Minecraft 9+

Mojang

    • € 7,99
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Verken oneindige werelden en bouw van alles dingen, van eenvoudige hutten tot grandioze kastelen. Speel in de Creative-modus met onbeperkte middelen of sla in de Survival-modus aan het graven en maak wapens en harnassen om gevaarlijke mobs van je af te houden.

Maak, verken en overleef alleen of samen met je vrienden op verschillende apparaten. Beklim steile bergen, baan je een weg door uitgebreide grotstelsels en delf grote ertsaders. Ontdek de biomen Weelderige grotten en Druipsteengrotten. Doe je wereld oplichten met kaarsen en laat zien wat voor meesterlijke speleoloog en bergbeklimmer je bent.

Informatie over het automatisch verlengbare Minecraft Realms-abonnement:
Minecraft bevat nu de optie om Minecraft Realms te kopen. Realms is een maandelijkse abonnementsservice waarmee je je eigen Minecraft-wereld kunt creëren die altijd online is.
Momenteel kun je kiezen twee abonnementsopties, afhankelijk van hoeveel mensen je tegelijkertijd in je wereld wilt laten spelen. Een wereld voor jou en 2 vrienden kost 3,99 USD (of lokaal equivalent) per maand en een wereld voor jou en 10 vrienden 7,99 USD (of lokaal equivalent) per maand.
Je kunt Minecraft Realms samen met 10 vrienden gedurende 30 dagen uitproberen. Elk niet-gebruikt deel van de gratis proefperiode vervalt wanneer de gebruiker een abonnement koopt.
Je betaling wordt in rekening gebracht via je iTunes-account en het abonnement wordt automatisch verlengd tenzij de automatische verlenging ten minste 24 uur voor het einde van de huidige periode uitgeschakeld wordt. Je account zal binnen 24 uur voor het einde van de huidige periode belast worden met de betaling voor de verlenging tegen de abonnementsprijsoptie die je eerder geselecteerd hebt.
Je abonnement kan door de gebruiker worden beheerd en automatisch verlengen kan uitgeschakeld worden door na aankoop naar de accountinstellingen van de gebruiker te gaan. In de game vind je bovendien een knop die je naar deze instellingen brengt. Indien je je abonnement annuleert nadat je abonnement is geactiveerd, ontvang je geen restitutie voor de resterende actieve periode van het abonnement.

Dit zijn de links naar ons privacybeleid en de gebruiksrechtovereenkomst:
- Privacybeleid: https://account.mojang.com/terms#privacy
- Gebruiksrechtovereenkomst: https://account.mojang.com/terms

Nieuw

Versie 1.20.72

Nyheder i version 1.20.72
Forskellige rettelser

Beoordelingen en recensies

4,4 van 5
15,4K beoordelingen

15,4K beoordelingen

Keuze van de redactie

Van kolossale torens tot onderaardse achtbanen: je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het maken. Dat is het idee achter Minecraft, de fenomenale bouwgame van Mojang. De game is sinds de eerste release in de App Store verrijkt met een hele reeks interessante updates die zorgen voor steeds weer nieuwe spannende functies en eindeloos bouwplezier in deze wereld van kubussen.

AssassinBunny ,

Geweldige game

De mensen die slechte reacties geven, zijn gewoon mensen die niet het plezier in het spel zien. Als je het spel niet op kan starten of texturen mist of wat dan ook, is dat meestal niet de schuld van Mojang.

Hnmmmmmmmmm ,

Hahahahahahahah ik ben Dyonisos

Leuk spel maar kan wel beter. De nieuwe updates zijn maar wat matig behalve die van de villagers dat je met hun kan ruilen

Edit: De update waar we allemaal op hadden gewacht is hier.
:D

Evenementen

App-privacy

De ontwikkelaar, Mojang, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Gamecontrollers

    Speel deze game met je favoriete compatibele controller.

Uitgelicht in

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Skins maker voor Minecraft
Games
Terraria
Games
Mods & Skins for Minecraft PE
Games
Five Nights at Freddy's 2
Games
Five Nights at Freddy's: SL
Games
FNaF 6: Pizzeria Simulator
Games