komoot - wandelen en fietsen 4+

Jouw alles in één routeplanner

komoot GmbH

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

Maak met komoot een avontuur van je volgende fietstocht, hike of hardlooproute. Laat je inspireren door de kennis en aanbevelingen van andere outdoorliefhebbers en breng je avonturen tot leven met de gebruiksvriendelijke routeplanner.

PLAN JE PERFECTE WANDEL-, MOUNTAINBIKE-, OF WIELRENAVONTUUR
De perfecte route voor jouw sport – of je nou glad asfalt voor je racefiets, singletracks voor je mountainbike, rustige fietspaden om te toeren, of kronkelende wandelpaden voor je hikes wilt. Plan je route tot in de details met eenvoudig toegankelijke informatie over ondergrond, moeilijkheidsgraad, afstand en hoogte.

TURN-BY-TURN SPRAAKNAVIGATIE
Houd je ogen altijd op de weg voor je met turn-by-turn spraaknavigatie: jouw op de centimer nauwkeurige verbale navigator die je niet afleidt van je omgeving. Blijf gefocust op het avontuur dat voor je ligt en navigeer met gemak, zelfs op smalle paden of in het bos.

OFFLINE KAARTEN VOOR OUTDOORAVONTUREN
Download je geplande outdooravonturen en sla topografische kaarten simpel op. Navigeer je routes zelfs als je geen internetverbinding hebt. Zie in een oogopslag het verschil tussen wandelpaden, MTB-singletracks, verharde wegen en verschillende soorten ondergrond.

BEKIJK HIGHLIGHTS: DE FAVORIETE PLEKKEN VAN KOMOOT-GEBRUIKERS
Bekijk Highlights om snel te kunnen besluiten wat de bestemming van je volgende avontuur wordt. Van bergtoppen, parken en andere interessante plekken tot singletracks en leuke koffietentjes, deze plekken of segmenten, die als rode stip in de planner getoond worden, zijn de plekken waarvan andere gebruikers vinden dat ze de moeite waard zijn. En als je goed op de hoogte bent, kun jij ook je eigen aan de community aanbevelen om anderen te inspireren om jouw favoriete plekken ook te bezoeken.

VERTEL JOUW VERHAAL
Track je ritten en wandelingen met GPS. Voeg foto’s, Highlights en tips toe en bouw een persoonlijk logboek van je avonturen op waarin je favoriete ervaringen worden bewaard – voor altijd. Sla ze op voor privégebruik of deel ze met de komoot community om likes en reacties te krijgen en om mede outdoorliefhebbers te inspireren. Volg je vrienden en gelijkgestemde avonturiers om op de hoogte te blijven van hun avonturen.

NAADLOOS SYNCHRONISEREN TUSSEN ELK APPARAAT
Het maakt niet of jij je voorbereidt als een pro op je desktop of onderweg een route plant, komoot synchroniseert automatisch je routes, geregistreerde avonturen en foto’s tussen al je apparaten, inclusief je smartphone, desktop, iPad en Apple Watch. Gebruik je een Garmin of Wahoo? Download de komoot for Garmin app in de IQ Store en synchroniseer je profielen via Garmin Connect, of koppel je komoot- en Wahoo-accounts om Tours te delen met de ELEMNT en ELEMNT BOLT.

ERVAAR KOMOOT GRATIS
Als je komoot downloadt is je eerste regio gratis – voor altijd. Om het gebied waar je komoot aan je zijde hebt uit te breiden, kun je eenvoudig kiezen tussen enkele regio’s, regiopakketten of het Wereldpakket om overal toegang te hebben tot offline kaarten en turn-by-turn spraaknavigatie.

APPLE WATCH
Werp een snelle blik op je Apple Watch om vanaf je pols live route-aanwijzingen en info over afstand en snelheid te krijgen.

APPLE HEALTH
Je kunt komoot met Health koppelen om je data altijd up-to-date te houden. Deel de tijd- en afstandgegevens van komoot wandel-, fiets- en hardloopactiviteiten automatisch met Health.

Voor support en tips, ga naar help.komoot.de

MEER INFORMATIE
Komoot gebruikt background audio service voor spraaknavigatie-berichten.
Komoot heeft een GPS-signaal nodig voor route-aanwijzingen, het registreren van Tours en live snelheid.

Terms of Use: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/dev/stdeula/

Nieuw

Versie 2024.13.2

In deze nieuwste versie van komoot hebben we enkele bugs gefixt en daarmee de algemene performance van de app verbeterd. Je zult niet veel visuele verschillen zien met de voorgaande versie, omdat de update vooral dingen achter de schermen heeft aangepakt. Maar het belangrijkste is, je merkt de verbeteringen wanneer je komoot gebruikt op je volgende avontuur.

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
15,2K beoordelingen

15,2K beoordelingen

Willemt158 ,

Super app

Planned and did 4 tours now. Worked super

MarcoSchriever ,

Leuke app om te wandelen!

Handige app om nieuwe wandelroutes te ontdekken!

Willem023 ,

Geweldige App

Gebruik deze app tijdens de vakantie om te wandelen of te fietsen en ben zeer tevreden met deze app, veel mogelijkheden en in combinatie met premium nog meer opties zoals live tracking.
Min punt nou eentje dan het premium abonnement is alleen per jaar af te sluiten en dat is zonde want ik gebruik de app alleen tijdens de vakantie dus zo’n zes weken per jaar, het zou beter zijn als je het abonnement per maand kan nemen dus in mijn geval alleen tijdens de vakantie periode. Verder alleen maar lof over deze app.

Evenementen

App-privacy

De ontwikkelaar, komoot GmbH, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Gezondheid en fitness
  • Aankopen
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Contacten
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

eBike Flow
Gezondheid en fitness
Bosch eBike Connect
Gezondheid en fitness
Wahoo ELEMNT Companion
Gezondheid en fitness
Urban Sports Club
Gezondheid en fitness
7Mind Meditation & Sleep
Gezondheid en fitness
Debeka Gesundheit
Gezondheid en fitness