet je Pocket inschakelen onder Instellingen - Berichten - Met jou gedeeld om dit te laten werken)
En dan nog iets: je kunt nu genummerde lijsten markeren zonder bang te hoeven zijn voor een crash. Als dat je enthousiast maakt, uit je enthousiasme dan in Berichten met een van de nieuwe stickers die onderdeel zijn van deze release!

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
844 beoordelingen

844 beoordelingen

Keuze van de redactie

Wie wat bewaart die heeft wat, en in het geval van Pocket betekent dat, dat je ook zonder wifi of 4G altijd genoeg te lezen hebt. Pocket laat je namelijk artikelen op het web opslaan om ze op een later moment terug te lezen. Dat is slechts een kwestie van twee tikjes op het scherm: simpeler kan niet. Het mooie is dat Pocket niet alleen voor tekst werkt, maar ook voor afbeeldingen en zelfs video's. Op basis van wat jij bewaart, geeft het je automatisch andere (lees)suggesties.

RW123 ,

Stability is back!

After some issues with recent iPhone versions, fortunately the most recent version is stable and functioning again.
I’m a happy app Pocket user again.

mh_amsterdam ,

Can’t highlight on iPad

Very odd, highlight seems broken or is missing on iPad (but not phone)

App-privacy

De ontwikkelaar, Mozilla, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Firefox: Private, Safe Browser
Diensten
Firefox Focus: Privacy browser
Diensten
Mozilla VPN - veilig en privé
Diensten
WebXR Viewer
Diensten

Suggesties voor jou

Instapaper
Nieuws
Feedly - Smart News Reader
Nieuws
Inoreader: News & RSS reader
Nieuws
Artifact: Feed Your Curiosity
Nieuws
NetNewsWire: RSS Reader
Nieuws
Flipboard: The Social Magazine
Nieuws