GTA: Chinatown Wars 17+

Rockstar Games

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Download en speel een gratis proefperiode van maximaal dertig minuten.* Koop de volledige game van GTA: Chinatown Wars als eenmalige, in-app aankoop om zonder tijdslimiet te spelen.

Na de moord op zijn vader weet Huang Lee wat hem te doen staat. Hij moet een oud zwaard naar zijn oom Kenny brengen om ervoor te zorgen dat de triades in Liberty City naar de pijpen van zijn familie blijven dansen. Huang is een verwend rijkeluisjoch dat verwacht dat alles van een leien dakje zal gaan. Maar dat valt vies tegen. Nadat hij beroofd voor dood is achtergelaten, gaat hij op zoek naar eer, rijkdom en wraak in de gevaarlijkste en meest immorele stad ter wereld.

Softwarelicentievoorwaarden te vinden in de game en op www.rockstargames.com/eula; online-accountvoorwaarden op www.rockstargames.com/socialclub.

Voor niet-overdraagbare toegang tot speciale features zoals exclusieve, ontgrendelbare, downloadbare of online content, diensten of functies kunnen een eenmalig bruikbare code, extra kosten en /of accountregistratie nodig zijn (vanaf 13+). Voor toegang tot speciale features is een internetverbinding nodig, de speciale features zijn mogelijk niet voor alle gebruikers beschikbaar en kunnen na een opzegtermijn van 30 dagen worden beëindigd, aangepast of onder andere voorwaarden worden aangeboden. Schending van de EULA, Gedragscode of andere vormen van beleid kan resulteren in het beperken of beëindigen van de toegang tot de game of het online account. Ga voor klantenservice en technische ondersteuning naar www.rockstargames.com/support.

Deze videogame is fictief; er worden geen bestaande gebeurtenissen/personen/entiteiten weergegeven; en overeenkomsten berusten op toeval. Take-Two ondersteunt gedrag dat in de game wordt vertoond niet en moedigt dit ook niet aan. Het zonder toestemming kopiëren, reverse-engineeren, uitzenden, openbaar vertonen, verhuren, tegen betalen laten spelen, of het omzeilen van kopieerbescherming is streng verboden.

*Gratis proefperiode beperkt tot één per gebruiker. Ongebruikte duur van een gratis proefperiode komt te vervallen.

Nieuw

Versie 4.5.5

Verschillende bugfixes en verbeteringen

Beoordelingen en recensies

4,0 van 5
77 beoordelingen

77 beoordelingen

Ppower Unlimited NL ,

Great but crashes

Great app, but keeps crashing when i do the mission with the bomb car 😰

Thom eland ,

Game reduced speed

Hey, the only time I could get past the black screen with letters the entire game took soooo long to load.. please I’m begging for an update

Top app Clear vision 3 ,

Great game but one thing...

The game is great but it would be nice if you guys add a cloud function to the game so I can continue my game process on my iPad when my iPhone is empty or something please make something like you guys did in Grand Theft Auto: Sandereas

App-privacy

De ontwikkelaar, Rockstar Games, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Grand Theft Auto V: The Manual
Games
Grand Theft Auto III
Games
Grand Theft Auto: San Andreas
Games
Grand Theft Auto: Vice City
Games
RDR2: Companion
Games
GTA: Liberty City Stories
Games

Suggesties voor jou

GTA III – NETFLIX
Games
GTA: Vice City – NETFLIX
Games
Los Angeles Crimes
Games
Alien: Isolation
Games
Gangster Town 3 - Super Auto
Games
Crazy Taxi Classic
Games