Machine World 4+

Trino AB

Ontworpen voor iPad

    • € 1,99

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Rijd, vlieg en bestuur fantastische machines die net zo werken als in het echt – in Machine World! #1 App in meerdere landen!

Machine World is een grote sandbox op je iPad of iPhone met 13 verschillende machines om te leren besturen en om er plezier mee te maken!

In Machine World is je verbeelding de grens. Bouw huizen of andere structuren met behulp van de kranen en de semi trailer. Graaf eender waar met de graafmachine om het terrein te vervormen: creëer putten, kanaaltjes of heuvels. Ook de wegen zijn vernielbaar! Detail zit overal in de wereld: een openbare brug met slagbomen en signalisatie, een hoop toebehoren zoals kegels en wegblokkades – zwaailichten op voertuigen en nog een hoop bouwmateriaal om mee te bouwen.

Er zijn 2 modes voor de besturingen – één makkelijke mode geschikt voor kinderen of voor eenvoudig spel en één realistische mode (met verschillende besturingsstandaarden, SAE & ISO).
Gesproken hulp is altijd maar één tik van je verwijderd. Makkelijk te leren, moeilijker om het volledig onder de knie te krijgen. Geliefd door volwassenen en kinderen van overal!

Meer info en een gameplay filmpje op www.trinogames.com, waar je ook de ontwikkeling van nieuwe (gratis) updates kan opvolgen!

**#1 Spel in Noorwegen, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland en andere*. Top simulatie & kinderspel in meer dan 50 landen!**

**Apparaat aanbevelingen en download info**
Werkt op alle iPads, iPhone 4 of iPod Touch 4e generatie. Of nieuwer! iPhone 4s of nieuwer of iPad 2e of 3e generatie aanbevolen voor betere grafische kwaliteiten.

Een wifi verbinding is mogelijk vereist voor download.

**Help ons de toekomst vormen en laat ons u helpen**
Deel alstublieft uw mening! Verzoek om nieuwe mogelijkheden en voertuigen! En laat ons weten of je enig probleem ervaart. Wij werken voor u!
Klik simpelweg op de website/support link op deze pagina.

Nieuw

Versie 1.6.2

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

Kleine verbeteringen

Beoordelingen en recensies

3,9 van 5
29 beoordelingen

29 beoordelingen

mountenB ,

Zeer leuke game

Het zou mooi zijn als er updates komen en dan bijv nieuwe mappen nieuwe voertuigen of een hele nieuwe versie MachineWorld 2 dat zou de game een nieuwe leven in blazen want nu is er al heel lang niets nieuws gekomen

Itsdexteer66 ,

No longer supported

Before you buy please understand that this game has not been supported for the last 5 years and will not get any updates so to the reviews here you can’t except people to forever put time in a no longer supported game.

321 sem ,

Leuk

Maar je moet een boor hebben om door bergen tunnels te maken en meer meer meer!!! Machines je moet dorpen kunnen bouwen alls je dit ook zo vind schrijf nu een recencie alvast bedankt ;)

App-privacy

De ontwikkelaar, Trino AB, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin is ingeschakeld.

Suggesties voor jou

Farming USA 2
Games
Train Simulator PRO 2018
Games
Farming Simulator 20
Games
Trainz Simulator 2
Games
Trainz Driver 2
Games
My Town : Fire station Rescue
Games